Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66
    Je to pěkné, ale uvítal bych spíše na Frosbite 2 enginu 2. světovou válku. To může vypadat opravdu hezky a zajímavě *4* . Bylo by to akčnější, hezčí, lepší a možná modernější než sama moderní válka *1* .
  • Magister_Peditum
    Kámo, vrať se zpátky k druhé světové, prosím! Tam si byl ještě frajer! *4*
  • Pokud bude nový MOH konkurent COD, tak by mohl být B4 sám sebou, tedy tou hrou, na kterou všichni fandové B2 čekají.
    • trolo
      LOOOOOOOOOOOOL *1* *1* *1* *1*
  • walltar
    Medal of Hodor sem hrál naposled když byl ještě z druhé světové ... škoda, že tam nezůstal.
  • jindra.veliky
    http://bit.ly/RHvIvv *6*
  • carlosac
    Na takové rychlé bezmyšlenkovité zastřílení a odreagování, proč ne.
    • Tohle napsat u CoD a má člověk 50 mínusů, a přitom je to úplně to samé *15*
      • přesně *7*
  • Na bezduché střílení mám codko. Ten MoH podlemně nemá čím zaujmout. Bezduché střílení má cod a grafiku bf. *3*
    • On hlavně ten BF3 má i velmi dobré bezduché střílení v TDM...
      Ja sem velmi zvědavy na novy MoH... ale musel by v něčem absolutně vynikat, aby zaujmul větší komunitu, jinak CoDaři zustanou u CoDu a BFkaři u BF a novy MoH dopadne jak ten předchozi...
  • Pokud chcete druhou svetovou, tak si bezte zahrat Uprising 44. *15*
  • A čekání na zajímavou FPS stále trvá...trvá...trvá. Tolik možností zasazení (Itálie, Japonsko, Korea, Vietnam), které ještě ve hře nebyly vůbec, nebo jen málo zpracovány, a oni tam musí zase prdnout teroristy ze Středního východu s atomovkou v garáži. Proč? *9*
  • Také jsem pro, aby se série Medal of Honor vrátila ke druhé světové válce. Moderní válku tu máme přes pět sedm let a tenhle trailer nabízí pořád to samé. Z moderní války uznávám Battlefield 2 a COD: MW 1. Právě jsem rozjel znova Allied Assault, resp. datadisk Spearhead, singleplayer i multiplayer (návykové boje o rádio, třeba někdo zná). Zkuste udělat třeba HD remake, nebo úplně nový díl, ale moderní válku jako přes kopírák bez nápadů už prosím ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit