Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
Nešlo by tomu prostě dát 10/10 a přestat konečně otravovat?
-
-
No vidíš až se bude mlet třeba o diablo III budu dostávat infarkt já tak to prostě před vydáním známé značky bývá
-
Můžeš jít jinam, nikdo Tě to nenutí číst. Máš desítky herních web, ne? To pak tady budeš čtvrt roku otravovat, že se neustále píše o Diablo III? A pak budeš otravovat, že se pše o Sc II SoH? Smiř se s tím, že v tomto období je nejočekávanější hra ME 3 a tomu odpovídá i prostor tomu věnovaný, jestli ani toto nechápeš, tak můžeš opravdu jít jinam.......
-
-
Já to chápu, reklamní kampaň je v plném proudu, reklamní server gamestiscali nebude vyjímkou. Jen si myslím, že dát tomu rovnou 10/10 by přinejmenším ušetřilo scrolovací kolečko na myši. Velice zřídka tady totiž ještě někdo napíše i něco kvalitního...
-
-
Jasně. Kromě Bonuswebu je to hlavní téma na všech servrech, v každém dílu je o tom zmínka v Levelu, Score či v Re-play. Tudíž doporučím jediné, zajdi si do knihovny pujč si tu netlustší knihu, co tam je a můžeš vesele číst a nemusíš sem chodit. Ty budeš mít klid, my budeme mít klid.
-
-
Již od roku 1873 chodím na Rock, Paper, Shotgun.
-
-
Jasně a bojoval si ve dvou světových válkách a vymyslel atomovku. Ale celkem slušně píšeš na to, že je ti nějakých 138 let:)
-
-
-
-
-
-
Já bych prostě vyhodil do vzduchu převaděč u země a byl by klid(jak v Arrivalu)...ale jinak sem se dost zasmál tady u té diskuze.
-
-
Nehledě na to, že odpáli převaděč by znamenalo odříznout Zemi od galaktické dopravy, tak zajímavá idea :) Dopadlo by to jako v serii X. :)
-
-
Měl jsem na mysli že by převaděč vyhodili i se zemí na které jsou reapeři. V Arrivalu to zničilo celou soustavu, proč by to nefungovalo i se sluneční soustavou. Není to sice tak heroické, ale tak efektivní určitě, navíc Shepard je vesmírný Macgyver, by přišel na to jak převaděč zprovodit ze světa(a co víte, třeba to bude i volba za "zlého Sheparda"). Určitě mi přijde divné, když na citadele jeden reaper oddělal půlku alianční armády, že by najednou měli na to je odrazit vojensky.
-
To by nás, myslím, tolik netrápilo - větší problémy bychom měli s explozí o síle supernovy, která by zničila celou Sluneční soustavu. *3*
-
-
Superpřevaděče jsou prakticky nezničitelné a byla by potřeba exploze, která by smetla celou sluneční soustavu, a když Shepovi prakticky nikdo nevěří tak nějak pochybuji, že by do toho awesome plánu někdo šel.
-
-
Střííííík ......... pardóóóón.
-
holcicka co si hraje s autem ? ehm teda s kosmickou lodi ?? to uz ji radeji meli dat do ruky panenky sheparda a ashley
-
-
Genderový stereotyp! tfůůj
-
Když už tak by si měla hrát s vařečkou..
-
-
Ty voe, tebe jsem za trolla neměl.
-
-
Jen nevinný džouky.. Ale každopádně tiscali games komunita je pro trolling asi nejúrodnější půda na internetu. *3*
-
-
-
Sice to možná není úplně běžné, ale třeba malá sestra mé bývalé přítelkyně panenky moc nemusela a jejími nejoblíbenějšími hračkami byli dinosauři, draci, rytíři, hadi, pavouci apod. A autíček mělo rozhodně více než panenek (které většinou někde ležely v koutě..často skončily s oholenou hlavou apod. :D ) .. nevím, možná měla jen takové období, ale ještě nedávno byla spíš na typicky "klučičí" hračky a v dnešní době emancipace se to už asi takhle brát nedá *7*
-
A proč proboha? Kde je napsaná holka=panenka, kluk=autíčka, vojáčci atd.....Tohle je spíše klišé...
-
-
tim spis, kazdopadne porad plati, ze holky panenky, kluci auta...urcite existuji male holky co si hraji s autickama, ale davat vyjimku do takoveho traileru je podle me chyba
-
-
Chyba? Moc dětí jste v poslední době asi neviděl či nevyzvedával ve školce. Občas i přijde, že holky, co si hrají s panenkama je opravdu minimum. Spíše Lego, auta, vojáčci, ale panenky? Možná chvíli, ale to je hned omrzí.
-
-
mno jednoduse...staci mrknout do obchodu s hrackama jak je tam narvano panenkama a opravdu jsem nevidel moc kluku si s panenkama hrat. Ty firmy co panenky vyrabi taky nekrachuji, takze je nekdo kupovat asi musi. Snazit se tady debatovat o tom, ze vetsina holek si hraje s modely aut nez s panenkama je stejne jako jit presvedcovat managery Mattelu at s vyrobou panenek seknou, ze si s nima vlastne stejne nikdo nehraje :D
-
-
-
-