Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zda se mi to nebo grafika je ciste COD ? zlatej BF3.
  • kal of duty v belde modrém...
  • Podla mna narokom sa teraz robia hry len z modernej doby a stale su tam len teroristi,IRAK,IRAN a neviem co zeby ludia akceptovali utok ameriky na iran a boj akoze proti terorizmu
    • A teď tu o karkulce...
  • A čekání na zajímavou FPS stále trvá...trvá...trvá. Tolik možností zasazení (Itálie, Japonsko, Korea, Vietnam), které ještě ve hře nebyly vůbec, nebo jen málo zpracovány, a oni tam musí zase prdnout teroristy ze Středního východu s atomovkou v garáži. Proč? *9*
  • Také jsem pro, aby se série Medal of Honor vrátila ke druhé světové válce. Moderní válku tu máme přes pět sedm let a tenhle trailer nabízí pořád to samé. Z moderní války uznávám Battlefield 2 a COD: MW 1. Právě jsem rozjel znova Allied Assault, resp. datadisk Spearhead, singleplayer i multiplayer (návykové boje o rádio, třeba někdo zná). Zkuste udělat třeba HD remake, nebo úplně nový díl, ale moderní válku jako přes kopírák bez nápadů už prosím ne.
  • zajímalo by mě, za co jsem dostal tolik mínusek. Máme rok 2012 a je nám servírován ještě horší produkt, než tu byl v roce 2002. To se skutečně neni kam pohnout? Co vymyslet nového? Ani jeden jediný pořádný nápad, nová koncepce....
    maximálně ten autoheal, což považuju za zlo
  • co to Spielberg pustil tak to de do deseti k pěti
  • jindra.veliky
    http://bit.ly/RHvIvv *6*
  • Ethy
    Moc trošku nechápu proč si EA udržuje dvě značky na moderní válečnictví *7*. Kdyby se medal vrátil do 2WW nebo ještě lépe, do 1WW, tak by to bylo naprosto super *3*. Takový CoDko 5ka (World at War) mě docela bavilo (to byl podle mě poslední dobrej díl CoDka)
  • Pokud chcete druhou svetovou, tak si bezte zahrat Uprising 44. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit