Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nasus
    Spousta komentů, spousta názorů. Ať už na trailer, nebo přímo na trilogii, tak si myslím že se shodneme na jednom. Kdo hrál první díl, chtěl hrát druhý. A ten příběh je tak skvěle propracovaný a ta hra je tak chytlavá, že třetí díl je prostě tutovka. A teďka k traileru, je zde plno názorů, jako že "klišé" a souhlasím. Ale položme si otázku, je ten trailer skvěle zpracovaný? Má dobrý hudební doprovod? Má to co by měl každý dobrý trailer mít? .. a odpověď je ANO MÁ. Tak mě osobně nezáleží na tom, že se dívám na něco co už tu bylo. Protože se na to dívá fakt pěkně, a když Shepard dojde k tomu modelu lodě, mám vážně chuť tam být a rozdrtit ty potvory s ním. Já , a je to můj názor, si myslím že se trailer povedl...
    • Ne tak docela...
    • Mayuri12
      SOUHLAS konečně rozumnej názor.
    • a este si povedzme, kolko taky trailer predrazi samotnu hru? kolko % hracov sa rozhodne kupit hru kvoli tomu traileru.. na demo? :)
  • KokyMetalGear
    Jéžiš vy jste tragédi. Když vyšel ME 1, tak jste si toho půlka z vás ani nevšimli a drželi jste hubu. Teď , když má vyjít 3 díl, tak jste všichni odborníci a máte každej 10 komentářů na jeden příspěvek. Nechápu, že máte tu potřebu se takhle zviditelňovat tím, že budete prskat na všechno, co vám nejde do vkusu vy nýmandi... *12*
    • Veskoslav
      Urážky by ti šli. Docela dost dobře...A skutečně si myslíš, že v době vydání ME 1 o ni nebyl takový zájem? Tedy kromě toho, že se od doby KOTORu čekalo na nějaké sci-fi od Bioware....Takže si ty urážky strč někam....
    • Ale plosimtebe...
    • Hairy_Ass
      Kušuj, ty "nýmande"... *1*
      • KokyMetalGear
        potrefená husa se ozvala
        • Hairy_Ass
          Tak jinak:

"Když vyšel ME 1, tak jste si toho půlka z vás ani nevšimli a drželi jste hubu. Teď , když má vyjít 3 díl, tak jste všichni odborníci..." - Jak překvapivé zjištění, když hráči logicky "ME 0" hrát nemohli a teď už odehráli 2 díly a demo. *7*

"Nechápu, že máte tu potřebu se takhle zviditelňovat tím, že budete prskat na všechno, co vám nejde do vkusu vy nýmandi..." - Od toho snad diskuse jsou, ne? Aby v nich každý mohl vyjádřit svůj názor. Nevšiml jsem si, že by se tady na Games.cz začaly automaticky cenzurovat všechny projevy nesouhlasu.

PS: Ty svoje urážky si strč za klobouk, a buď raději rád, že se tady (zatím) nezačalo trolllovat. *3*
        • Ja prosim taky jedna potrefena :) Jak se pise deset komentaru na jeden prispevek?
  • Ok při prvním shlédnutí jsem zapomněl dýchat. Moc hezký trailer, ale stále se mě nejvíc líbí Launch trailer z Mass Effectu 2.
  • Two steps from hell epic music is epic!:-))
    • God-of-War
      Two steps maj nejvíc bomby
    • To není Zimmer? *7*
  • Mayuri12
    Luxusní trailer pro perfektní hru. Upřimě se na ni těším první mass effect jsem dohrál 3 ME 2 4. Perfektní univerzum, skvělé postavy, božský dabing, skvělé podání dobrého příběhu, tuna skrytých vtípků a hlášek u kterých se člověk válí po zemi smíchy to se jen tak nevidí. Kdo to hraje jen stylem bum bum kecání konec je hlupák pokud by hra měla duši tak Mass effect ji má určitě. Kam se na něj hrabe většina těch dnešních sra*ek.
    A trollů je tu jak koukám taky tuna no já se těším až budou články o novém diablu nebo starcraftu tam se vyřádím protože hry od blizzardu aka obšlehnem co se dá si nic jiného nezaslouží.
  • ta holcicka pusobi strasne strasidelne :) nezive, takova panenka asi emzacky infiltrator
    • ty vole hodně sem se zasmál, dík :)
  • co se dá říct MASS EFFECT 3 *5* *5* *5* *5* *5*
  • Trailer technicky povedený - jak udělali z Ashley takovou kočku? Vypadá teď spíš jak Miranda... Jinak průměr.
    Nevím, co by se muselo stát, aby tahle hra zklamala. Osobně jsem prvnímu ME musel dát šanci asi 3x, než mě zaujal, ale potom jsem si ho užil (ani rpg, ani střílečka). Dvojka byla asi 10x lepší, co se týče hratelnosti (a to mám raději RPG, od jehož prvků se zde v hratelnosti upustilo) a zajímavosti postav (zde naopak role-playing skvěle zvládnutý), příběh samozřejmě poplatný prostřednímu dílu trilogie, takže vlastně nijaký, ale i tak se jedná o výjimečnou hru. Trojce stačí to důstojně zakončit - však víte, velké exploze Reaperů, hromada modrých dětiček a uzákonění manželství mezi Gethy a Quariany. :-D
  • tak je to mass effect, nejvetsi hero vesmiru apod.. potud ok.. co je ale uplne spatne, takhle prece shepard situace neresi, ze bezi proti desitkam nepratel a v behu je srazi.. to patri do pana prstenu , shepard se skryva, ceka na cooldowny promysli postup a vykecava se...a ted nechapu proc hru, ktera neni jen o behu vpred a strileni takto prezentovat? proc z ni delat v traileru COD, kdyz jeji nejvetsi vyhoda je prave to, ze jako COD neni? odpoved zname, protoze bioware se.re na lidi co si kupovali BG ID NWN, KOTORY, ted potrebuji prodavat mainstreamu,...
    Jinak ja ME zeru a tesim se... *1*
    • Nastal čas, aby se přestal schovávat jako srab a konečně běžel dopředu, ignorujíce koncentrovanou palbu a pořádně nasekal vše co před nim neuteče. Bude to alespoň změna, v předchozích hrách byl boj zblízka pěkně blbej, teď se na něj asi zaměřej.

Ono i technologicky to odpovídá: v prvnim díle měli zbraně který dokázaly střílet bez nabíjení, explozivní náboje se sílou protitankový střely nebo samopaly který se prakticky nikdy nepřehřály. Ve dvojce už maj omezenou munici a těžký zbraně jak z falloutu 3, tak teď překvapí tím, že přejdou na boj úplně zblízka popřípadě by mohli mít nějáký vrhací zbraně, aby zkompletovali "feeling" *1*
  • DarkHawk
    Epic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit