Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je nemravne, divim se, ze proti tomu neni jednoducha obrana typu:

Vase spolecnost se snazi zneuzit sytemu pro podporu invence a ochrany investic do vyzkumu a neopravnene se na nem obohatit. Takoveto jednani je v rozporu s dobrymi mravy. Vase zaloba se zamita a ukladame vam povinnost uhradit naklady na soudni rizeni jak obzalovanym spolecnostem, tak statu.
    • Spíš po analýze vašeho obchodního jednání jste byly shledání vinnými ze zneužívání systému a neoprávněném obohacování. Jednáte způsobem, jako štětka, která žaluje za znásilnění pracháče, kterého nikdy neviděla, jen mnohem ve větším měřítku. Za to jste odsouzení k 10 letům pro vrcholové vedení a 5 letům pro nižší vedení společnosti nucených prací v trestném táboře. Dále je vám zabaven veškerý majetek a všichni ostatní zaměstnanci jsou propuštění. Vedoucí pozice budou dále vyslýcháni v druhém kole.
      Smrt pijavicím.
  • CrazyDiamond
    Občas je smutné pozorovat, když je některými zmrdy autorské právo dovedeno ad absurdum. Nejhorší jsou případy, které jsou cílené na poměrně bezbranné (fyzické) osoby. Doporučuji si např. na webu (především blogy apod.) přečíst něco o činnosti firmy ISIFA (ne opravdu se nejedná jen o "hloupé" američany), občas nestačím zírat.
    • GlaDOS
      Ty kauzy s Isifou mě skoro odradily od tvorby stránek. Je to pěkně nechutné. Stejně tak jako OSA, Intergram, Profimedia,...
      • Ano, jak říkám, když padne slovo OSA, být politikem a dostat "důvěru" nechám OSU okamžitě rozpustit, stejně jako vyrvat zákony, které ji umožňují dýchat. Budouli si voliči přát, tak místo rozpustit rozehnat stylovou koňskou jízdou s metrovými obušky.
      • zdeeneek
        OSA jsou taky pekny *censored*
  • ja jakožto právník mám pro podobné aktivity pochopení a dokonce mají kluci moje sympatie. neni nad kvalitní žalobu *3*
    • Já jsem právník se specializací na IP/ICT a tyhle patentové pijavice nesnáším.
    • Já to furt říkám - právníci nemají duši xD
      • Ale bez nich to nejde. Přesvědč se sám: http://www.youtube.com/watch?v=0u9JAt6gFqM *4*
    • GlaDOS
      Jestli ty jsi právník, tak nějaký v tomhle stylu: http://www.thehollywoodnews.com/wp-content/uploads/treehouse-of-horror-iv41.png
    • No, existuji slusni pravnici a pravnici zmrdi, kam se chces zaradit ty?
    • Si trápny a to je celé.
  • Počkejte až bude patent na kadění, to budou teprve zajímavé žaloby *7*
    • praseek
      nasr*t *5*
    • Tak to si ho zabírám,na tom krásně vydělám a ostatní se z toho můžou třeba posr*t *4* *4* *1*
    • *1* *1* *1* *1*
  • Black_Hand
    lol, bylo by zajimave, kdyby si vsechny zalovane firmy najali jednu pravni spolecnost a proste uniloc sfoukli na miste s nahradama. pekny harassment.

vlastne o co mi to sakra jde? tady se haji otravna forma DRM! takze vsichni zucastneni jsou ti spatni...i kdyz mojang, EA atd. jsou ti trochu mene spatni. co to vypovida o unilocu si doplnte :).
    • z toho cos napsal mi prijde ze chces aby mojang/steam atd. na svych uctech zrusili overovani prihlaseni heslem a mohl se tam pripojit kdokoliv...
      • Black_Hand
        ne, jenom aby ses nemusel logovat pred hranim. internetovou aktivaci jeste jakztakz schvaluju. steam aspon v drtive vetsine funguje bez problemu offline. nekteri lide pry narazili na situaci kdy ne, ale osobne jsem s poctivym offline modem jeste nikdy nemel problem.
  • DangerousDave
    naštastie americké súdy už majú podobných sporov po krk a začínajú k patent trollingu pristupovať omnoho tvrdšie ako v minulosti ... odporúčam : http://www.root.cz/clanky/kudy-ven-z-patentove-pasti-aneb-jak-opravit-nefunkcni-system
  • Stormangels
    Mindcraft hraju už dost dlouho je fakt dobrej :-)
    Staví se tam z kostiček ktere maj vliv na člověka a způsobujou mu Mindráky
  • Kopírovanie a open source! A kravaťáci podochnú ako podsvinčatá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit