Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela se těším, až někdo fakt zjistí, co je "uvnitř" a všichni ti, co ťukali jak blázni, si uvědomí, kolik času strávili nad takovou blbostí... 42 lidi, odpověď je 42 *1*
    • To je právě to, že ti kteří to ťukají si to neuvědomí ani kdyby tam bylo pixelový lejno.
  • smejki
    Curiosity je výborné na odvedení pozornosti ročních dětí. True story.
  • schumicrast
    Dokážu si představit sofistikovanější tester funkčnosti dotyku mýho telefonu/tabletu než je curiosity.
  • Mozno ma nejaku zmluvu s vyrobcami hardveru. Ked si predstavim to mnozstvo znicenych tabletov a mysi... *1*
  • uvnitr nemuže byt nic co bych už davno nevedel
  • Já to tu psal už dávno, že tam takovou hovadinu jednou přidá.......a bum! Je to tam! :D

Molyneux je jak neskutečná slibotechna, tak autor asi nejteplejší hry co jsem hrál (Fable III).

Ale přiznám se, že to opravdu probouzí moji zvědavost, co tam asi uvnitř bude, když se snaží co možná nejvíc zabránit tomu aby tam někdo došel.

Btw dá se v té "hře" zjistik kolik bloků zbůvá?
    • Cože je na Fable 3 tak "nejteplejšího"?
      • Tak si to zahraj a uvidíš.

Dodnes z toho mám noční můry, protože to co dvojka jen naznačovala, to už trojka dotáhla do konce...
        • To ses na moc nezmohl. Mám to 2x dohrané, takže jsem si to myslím zahrál dostatečně.
  • tepla hra, pro teply obecenstvo , upgradovana pro blbce
  • JohnyTheZik
    Popravde me docela prekvapilo, ze jen minimum lidi dokupuje kosticky (oproti tem, co je za prachy nicej). Taky me celkem potesil fakt, ze 2 vrstvy pred koncem to hodla zastavit, takze se nestane situace, kdy by se z toho asi stala nekonecna.. aplikace.
    Ale jinak neverim, ze by u toho dokazal nekdo sedet dyl jak 5 minut :D..
    Jestli neco, tak by to mohl bejt celkem zajimavej socialni experiment, ale jinak je to spis jen hra do prsou se bijiciho Molyneuxe..
  • Tá kocka sa predsa nekope, ale šúpe. Najskôr musia ošúpať čiernu vrstvu, takže na to kašlem, chcel som ísť do diamantového krompáča, ale počkám kým Moula začne predávať karbidové škrabky, to pôjde rýchlejšie. *1*
  • Já mám Molyneuxe rád. Ale chtěl bych nový Black and White, nebo Populuse...
    Když si to tak vemu, málo která hra ve mě zanechala takové dojmy a krásné vzpomínky, jako právě B&W...snad pak jedině první Half-Life
    • Nemuzu nez souhlasit, zrovna predevcirem jsem se dival po starych hrach a koukal na black and white a stale nevim zda si to zahrat znovu. Prece jen grafika v te dobe to byla uzasna, ale nyni na to koukam trochu s rozpaky. Ne ze by me nejak vyrazne zalezelo na grafice, ale zrovna tahle hra ji podle me tez potrebuje :)
      Treba takovy openTTD nebo Terrarie nepotrebuji novou grafiku, ta by tomu spis mohla skodit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit