Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevyjadřuj se, když nechápeš pointu.

• Tenurri

Mně to třeba běželo hezky i jako demo na ps5. Žádný větší problém jsem nezaznamenala. Ale je fakt, že jsem viděla nějaká videa ostatních a tam to tak už hezky nevypadalo.
    Každopádně se těším a i když jsem trochu lama, tak mě to baví :D.

• Derp_1337

Odhaduji, že v blízké budoucnosti bude Gemma jedna z nejoblíbenějších postav u různých cosplayerů. 

PS: Gemma je ta blondýna se šíleným účesem.

• technicka stranka sa da zlepsit...obsah a gameplay uz moc nie, preto by sa malo primarne hodnotit to a na zly technicky stav aspon upozornit

mimochodom..uz si plnu hru(nie demo) hral ci si dalsi youtube hrac ? jaj pardon, ono to ani nevyslo, ale ty uz vies vsetko najlepsie

• on asi myslel hry pre tzv "manchildov".. aneb prerastene deti...hlavne aby to bolo na pohlad "cool" a akoze pre dospelych kde moze na easy obtiaznosti kosit zastupy nepriatelov...asi taka cielovka ako asmonchild a nakonec sa tajne najviac bavia pri hrach ako Veilguard

• lito

TVL a Doom je strašně dospělej, co? Mlátít démony mečem je strašně dospělé, že?

Tohle jsou přísvěvky jak ze základní školy...

• lito

zatím nejlépe hodnocená hra roku. 

• Tenurri

Je teda pravda, že já hrála většinou sólo a bavilo mě stopovat ty monstra na mapě a koukat na filmečky

...ale když semnou chtěli hrát ostatní a já neměla odehráno skoro nic, tak s tím byl problém. Nebo když to zkoušela kamarádka a já měla hrát s ní, nešlo se nám připojit do co-opu a po pár pokusech hru vzdala.

• twicer

Díky za recenzi.

Po zkušenostech s World jsem teda tajně doufal, že si dají stím příběhovým tutoriálem trochu oraz, nebyl potřeba a jeho provedení hlavně pro co-op bylo doslova příšerné (heh).

Zapnout novou misi každý zvlášť, najít na mapě konkrétní lokaci, kde se spustila cutscéna představující nové monstrum, jeden pak musel svou misi zrušit a napojit se ktomu druhému. To bylo designové řešení fakt z pekla.

• Nevím, asi už jsem starý, ale vůbec se mi to nelíbí od pohledu, jak nějaká chujovina pro děcka.

Má vyjít nějaká zajímavá hra v dohledné době nebo jen podobné hovadiny?

Krom TLoU2 a Dooma.

• medveddd

Jo, tenhle screen vypadá jak ze switche... pět krát pět pixelů

here

• Sharki

bugy, crashe, hrozná optimalizace - 9/10   rofl

jste se nějak zapomněli zmínit o technické stránce, ale když tu dostal novej Indy 10 z 10  tak se není čemu divit :)))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit