Monster Hunter Wilds – recenze fantastického lovu monster
-
Nevyjadřuj se, když nechápeš pointu.
-
Mně to třeba běželo hezky i jako demo na ps5. Žádný větší problém jsem nezaznamenala. Ale je fakt, že jsem viděla nějaká videa ostatních a tam to tak už hezky nevypadalo.
Každopádně se těším a i když jsem trochu lama, tak mě to baví :D. -
Odhaduji, že v blízké budoucnosti bude Gemma jedna z nejoblíbenějších postav u různých cosplayerů.
PS: Gemma je ta blondýna se šíleným účesem.
-
technicka stranka sa da zlepsit...obsah a gameplay uz moc nie, preto by sa malo primarne hodnotit to a na zly technicky stav aspon upozornit
mimochodom..uz si plnu hru(nie demo) hral ci si dalsi youtube hrac ? jaj pardon, ono to ani nevyslo, ale ty uz vies vsetko najlepsie
-
on asi myslel hry pre tzv "manchildov".. aneb prerastene deti...hlavne aby to bolo na pohlad "cool" a akoze pre dospelych kde moze na easy obtiaznosti kosit zastupy nepriatelov...asi taka cielovka ako asmonchild a nakonec sa tajne najviac bavia pri hrach ako Veilguard
-
TVL a Doom je strašně dospělej, co? Mlátít démony mečem je strašně dospělé, že?
Tohle jsou přísvěvky jak ze základní školy...
-
zatím nejlépe hodnocená hra roku.
-
Je teda pravda, že já hrála většinou sólo a bavilo mě stopovat ty monstra na mapě a koukat na filmečky
...ale když semnou chtěli hrát ostatní a já neměla odehráno skoro nic, tak s tím byl problém. Nebo když to zkoušela kamarádka a já měla hrát s ní, nešlo se nám připojit do co-opu a po pár pokusech hru vzdala.
-
Díky za recenzi.
Po zkušenostech s World jsem teda tajně doufal, že si dají stím příběhovým tutoriálem trochu oraz, nebyl potřeba a jeho provedení hlavně pro co-op bylo doslova příšerné (heh).
Zapnout novou misi každý zvlášť, najít na mapě konkrétní lokaci, kde se spustila cutscéna představující nové monstrum, jeden pak musel svou misi zrušit a napojit se ktomu druhému. To bylo designové řešení fakt z pekla.
-
Nevím, asi už jsem starý, ale vůbec se mi to nelíbí od pohledu, jak nějaká chujovina pro děcka.
Má vyjít nějaká zajímavá hra v dohledné době nebo jen podobné hovadiny?
Krom TLoU2 a Dooma.
-
Jo, tenhle screen vypadá jak ze switche... pět krát pět pixelů
here -
bugy, crashe, hrozná optimalizace - 9/10 rofl
jste se nějak zapomněli zmínit o technické stránce, ale když tu dostal novej Indy 10 z 10 tak se není čemu divit :)))))