Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
No...nevím mě se třeba trailer celkem líbil. Spíše už mi příjde, že to přehání s těma dětma. Nejdřív ten kluk v úvodní misi dema a teď holka a hle hraje si se stejným modelem jako ten kluk. To už z toho mám trochu Deja Vu. V té úvodní misi to bylo celkem dobré, ale tady už je to vážně pěst na oko. Myslím tím, že pořád zdůrazňují stále tu samou věc. Tady měli spíše ukázat nějaký masakr celé populace atd....
-
Jo a teď když jsem si přečetl ten tvůj komentář tak mi došlo, že jak píšeš o tom odříznutí, tak to by pak v praxi vypadalo tak, že pokud by se Vladci (Sovereign) podařilo spustit proces vpuštění Reaperů do naší galaxie (skrz Citadelu) tak by zřejmě i vypnul všechny masové vysílače v celé galaxii čimž by jak říkáš všechny odřízl. Právě to bylo taky hodněkrát ve hře naznačeno. Reapeři je vybudovali je proto, aby mohli kontrolovat směr technologického vývoje jednotlivých civilizací a mohli je potom i kontrolovat. Kdyby si třeba nějaká rasa vytvořila jiný druh pohonu, který by nebyl na těchto vysílačích závislý, tak by Reapeři neměli výtězství jisté a pokud ano tak ne bez ztrát. I přesto však myslím, že je nakonec Shepard porazí něčím o čem ještě nevíme. Třeba mají nějakou achilovu patu nebo tak.
-
Me se libi jak si tu pulka lidi stezuje na kycovity trailer(byt remeslne skvele provedeny-podle me). Jakoby pribehy BIOWARE her z posledni doby nebyly jeden kyc za druhym. BIOWARE umi pribeh dobre vypravet,v tom je deviza jejich her. Vymysleni originalnich scenaru jim nikdy neslo. takze proc to prekvapeni? *2*
-
Naprosto otřesnej trailer, jak neoriginální hudba, tak ubohej obsah... Tohle bych tedy od BW nečekal...
-
-
ani z těch reaperů už ani taková hrůza nejde...
-
-
Stejně mi tohle celé představení nezapadá do původního konceptu Reaperů. Pokud by se s každou planetou sr*li tímhle způsobem, tak vzhledem k počtu představovaných planet v ME by po skončení čistky mohli znovu začít.
Celou dobu jsou představováni jako nejmocnější a nejvyspělejší a pak to rubou po jednotlivcích.... -
-
No co jsem spíš ze série pochytil, tak měli výhodu kompletního odříznutí, odřízli každej systém, každou planetu a tak si mohli dovolit se s nima piplat. Oni ty planety neničí, oni je sklízí. A bez citadely nemají tu možnost ukázat se všude zaráz.
-
-
Přesně tohle jsem chtěl taky napsat. *1* Shepard jim to prostě po.ral takže proto jejich útok není dostatečně koordinovaný. Navíc díky tomu má Shepard dostatek času, aby sehnal dostupné prostředky k jejich porážce a upřímně řečeno spíše jenom určitou šanci vůbec nějak přežít. Navíc si myslím, že Reapeři budou v ME3 útočit i na jiné planety. Pokud jste se někdo díval na ostatní trailery, tak v nich byly vidět přestřely s různými druhy reaperských jednotek na různých planetách. Jo a taky je to přece jen logičtější, protože nebýt toho v prvním dílu, tak si opravdu nedokážu představit, jak by je mohli porazit.
-
-
-
Už je extended.
-
Ty reklamy, to je teda neskutečný voser. Každých 10 vteřin.... Co potom brání lidem si ten trailer zkouknout na YT nebo kdekoli jinde bez reklam?
-
pane bože, jen doufám, že tomu veskoslavovi je maximálně 14, protože jinak by to bylo s naší populací už hodně špatný
-
užasný trailer ale štvou mě ty reklami *16* *16*
-
čo by mňa potešilo by bolo sfilmovanie tejto trilógie a to tiež ako trilógia. Ak nie s hercami, tak aspoň animáky v kvalite tohto trailera.
-
-
Souhlas s tim, že by to chtělo nějakej filmek "aspoň" v týhle kvalitě (doporučuju srovnat si záběr zpod padajícího mrakodrapu tady a z traileru na Battleship (blockbuster za cca 200 mega), je to skoro stejný). Ale je fakt zbytečný vyprávět příběh Sheparda. Chce to něco novýho. Ikdyž samozřejmě asi nic už nemůže bejt tak epic, jako tahle historka o reaperech *4*
-
Proč zfilmovávat to, co už je odvyprávěno? Navíc proč tedy dělat hry s možností volby, když by pak filmy označily jen některé z těch voleb za kanonické? Proč nejít cestou vydaných ME komiksů a knih, které naprosto perfektně zapadají jako kousky puzzle do celkového obrazu?
-
-
prečo sa sfilmovávajú knihy, komiksy? Aj tie sú už vyrozprávané. A príbehové voľby? Či zomrie ten alebo onen, či zachrániť nejakých politikov alebo nie, je to jedno, príbehu ako celku to nevadí. Mňa by taký film potešil.
-
Ony právě ty komiksy a knihy už určily, co je kanonické rozhodnutí a co není... vis třeba volba kancléře v jedničce, nebo rozhodnutí zda zničit základnu ve dvojce či ne.
-
-