Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to, že to chce eště pár patchů. Některé hádanky jsou prý vynechané úplně, zjednodušené na kliknutí myší vypnuto/zapnuto, což zabíjí celý jeden level vystavěný okolo toho. A do nějaké míry samozřejmě zbytek celé hratelnosti. Jen varování, taky mě to láká, ale radši eště počkám.

• Jack1947

Pche pak že toi nejde! sice to trvalo +-3 roky ale čekání stálo za to, hrál jsem už pýr původních VR her a jejich no vr verze ukázala limity vr.

Které nikdy nebude masová záležitost, už kvůli vysoké pořizovací ceně, minimu titulů nebo žádných, většina lidí 10-15 v 2+1 a více bytě asi nedá atp... :I u pc ještě nad nároky výkoného pc

Takže zůstane non vr lepší jediná je imerze ale bez té se klído objedu, to si radši lidi pořídí ultra širokoúhlé monitory^^ 😊😋😉

Jinak ALYX jede celkem v poho jen je třeba využít procházení zdmi protože chybí interakce ovladače ale dá se pokračovat dál. I když to hlásí že byly přesaženy grafické prostředky jelo to dobře jen ti titulky které jsou v cz mimochodem mohli být lepší a jinak fanoušek HL opravdu nejsem mlžně si vzpomínám že jsem tehdy zkusil HL2 epizody ale nedohrál mám pocit 🤔 Black Mesa remake HL1 +- to samé to ovládání bylo hrozný začátek fajn pak se to hrálo čím dál tím hůře...

Takže je díky moderům za super práci ( která je navíc zdarma) a jen tak dál 👍👌

• Co takhle, místo varování, to zrecenzovat?

• Podle videí se to hraje jako vylepšená verze starého dobrého HL2. Navíc některé animace chybí nebo vypadají divně... Ale jestli chce někdo prostě jen další atmosférickou střílečku z HL univerza a nechce si kvůli tomu pořizovat VR, tak vlastně proč ne.

• JohnyTheZik

Souhlas. Na Zombi byla zábava jen ten "roguelike" prvek nalezení svý mrtvoly s baťohem, jinak to bylo bez WiiU dost o ničem.

• nightborne

Já ji právě v PC verzi tehdy recenzoval a málem se u toho unudil k smrti, proto ten příměr =). Ale tak žejo, sto lidí, znáš to...

• slapstick

ZombiU jsem na WiiU hrál a nepamatuji se tedy že by hra primárně nabízela mlácení nepřátel pohybovým ovládáním. To se naopak soustředilo na displej gamepadu, kdy procházení inventáře znamenalo že koukáte na gamepad a ne na obrazovku  tv což mohlo být stresující. Případně se displej gamapadu používal pro rozhlížení. Chápu že příměr s touto hrou se nabízel, ale zrovna tahle hra šla v pohodě hrát i mimo WiiU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit