Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    FMA *5*
  • *1*
  • Tak to tě poprosím o příklad, kdy není dobré udělat si na něco nového názor. *3*
  • MidnighT91
    Jediný final fantasy který se mi kdy líbilo byl CGI filmeček essence of life... Abych to vyjasnil, grafická stilizace hry je fakt pěkná, ženská část hrdinů hry je dost sexy :) ten jakříkáte gaybe styl my taky nevadí ale sakra ten gameplay to je hrůza... Jedinej smysl téhle hry vidím v tom snažit se překousnout ten pekelně nudnej gameplay a čekat kdy tam konečne skočí další renderované video protože ty opravdu stojí za to...
  • Jediný co se mi líbilo bylo anime Viper GTS :-) Všem vřele doporučuju :-)
  • Presne tak, ja sem si po porizeni PSX kdysi pred lety pujcil od kamarada FF VII, ma anglictina nebyla nijak uber, ale vicemene jsem rozumel a ten pribeh byl uzasnej.

Ostatne proto jsem hrdym majitelem vsech FF, ktery na PSX, PS2 ci PS3 vysli. Nektere pribehy slabsi, ale vzdy to dokaze pobavit a herni doba se trbe s DAO, nebo DAII vubec neda srovnavat. Max. hry od Bethsedy...
  • Přesně, až na ty draky! Ale na gaybe fantasy vážně čumět nemusim. *6*
  • Tak to sorry, ale vždycky ne!
  • Ono ide aj o to, ze tie hry su hlavne na pribeh a napriklad FF ho ma tak prepracovany, ze si o tom nejaky DA aj so Skyrimom mozu nechat zdat (tymto nenadavam na A ani Skyrim, obidve hry som hral a nadsenim)
  • Mě osobně na FF fascinovala ta nádherná renderovaná videa (hlavně tak před 8 lety, kdy ještě tak nádherná videa nebyla běžná) a to tak trochu ujeté prostředí *4* O hře jsem moc nevěděl a nechápal jsem, jaktože každý díl vypadá úplně jinak a vlastně ani jaký je princip hry. Musím říct, že první FF, které jsem hrál bylo to poslední - XIII - opravdu mě to nadchlo! Supr příběh, zdánlivě jednoduchý, ale propracovaný bojový systém. *14*

Problém u spousty lidí je podle mě v tom manga vzhledu a občasných infantilnostech *4* Jo, Japonci jsou jiní. I ten bojový systém se po čase smrskne na mačkání pár tlačítek, což leckdo nepřekousne. A np, každýmu vyhovuje něco jinýho. *3*
  • Jj, všechno články by měly být jen o hrách, který obsahují jedno nebo více z následujícího:
    1. Guns and ammo
    2. Swords and shields
    3. 50 lbs. of pussy and ass
    4. Dragons
    5. Retarded bugs
  • Vždycky je dobré nakouknout na něco nového a udělat si názor *3*
  • Myslím, že většině Evropských hráčů tohle nic neřekne *3* Koukni, kolik je tu počet komentářů, kdyby to bylo video o skyrimu, tak je jich tu o poznání víc *3* Prostě tenhle typ her hrajou jen asiati, protože jsou tímhle typem her (a stylem fantasy - mužský co vypadaj jako ženský, gaybe fantasy) vykrmování od malička. Já se u tohohle videa celou dobu jen smál, fakt hrůza *1* A ani nevím, proč nám to sem páni redaktoři cpou, když to de facto nikoho nezajímá *3*
  • Ano. U nás velmi časté.
  • Je to normálně že mě ty final fantasy vůbec nic neříkaj a mam raději "evropsko-americký" hry jako skyrim a dragon age? :-D
  • Dej si Kill Me Baby, zrovna jsem se díval na první epizodu a super.
    http://utw.me/
  • Tak to je snad moc teplý i na miki hovnošiho!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit