Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sky Cry? *4*
  • hmm velmi pěkné, fandím ji!
  • Už viem prečo Bethesda spravila najnovší diel TES v snehu a horách. Púšť sa do tejto grafickej štylizácie(neviem presne ako to pomenovať, ale proste ostré hrany všetkých meshov a hnusné textúry) nehodí. Vyzerá hrozne. Rovnako aj vodopády. Chýbajú mi tam napr. duny, to asi engine Skyrimu nezvláda. Na druhe strane, klobúk dolu modderom. Možno keby to vyskúšali spraviť na Morrowind...
  • Shaker
    Dragonborn high as f*ck went to far cry 3 and sh*t :)
  • Tohle možná vyzkouším. Na Skyrimu mi lehce vadilo že se tam všechno utápí v takových šedivých tónech. Nevíte jestli tohle poškozuje save, tzn že je nutné po odinstalování tohohle modu nehrát staré savy nebo jde čistě jenom o texture pack?
  • Naajs :) Ale jak jsem četl na YT, teď to chce jen, aby ten moder udělal sněžnej mod pro Far Cry 3 :D
  • Radioaktivni_surikata
    Jako práce jednoho maníka úctyhodný, ale že by to bylo hezký? Barvičky, blur (kterej se teď často pojmenovává DoF, ačkoliv s DoF nemá nic společnýho) a ta severská architektura je vedle palem jak pěst na oko. Jo takovej mod na vybalancování levelscalingu, redukci výskytu draků a nebo kdyby někdo vykoumal, jak navýšit počet načítanejch gridů bez pádů hry, to by byla jiná...
    • morokura
      Ten blur autor za DoF nevydává, ani neni součástí modu. Navíc autor drtivou většinu textur budov, měst upravil aby víc seděla do tropů. Koukni třeba na Whiterun, tady je to dobře vidět http://www.youtube.com/watch?v=2pSNEXqbmII

      Jestli chceš změnu lvlscallingu, zkus Skyrim Redone. Přepracovává hodně aspektů hry podobně jako OOO pro Oblivion a je modulární, takže si zvolíš co přesně chceš změnit, popřípadě kombinovat s jinýma modama.

      S gridama už je to složitější, tam záleží na systému. High-end dokáže utáhnout bez problémů i vyšší hodnoty jako 11 nebo 13, já mam 7 a nemam žádnej problém. Hodně dobrá tweak guide je na geforce.com, většina tweaků je bezpečná a často i při podstatným zlepšení kvality nepocítíš žádnej pokles výkonu.
      • O GF tweak guide vím. Problém není nejspíš ve výkonu, protože jsem hrál s 11 gridy a framerate úplná pohoda. Ale před Solitudem vždycky zásek natvrdo, ať sem dělal co jsem chtěl. A do Solitudu člověk občas musi, nehledě na to, že to skoro podělalo savy. Už ani nevím, jak jsem to dal zpět na defaultní hodnotu, ale pamatuju si dost nervů a že jsem málem přišel o celou postavu... Přitom to je dost ultimátní grafický vylepšeni, protože high-res textury a detaily se vytrácí opravdu nehezky brzy. Prostě Bethesda naslibovala novej engine se vším všudy a prd z toho...
  • Je to zajímavý nápad, ale...

    Obalili všechny ty změny nějakým tím příběhem, proč je Skyrim najednou tropickým "rájem"? Na stránkách modu jsem nic nenašel, takže to upřímně vypadá jen jako zajímavý experiment, který je fajn si zkusit, ale to je asi tak vše.

    Takže velmi zajímavý experiment. Taky zkusím.
    • morokura
      Asi globální oteplování zasáhlo i Skyrim...

      Ne hele, tomu kdo si stáhne takovej mod je v drtivý většině jedno proč, co a jak. Určitě by bylo lepší udělat komplet nový lokace třeba část Elsweyru, ale to by mohlo dopadout jako Andoran nebo MERP, na tom pracuje banda už od Morrowindu.
      • No mně příjde jen škoda, že určitě desítky hodin práce nezaobalí nějakým příběhem, jehož vymyšlení trvá 10 minut. Udělat krátký vysvětlující quest by taky nebylo tak těžký (v oblivionu to byla otázka max. hodiny v závislosti na délce vysvětlujícího textu).

        Z toho důvodu toto považuju jen za velmi zajímavý experiment. Skoro bych řekl bohužel...
      • shmeck
        MERP je zrušenej, nebo ne? Tak před půl rokem tu byla novinka, že jim to idioti z Warner Bros zatrhli.
        • morokura
          Právě nevim jestli je to definitivně, nebo se to bude ještě nějak řešit. Asi před měsícem jsem viděl video s autorama, kde tvrdí, že si najmou právníka a budou to řešit právní cestou. Nevim jak to dopadlo nakonec, ale moc nadějně to nevidim.
  • morokura
    Až vyřeší stínování stromů v dálce a přidá lepší LOD textury bude to dokonalý. Každopádně za to obrovský úsilí co do toho ten (jeden!) člověk vrazil, zaslouží velký uznání. Já přechod z Jizerek (xD) do Egypta zatim neplánuju, protože s 50 hodinama nejsem ani z daleka v půlce a tohle je obrovskej lore-breaker. Ale časem až mě Jizerky omrzej, pudu do toho.
  • Paul_cz
    Ta narážka na Lost vynikající, thumbs up
    • nekromant33
      ticho tam, ten seriál je dobrej *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit