Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
kvôli tom vášmu zpzd prehrávaču som sa na to išiel pozrieť na eurog*.cz a čuduj sa svete, je tam aj videorecka Alana, takže kým sa mi to tunaky gribalo, tam som si pozrel videá dve.
-
Proč když Reapeři přistáli a likvidují města,obyvatelé raz dva a klasické zbraně moc nefungují.Tak proč nepoužijí atomovku? :) V ME2 byla na malá verze a byla silná na všechny potvory.Jestli by to stačilo na ty stroje nevím,ale bylo to logické kdyby o tom ve hře uvažovali.Země je stejně zničená a kolonizovat nové planety není v ME problém.
Přišlo mně v demu strašně trapné,když ty velitelé říkají,co to budeme dělat.Jako kdyby nic neměli a celou tu dobu byli úplně na nic a čekají zase na jednoho hrdinu.
Navíc ta bomba by udělala opravdový Mass Effect :) -
-
Spíš si myslím, že tu jde o princip..je to prostě..ZEMĚ! :D A kdo ví, třeba atomovky použijí, ale myslím si, že hlavní zbraně lidských křížníků jsou proti jiným vesmírným plavidlům účinnější, než atomovka
-
Já myslim že by jim ta atomovka moc nepomohla, když člověk vezme že na toho Reapra v jedničce útočila celá flotila křižníků a dostaly ho až potom co mu shepard shodil štít do te doby mu nic moc neudelaly tak myslim že by proti flotile Reaprů nějaká atomovka moc nepomohla.
-
Lenže atomovka by na Reapera bola prd platná. Sovereigna mala problém dať aliančná flotila...a to bol len jeden Reaper. A ani to by sa im nepodarilo keby Shepard nevyčerpal Sovereigna zabitím "Sarenovej kostry" .... A ten polomŕtvy Reaper z IFF misie v ME2 bol zničený za pomoci gigantického mass effectového kanóna, ktorý v jednej z planét vyrval obrovský kráter....takže keby aj Aliancia niečo také mala, tak skôr než by zničila Reaperov by zlikvidovala celú Zem *5*
-
-
Právě je otázka jestli není Země již zničená?Sice je jasné,že je lepší holá krajina kde se dá znova stavět než krátery po zbrani.Spíš mně jde o ten klasický příběh.Nic nemáme a jeden člověk to vyřeší :) Kdyby to bylo alespoň doplněno nějakými rozhodnutími kde je špatná a špatná volba jak to tak bývá to by pak bylo zajímavější :)
-
-
Shepard není jeden člověk. V ideálním případě na jeho straně stojí, kromě hlavních ras Citadely - Gethové, Quariani, RACHNI a Krogani.
-
-
No ne všichni Ghetové, Haratici určitě ne.
-
-
"Ghetové" to je taky konec.. *1*
-
"heretici" neexistují pane chytráku..
-
-
-
-
-
Atomovku? Si myslíš, že v té době je to pořád nejničivější zbraň?:)
-
-
myslíš, že vymysleli niečo exotickejšie ako termonukleárnu fúziu ? *1*
-
-
V RA 3 třeba byly vakuové bomby:-D
-
-
myslíš vakuové pum(p)y ? *1* ale vážne, nič účinejšie nikdo nevymyslí, môže sa to maximálne niečím obohatiť ale inak je to strop :) teda až do doby kým sa nam podarí hrať sa s gravitáciou alebo vytvárať čierne diery a inú háveď :)
-
-
-
Myslím, že v té době jsou atomovky silnější než dnes :) Nebo mají jiné zbraně s hromadným účinkem na ty velké lodě.
-
-
No spíše něco novějšího. Přece jenom atomové a vodíkové pumy mají příliš nevýhod při plošném použití.
-
-
jaderné výbuchy..na místě velikosti vesmíru..kde nejsou žádné volné částice (kromě těch lodí..které musejí být přirozeně stíněné vůči veškerému vesmírnému záření..) které by se daly ozářit je to naprosto úžasná zbraň.. ty asi moc nepřemýšlíš hlavně že máš milion komentářů..
-
-
mě hodně Veskoslave... a z čeho by se asi vtom vakuu vytvořil ty hlavo dubová nedělej tu prosím tebe chytráka..
-
A slovo radioaktvivní spad ti říká co ty chytráku?
-
-
-
-
-
Jde o to, že John Shepard je účinější než atomovka. Ale je pravda, že v tomhle byl Den nezávislosti chytřejší: vypálil na emzáky atomovku, jakmile se objevily *15*
-
-
A k čemu jim to bylo. :-D Nějaké hrátky s atomovkami jsou podle mě docela zbytečné - vesmírné lodě jsou vybaveny určitě tím nejúčinnějším, co existuje, a jak dlouho jim trvalo zničit Sovereign? Nejde o to zničit pár Reaperů, ale porazit je, což určitě nebude dosažitelné pomocí pár atomovek...
-
-
V ME jsou lodě vybavené elektromagnetickými urychlovači, které vystřelí obyč. náboj, co pak způsobí náraz pár kilotun TNT (kdo nevěří, ať se mrkne na wikii nebo do Kodexu ve hře), tedy oproti nejničivějším vodíkovým bombám (15 a více megatun TNT) je to docela slabota. Ve vesmíru jsou sice jaderné zbraně celkem k ničemu, ale použití v atmosféře by mohlo Reapery přinejmenším poškádlit. *3* *1*
-
-
Nebo si můžete v ME2 poslechnou krásnou přednášku na toto téma na Citadele, hned u odbavování. Nějakcí vojáci tam na tohle téma dostávají instruktáž od nadřízenýho. :)
-
-
-
A moc jim to nepomohlo navíc odpálit atomovku nad městem WTF
-
-
Jasně že to byla hovadina. Všechno v tom filmu je myšlený ironicky. Americký prezident ve stíhačce? Nic vtipnějšího jsem nikdy neviděl.
-
-
Teď jsem si uvědomil, že to točil Emmerich, tedy žádná ironie, ale všchno naprosto vážně. O to vtipnější ten film je.
-
-
-
-
-
Me se libi jak si tu pulka lidi stezuje na kycovity trailer(byt remeslne skvele provedeny-podle me). Jakoby pribehy BIOWARE her z posledni doby nebyly jeden kyc za druhym. BIOWARE umi pribeh dobre vypravet,v tom je deviza jejich her. Vymysleni originalnich scenaru jim nikdy neslo. takze proc to prekvapeni? *2*
-
BTW titulek "monumentální filmový trailer" byl předepsán v tiskovém materiálu od EA nebo ho snad pan Smutný vytvořil sám?
-
-
Pravda, útok tisíců Reapreů na Zemi není monumentální, ani zpracování útoku armád Aliance není monumentální, je to jenom taková místní potyčka, tudíž nadpis by mněl znít: Země je pod útokem, ale nevšímejte si toho, je to jenom lokální problém:) Co si ty představuješ pod slovem monumentální?:)
-
-
Tuctový, nezajímavý, tisíckrát viděný jinde je definice monumentálnosti? Hromada hoven v míse taky není monumentální i když se tak může někomu zdát...
Já bych tam přidal ještě epický, kdybych ovšem psal do mnoha herních a filmových časopisů jako pan Smutný. -
-
nechci ti do toho moc mluvit, ale odkdy monumentální znamená zajímavý a netuctový? tyhle věci se spolu totiž vůbec nekopou.
-
Vyjmenuj mi aspoň 2 trailery, které jsou podobného ražení.
-
-
no mna ihned napadol SWTOR :) a vsetky blizzardacke trailery
hej a dodatocne, vsetky hry z warhammeru aj zo 40.000 maju take trailery -
-
Tak u těchto věcí to ani neberu a trailer na SW TOR považuji za nejlepší v novém desetiletí. Ani Diablo na něj nemá.
-
-
Trailer na Dead Island tenhle směle kope do zadku! *5*
-
-
Ten je dobrý:) Obzvláť, jak to jede pěkně pozadu.
-
-
-
-
Treba by stacilo zmenit monumentalni za momentalni...
Blby, no, vim :) -
-
Není blbý:)Je to nápad:)
-
-
Do mýho nicku ti je h*vno,debílku vypatlanej..ten 20ti sekundovej trailer je naprosto nic neříkající sračka,ale pro blbečky tvýho ražení je asi tak akorát..
-
-
Kouříš často ptáky přes tepláky? Borečci to prý často dělají. Navíc asi moc inteligence jsi nepobral a v 1. třídě si asi nedával pozor, když se učilo ohledně poznávání hodin:) Jelikož trailer má přes minutu, tak ti prozradím tajemství. Minuta má 60 sekund. Takže 20 sekund nemá ani náhodou, tak utíkej zpátky do třídy dávat pozor.
-
A ja si pri sledovani traileru zrovna myslel, ze je to delany pro takovy ty "borecky". Asi sem se splet...
-
-
-
-
Trailer opravdu epický ! Škoda že nikdy nebude takové pěkné filmové zpracování :/
PS: Jděte s těma reklamama do pr.... *10* -
-
Chápeš, že oni musí z něčeho žít? Toto není charita.
-
Pán asi nezná Adblock+ *7*
-
Muzes prispivat primo pak reklamy mit nebudes :D
-
Nepůjdeme, ony nás tak jako živí, víte?
-
-
To chápu, občas i kliknu na nějakou :-) ... z toho máte taky provize ne? ;)
-
-
Přímá provize ne, nicméně to výrazně přispívá k faktickému zatraktivnění našich stránek pro inzerenty (kliká se tu, takže se to vyplácí), takže děkujeme :)
-
-
-
-
Jo a teď když jsem si přečetl ten tvůj komentář tak mi došlo, že jak píšeš o tom odříznutí, tak to by pak v praxi vypadalo tak, že pokud by se Vladci (Sovereign) podařilo spustit proces vpuštění Reaperů do naší galaxie (skrz Citadelu) tak by zřejmě i vypnul všechny masové vysílače v celé galaxii čimž by jak říkáš všechny odřízl. Právě to bylo taky hodněkrát ve hře naznačeno. Reapeři je vybudovali je proto, aby mohli kontrolovat směr technologického vývoje jednotlivých civilizací a mohli je potom i kontrolovat. Kdyby si třeba nějaká rasa vytvořila jiný druh pohonu, který by nebyl na těchto vysílačích závislý, tak by Reapeři neměli výtězství jisté a pokud ano tak ne bez ztrát. I přesto však myslím, že je nakonec Shepard porazí něčím o čem ještě nevíme. Třeba mají nějakou achilovu patu nebo tak.
-
No...nevím mě se třeba trailer celkem líbil. Spíše už mi příjde, že to přehání s těma dětma. Nejdřív ten kluk v úvodní misi dema a teď holka a hle hraje si se stejným modelem jako ten kluk. To už z toho mám trochu Deja Vu. V té úvodní misi to bylo celkem dobré, ale tady už je to vážně pěst na oko. Myslím tím, že pořád zdůrazňují stále tu samou věc. Tady měli spíše ukázat nějaký masakr celé populace atd....
-
no...nic moc ;) mohlo to byt delsi, lepsi, davat to vic smysl. armada nemela nic lepsiho na praci nez se vysadit na slunecnicovem poli, hehe
-
Už je extended.
-
*Double post