Přejít na výpis diskuzí
Modovací nástroj OpenIV pro GTA V už zase funguje, spory jsou snad u konce
26.6.2017 | Patrik Hajda
47 příspěvků
-
Oni na tom stále dělají?... Vždyť už všichni co byli u zrodu původní verze od toho dali ruce pryč :/
-
Chováš se jako čím dál větší hlupák.
-
35 milionu z tohohle cisla ale bylo na Xbox 360 a PS3. Konzolisti si proste GTA V koupili radi jeste jednou kdyz vysla verze pro novou generaci.
-
BTW poprvé souhlasím s LV. Co se děje?
-
konzolové verze mají kolem? 80 mega?
-
Tak myslím si, že zjistili, že s PC trollama nemá moc cenu něco řešit, protože dav trollů z Steamu je uřvaný a hysterický. PC kiddos si z toho udělali takový trollící den. Osobně si myslím, že RDR 2 má na PC červenou nebo to vyjde x let po vydání konzolových verzí. Takže gratuluji, máte zpátky mody, nové hry nečekejte...
-
jo, takovou chybu si mohli ušetřit a páčkovači by byli spokojení
-
U DayZ je alespoň vidět ze na tom něco dělaj a nevykaslali se na to, i když i na můj vkus jim to jde fakt pomalu.
-
Prodat to na PC 7 500 000 lidem...
-
…vydat GTA V na PC!
Á potě-domě!!! :D -
Jsem moc rad ze vsechno funguje jak ma a hraci maj porad moznost neco zmenit kdyz se jich sejde dost dohromady.
Skoda ze R* nikdy neudela nic s tim prisernym grindem v GTA online protoze pak bych jim mozna to pozitivni hodnoceni dal. -
Asi to byla snaha ukázat jsou všichni blbý a že existuje něco jako právo (EULA ), který je super a Adam si ho každý den před spaním s chutí přelouskává. Což celkově ukazuje na přehled jaký redaktoři mají, na to že straní korporacím a že jsou v některých věcech trochu mimo realitu :)
-
jeden príklad za všechny: DayZ, 3 a pul roku v early alfe
-
Rockstar u mě klesl. Podle mě tato firma nemá zapotřebí být posraná z pár tisíců tro(t)llů na steamu oproti celkovému počtu uživatelů. Všichni ví, co je GTA, co od té hry čekat.
-
Mne prijdou recenze na steamu jako dobrý nástroj jak vyjádrit nesouhlas napr. s postupem společnosti, i když hra samotna muže byt dobra. Nekdy se společnosti chovaji vyložene nefér, prikladem budiž nedokončení hry v early accesu, implemenmtace pay2win prvku a další ruzne praktiky vuči kterým se hráči ani nemají jako jinak efektivne bránit.
-
To nemeli delat...ted akorat vsem kiddos sveta potvrdili, ze trolenim muzou neco dokazat... :D
-
Závěr: Nic z toho by se nemuselo stát, kdyby někdo neudělal chybu.
-
To je ale zcela marný povzdech, protože ta firma se stala velkou právě díky svým zákazníkům - tedy dle vás, díky dětím a duševně jednodušším jedincům
-
Protože tele je mládě krávy a býka, zatímco v ů l je kastrovaný. Species se tedy snaží naznačit, že jsi chodí kontradikce. Nebo tak něco.
-
Musim rict, ze chapu ze R* muze byt smutny, za spatny recenze, ale je to dusledkem jejich vydavatele. Takze nevidim jediny duvod, proc by se meli odstranovat. Je to reakce zakazniku na chovani vydavatele, je. Je opravnena? Je. V cem je problem.
Zaroven me velmi zklamal Adam Homola. Z toho clanku, co napsal, na me zacal pusobit jako ukrutny puritan.