Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MarekTV
    Zdá se mi to, nebo je z Ashley taková kočanda? *3* v jedničce jsem teda šel do Liary, ta mi přišla tehdá nejhezčí (škoda, že jsem během námluv musel stírat Ashley).
    • Taky bych pomalu litoval, že jsem si nezačal raději s Ashley, ale moje ženská Shepard stejně nemá na výběr. :-D
      • Veskoslav
        Má:) Můžeš třeba Garruse přeříznout:):-D
        • Já jsem věrná Shepardka a Garrus není zrovna můj typ. :-D Kdybych hrál za chlapa, tak je teprve těžký si vybrat - Tali, Ashley, opět Liara, nebo Miranda? Ještěže mě nebaví ty hry procházet vícekrát. :-)
          • Veskoslav
            Chybí ti Kelly:)
        • MarekTV
          Garrus je supr parťák, pokud není zrovna uprostřed kalibrace jádra :)
          • Veskoslav
            To já bych radši ohnul Tali přes tu konzoli, u které pořád stojí:-D
  • To je luxusní trailer ne nadarmo je Mass effect serie jednou z nejlepších herních značek v posledních letech a trolove hateři rejpající tupci ať jdou do haj*lu. Bioware si s tím universem fakt vyhráli ne jako v mnoha jinejch hrách kde je univerzum jen kulisa pro bum bum.
    • Luxusni trailer? Technicky to je zvladnuty skvele o tom zadna ale jinak to bohuzel ta holcicka ve slunecnicovem poli srazi... ale chapu ze to nechapes.
      • Kinet1c
        cital si koniec, po dopozerani, zajtra by mal vyst plnohodnotny trailer, toto bola skor taka ukazka, aspon podla toho co je na konci tohto traileru, tak usudzujem, ze zajtrajsie video bude dlhsie a lepsie, a mozno nie :)
        • Jsem tu sice hardcore obhájce ME ale dělat trailer na trailer je divný
          • Ono to možná není trailer na trailer ale prostě trailer rozdělenej na víc části (nějakej úvod, bitva, zakoneční), nejsem hc obhájce ME, ale chápu to, je to dobrá taktika, takhle se o tom furt mluví.
      • ano trocha klišé a patosu ještě nikoho nezabila a trailer luxusní je na tom trvám (aby se předešlo hádkám luxusní neznamená nejlepší)
      • Veskoslav
        A jak by jsi to udělal ty? Shepard stojící na můstku Normandie, sledující útok z orbity, kde svádí nelítostný souboj s tisíci Reapery, kdy jeden reaper zaměstnal celou Alianční flotilu?:-D
    • Takovymu Deus Ex Mass Effect nesaha ani po kotniky, at treba jako hater zezelenam jako Dr. Zelenka :)
      • ehm já mluvil o seriích z posledích let staré fallouty baldury deus exy jsem na mysli neměl a novej deus ex sorry ale taková pecka jak tvrdíš to nebyla
        • Me se Human Revolution libi. Oproti modernim hram, kde se vsechno "zjednodusuje" pro vyniknuti prumerny storry, mi prijde novej Deus porad paradne komplexni s mnoha moznostmi jak si resit veci po svem.
      • Veskoslav
        Deus Ex a Mass Effect mají jedinou společnou věc a to, že se jedná o sci-fi. Ale srovnávat to? To ne.
      • Deus Ex stojí na geniálním příběhu, ME zase na sžití se světem a postavami. Obě hry jsou úžasné, tak není důvod, aby se jejich fanoušci nějak vzájemně nesnášeli. Pro mě je první Deus Ex tím nejlepší, co kdy na herní scéně vzniklo, ale druhý ME považuju za jednu z nejlepších her poslední doby a celou trilogii potenciálně vidím jako opravdu legendární.
        • To sou pratelsky stouchance a laskovani, o nesnaseni nemuze byt ani rec. Vsak jsme vsichni hraci :)
  • neriesim. ME3 kupujem. a trailer je brutalny. hudba, atmosfera. koho zaujima ze je to USA klise, kde zly mimozemstania napadnu USA a jeden marinak sa rozhodne im nakopat zato p*del :D
    • Jj, Amíci nesnášej, když jim někdo šahá na Big Ben (co tam jako vidíš u USA??)
    • no, ak sa ME3 bude predavat velmi dobre, tak po dalsich 20 variaciach a pokracovaniach toho, ze "ze je to USA klise, kde zly mimozemstania napadnu USA a jeden marinak sa rozhodne im nakopat zato p*del" ta to mozno zaujimat zacne *1*
    • Nejen USA :-) Druhým cílem je Václav Klaus - jeho teorie jsou totiž zničující i pro Reapery *3*
      • Hlavne Reaperi jsou nejvetsi vyrobci tuzek v galaxii...
        • Hmm tak to má Koh-i-noor taky smůlu *9*
  • "Ten trailer je klišé!"
    Ta hra je o veliteli vesmírné lodi, který svou odvahou, neústupností a hrdinými akcemi ve zpomalených záběrech (+ s pomocí zkripleného, ale výjimečného pilota a posádky složené ze všech galaxii známých ras, kteří se spojí v boji s velkým nepřítelem) odvrátí hrozbu gigantických strojů chtějících jen tak pro tu prču zničit veškerý život ve vesmíru. A přefikne k tomu nějakou tu mimozemšťanku, z pravé lásky, samozřejmě.
    Ještě někdo by se s námi chtěl podělit o své zázračné prozření ve stylu "Tohle je klišé"?
    • Jen taková otázka proč ty stroje chtějí zničit život pro prču, nebo kvůli nějákému jinému úkolu
      • Mayuri12
        TO proč chtějí zničit organické formy života je tajemství které bude odhaleno až ve třetím díle. I když proč to vysvětluju člověku co ME nikdy nehrál.
        • Slendrian
          V prvom dieli bol o tom zlomovy rozhovor ked ste sa ako hrac dozvedeli prve zmienky o plane reaperov, a to boli vyhladenie organickeho zivota, skotocne zamienky sa vam "Sovereign" neobtazoval vysvetlovat so slovami ze organicka mysel ich pohnutky nedokaze pochopit, to ci sa to dozvieme v tretom dieli je pre mna zahadou kedze to pochopit "nedokazeme" :) a len tak okrajovo pribeh prveho ME je pre mna osobne to najlepsie co som v hernych pribehoch a aj filmovych mohol zazit, takze ak tu niekto ropzrava o klise tak minimalne prvy diel by som klisoidnym nenazval *3*
          • Nikdo neříká, že klišé příběh = špatný příběh. A ME jako takového si cením, to rozhodně, a příběh hru táhne výborně (ono taky gameplay není nic extra), ale v některých ohledech určitě klišovitý je. Spíš je otázka, proč by to v něm někdo hledal a proč by to mělo vadit.
      • jedničku jsem hrál v angličtině a i když umím dobře, je určitě možné, že mi tohleto uteklo, ale pokud vím, tak chtějí zničit všechno v galaxii prostě proto, že je to koloběh života a dělají to tak už miliardy let. Nechají život aby se rozbujel, zničí ho, zanechají relaye, aby se další forma života mohla ve vesmíru rychle rozmohnout a bum prásk, zničíme je znovu.
        Trochu chabý, pokud se ptáte mě...
        • V podstate takova maticka priroda, ale ve forme, proti ktery se da bojovat :)
      • tak zaprve ty stroje se jmenuji Smrtaci a proc chteji vsechno znicit ? to prave vysvetluje jejich jmeno *1*
        • aha díky já to nehrál
          • Spíš nedohrál jelikož chvíli jsem to hrál
  • Tak to je hodne velky klise...
    • Cahir
      Stejně jako celá série... Byla tak zamýšlená už od začátku, těžko jí to vyčítat. Američané si prostě ve svých heroických příbězích libují (a já též) stejně, jako my v těch cynických... Teď jen doufejme, že se s těmi klišé vyrovnají dobře a nikdy nespadnou do přílišné lacinosti.
      • bioware nejsou američané nybrž kanadané *3*
        • Cahir
          ME je ovšem ryze americká hra beroucí si příklad z americké popkultury.

BTW, v jakém americkém filmu holčičku potkal (pravděpodobně) tragický osud?
      • Kdyz ono je klise a klise a holcicka bezici polem slunecnic s modelem stihacky v ruce je na me asi trochu moc.
  • Divotvurce
    Monumentální by ten trailer byl, kdyby mě u toho nevyrušily reklamy. *16* *16*
  • pane bože, jen doufám, že tomu veskoslavovi je maximálně 14, protože jinak by to bylo s naší populací už hodně špatný
  • Ty reklamy, to je teda neskutečný voser. Každých 10 vteřin.... Co potom brání lidem si ten trailer zkouknout na YT nebo kdekoli jinde bez reklam?
  • Mayuri12
    WTF zajímalo by mě kolik chváličů/prudičů tu vystupuje pod různými přezdívkami aby posílily svůj názor.
  • Nejdulezitejsi clovek ve vesmiru a stejne jde do prvni linie, aby mohl inspirovat moralku vojaku, delat drsnacke pozy a rozbijet invazni armade hubu pekne zblizka (protoze strileni je pro sraby), to je frajer!
    • To je traparna skoro vsech sci-fi serialu, dokonce i Star Treku a hlavne Star Treku. To se snad uz ani neda kritizovat, jen se s tim smirit :)
      • Veskoslav
        Není nad to, když odejde hlavní inženýr, kapitán, 1. a 2. důstojník a velitel ostrahy v jednom výsadku:-D
        • Jeste doktora a mame kompletni vysadek Enterprise :)
          • Veskoslav
            Doktor nechodil, pokud to nebylo nutné. Ani v tom novém Star Trek Entrprise:) I když to byla moje nejoblíbenější postava, hned po T´pol a Portosovi (pes kapitána Archera)
            • Joo T´pol zadne emoce jen se parit muhahaha
            • Aha, moje chyba. I kdyz ted si vzpominam, mozna PZH z Voyageru chodil, co dostal prenosny holograficky projektor :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit