Přejít na výpis diskuzí
Modovací nástroj OpenIV pro GTA V už zase funguje, spory jsou snad u konce
26.6.2017 | Patrik Hajda
47 příspěvků
-
Smutné, že sa aj takáto veľká spoločnosť nechá zastrašovať trollmi (deti a duševne jednoduchší jedinci). Mali radšej GTA Online úplne oddeliť od GTA V. To by sa potom tvorcovia cheatov do MP nemohli vyhovárať.
-
-
To je ale zcela marný povzdech, protože ta firma se stala velkou právě díky svým zákazníkům - tedy dle vás, díky dětím a duševně jednodušším jedincům
-
-
Retardovanější komunita než tady je snad už jen na Steamu...
-
-
A uvedomujes si, ze se k ni radis taky?
-
-
Tak myslím si, že zjistili, že s PC trollama nemá moc cenu něco řešit, protože dav trollů z Steamu je uřvaný a hysterický. PC kiddos si z toho udělali takový trollící den. Osobně si myslím, že RDR 2 má na PC červenou nebo to vyjde x let po vydání konzolových verzí. Takže gratuluji, máte zpátky mody, nové hry nečekejte...
-
-
Spíše uživatelé PC nejsou takové ovce, aby s sebou nechávali vyje....t. A RDR2 ať má klidně barvu fialovou. *15*
-
-
Jo, projevy na Steamu vůbec nejsou znakem stáda. *15*
-
-
Samozrejme, ze ne. Jsou znakem odporu a rozhodnosti komunity. A tim, ze jich je 'jen' 55k, rozhodne nelze mluvit o stadu - porovnani s mnozstvim prodeju a nulove reakce ze stran konzolove kominity. Stadovitost je bezmyslenkovite nakupovani a prizpusobovani se - stejne jako konzolova scena.
-
-
-
No a RDR2 na PC samozrejme vyjde, len pockaju na poriadne vydojenie konzoloveho stada.
-
-
Jo, to se u jedničky taky říkalo
-
-
Joj lolik je smutny, ze za par dni drobnym natlakom PC komunity su mody spat a R* stiahol chvost. Na konzolkach tlacila komunita oveciek Rockstaru akurat tak dalsie peniaze aby si mohli zahrat tu istu hru odznova , bez prenosu progressu z oldgen. Nuz niekto sa sprava ako zakaznik a niekto ako poslusne stado na dolovanie $.
-
-
BTW poprvé souhlasím s LV. Co se děje?
-
To nemeli delat...ted akorat vsem kiddos sveta potvrdili, ze trolenim muzou neco dokazat... :D
-
Rockstar u mě klesl. Podle mě tato firma nemá zapotřebí být posraná z pár tisíců tro(t)llů na steamu oproti celkovému počtu uživatelů. Všichni ví, co je GTA, co od té hry čekat.
-
-
Chováš se jako čím dál větší hlupák.
-
-
Podle mě si tady ty větší legenda než já *3*
Pokud prodali 7500000 kopií a poserou se z 55000 lidí, tak něco není v pořádku. Pravděpodobně jen tato malá skupina ty mody používá a ostatní ani neví, že něco jako OpenIV existuje. Nebo doteď nevěděli. -
-
Ty si na tom s tou matematikou jak Homola, jen u nej to je spis zamer u tebe nedostatecna inteligence.
-
Je snad 7 500 000 recenzí na Steamu? Chápu, že matematika a počty ti nikdy nešly, ale když máš za posledních 30 dní pouze 14% pozitivních recenzí a začal Steam Summer Sale, tak si to spočítej....
A každý není omezený "hráč" jako ty, co umí akorát hru zapnout a vypnout.
-
-
-