Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *7* Tento trailer zcela vystihuje důvod proč Mass Effect nehraji.
    • Mayuri12
      Lidi jako ty zcela vystihují důvod proč diskuzní forum na games tak hnije.
  • Správně, takhle se krmí hype. Až mě skoro mrzí, že se v týhle podobě nemůžu podívat na celou trilogii
    • Veskoslav
      Doufám, že toto jsi psal i u SW TOR, budeš to psát i u Diabla III a nakonec toto budeš psát i u Sc II HoW. Nechápu, proč se nedokážete smířit s tím, že ME 3 je neočekávanější hra tohoto kvartálu a je zcela logické, že zde o ní bude nejvíce článků. Někteří za tím vidí dokonce i EA (možná jim nedochází, že naše postkomunistická republika je naprosto zanedbatelný rth), jiní to prostě nepochopí. Ty jsi z druhé skupiny. Vím, že se budu opakovat, ale existují desítky jiných webů, kde se můžeš dočíst o jiných hrách, ale možná, že pak bude zklamaný, když zjistíš, že i hlavní servry o hrách, časopisy i pořady se věnuji ME 3. Ale pokud nechceš ani zmínku o té hře, tak doporučuji Bonusweb:-D Tam se totiž nedočteš vůbec nic.
      • Mayuri12
        Někoho prostě štve že se dost nemluví o jeho hře a nemůže to normálně přenést přes srdce
  • Ježiši,to je zase trapárna..
    • Veskoslav
      Od někoho, kdo má nick boreček, je to více než úsměvné.
      • Chlapec se přepsal, chtěl napsat BLBEČEK :).
      • Mno minimalne ten trailer je bohuzel silna traparna a ani nick na tom nic nezmeni.
        • Hodnocení blba co prudí na všech ME diskuzích nemá žádnou váhu
  • užasný trailer ale štvou mě ty reklami *16* *16*
  • smejki
    Kdo neskáče, není badass, hop, hop, hop. Dokud nenastoupil Shepard, tak to ještě šlo. Pak už je to přinejlepším zapomenutelné.
    • MrSanta
      Slow-mo heroic jump FTW *1*. Taky bych se bez nich obešel, ve dvojce toho bylo skoro až moc. Ale ke space opeře to holt patří.
      • Hairy_Ass
        V knižních space operách to není. *3*
    • Hairy_Ass
      No, je pravda, že nebýt první části traileru, kde Reapeři útočí na města, by to byla vážně slabota - to už mi k tématice ME více seděly ty "hrané" trailery k Halo Reach a ODST.
    • Je fakt, že tento trailer už byl z těch slabších, obzvlášťe jeho nadšení pro boj zblízka. Sniper v Big benu je stále nepřekonán.
      • smejki
        jo, ten měl něco do sebe
    • A přinejhorším? *8*
  • TO je docela i pěkný trailer... škoda že tam asi ty epický bitvy nebudou. Stejně mne to ale nějak nepřesvědčilo o výjimečnosti ME série... A Two steps from hell je dobrá hudba... Hlavně jsem si pouštěl při čtení Písně Ledu a ohně - Dance with dragons :-)
    • ty si myslíš že tam nebudou epický bitvy frajere tak to si na omylu věř že tam budou a to v pekelně velkém měřítku.
      • Já myslím, že bitvy tam budou pouze lyrické.
        • Mayuri12
          Možná i trochu liricko-epické
  • Stejně mi tohle celé představení nezapadá do původního konceptu Reaperů. Pokud by se s každou planetou sr*li tímhle způsobem, tak vzhledem k počtu představovaných planet v ME by po skončení čistky mohli znovu začít.
    Celou dobu jsou představováni jako nejmocnější a nejvyspělejší a pak to rubou po jednotlivcích....
    • No co jsem spíš ze série pochytil, tak měli výhodu kompletního odříznutí, odřízli každej systém, každou planetu a tak si mohli dovolit se s nima piplat. Oni ty planety neničí, oni je sklízí. A bez citadely nemají tu možnost ukázat se všude zaráz.
      • Přesně tohle jsem chtěl taky napsat. *1* Shepard jim to prostě po.ral takže proto jejich útok není dostatečně koordinovaný. Navíc díky tomu má Shepard dostatek času, aby sehnal dostupné prostředky k jejich porážce a upřímně řečeno spíše jenom určitou šanci vůbec nějak přežít. Navíc si myslím, že Reapeři budou v ME3 útočit i na jiné planety. Pokud jste se někdo díval na ostatní trailery, tak v nich byly vidět přestřely s různými druhy reaperských jednotek na různých planetách. Jo a taky je to přece jen logičtější, protože nebýt toho v prvním dílu, tak si opravdu nedokážu představit, jak by je mohli porazit.
  • btw ta zenska neni ashley
    • deridon
      máš pravdu to je Wrex
      • Veskoslav
        Podle mně se výrazně podobá spíše Gruntovy. Všimni si ty nadočnicové oblouky.
  • Nevim cim to je ale cim vic penez do pre-release, cim vetsi ultra-hype, cim vetsi brainwash pred samotnym vydanim tim vetsi sragora vyjde.

Verim ale ze timhle vyplachem ziskaji tolik pre-orders ze jim uz pak bude jedno jak se hra bude prodavat, zblbnuta masa udela sve :)
    • Veskoslav
      Tohle není CoD.
  • No tak tenhle trailer byl vcelku nařezovej. Pořád však mě silně odrazuje ORIGIN ONLY nemám zájem mít rozházené hry na 2 učtech. :(
    • Bože s tím originem furt. Mě origin taky se*e ale aby mě odradil od skvělých her jako je BF3 nebo ME3 tak to ne. Zapínám ho jenom když si chci zahrát. To že mám origin a steam mě nějak zvláště nebere i když používám primárně steam. Je to o zvyku před sedmi lety bych taky poslal steam do prd**e a dnes ho jenom chválím.
      • Tobě o to možná nejde :) ale já mám zakoupené oba díly na STEAMU :) ... a ten třetí si tam také chci zakoupit, proto radši počkám a koupím si ho pak až to tam bude. Opravdu nemám rád když mám všude ke každé hře asi 2 registrace někam jinam. tyhle marketingové tahy jako XBOX ONLY PS ONLY A ORIGIN ONLY mě fakt nebaví. Kde sou ty časy kdy si člověk koupil hru a víc neřešil. Ne že bych měl něco proti digitální distribuci, ale tohle už je fakt unavny. EA s tímhle opravdu podporovat nehodlám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit