Přejít na výpis diskuzí
Mooglové řádí v traileru z Final Fantasy XIII-2
6.1.2012 | levis
37 příspěvků
-
FMA *5*
-
*1*
-
Tak to tě poprosím o příklad, kdy není dobré udělat si na něco nového názor. *3*
-
Jediný final fantasy který se mi kdy líbilo byl CGI filmeček essence of life... Abych to vyjasnil, grafická stilizace hry je fakt pěkná, ženská část hrdinů hry je dost sexy :) ten jakříkáte gaybe styl my taky nevadí ale sakra ten gameplay to je hrůza... Jedinej smysl téhle hry vidím v tom snažit se překousnout ten pekelně nudnej gameplay a čekat kdy tam konečne skočí další renderované video protože ty opravdu stojí za to...
-
Jediný co se mi líbilo bylo anime Viper GTS :-) Všem vřele doporučuju :-)
-
Presne tak, ja sem si po porizeni PSX kdysi pred lety pujcil od kamarada FF VII, ma anglictina nebyla nijak uber, ale vicemene jsem rozumel a ten pribeh byl uzasnej.
Ostatne proto jsem hrdym majitelem vsech FF, ktery na PSX, PS2 ci PS3 vysli. Nektere pribehy slabsi, ale vzdy to dokaze pobavit a herni doba se trbe s DAO, nebo DAII vubec neda srovnavat. Max. hry od Bethsedy... -
Přesně, až na ty draky! Ale na gaybe fantasy vážně čumět nemusim. *6*
-
Tak to sorry, ale vždycky ne!
-
Ono ide aj o to, ze tie hry su hlavne na pribeh a napriklad FF ho ma tak prepracovany, ze si o tom nejaky DA aj so Skyrimom mozu nechat zdat (tymto nenadavam na A ani Skyrim, obidve hry som hral a nadsenim)
-
Mě osobně na FF fascinovala ta nádherná renderovaná videa (hlavně tak před 8 lety, kdy ještě tak nádherná videa nebyla běžná) a to tak trochu ujeté prostředí *4* O hře jsem moc nevěděl a nechápal jsem, jaktože každý díl vypadá úplně jinak a vlastně ani jaký je princip hry. Musím říct, že první FF, které jsem hrál bylo to poslední - XIII - opravdu mě to nadchlo! Supr příběh, zdánlivě jednoduchý, ale propracovaný bojový systém. *14*
Problém u spousty lidí je podle mě v tom manga vzhledu a občasných infantilnostech *4* Jo, Japonci jsou jiní. I ten bojový systém se po čase smrskne na mačkání pár tlačítek, což leckdo nepřekousne. A np, každýmu vyhovuje něco jinýho. *3* -
Jj, všechno články by měly být jen o hrách, který obsahují jedno nebo více z následujícího:
1. Guns and ammo
2. Swords and shields
3. 50 lbs. of pussy and ass
4. Dragons
5. Retarded bugs -
Vždycky je dobré nakouknout na něco nového a udělat si názor *3*
-
Myslím, že většině Evropských hráčů tohle nic neřekne *3* Koukni, kolik je tu počet komentářů, kdyby to bylo video o skyrimu, tak je jich tu o poznání víc *3* Prostě tenhle typ her hrajou jen asiati, protože jsou tímhle typem her (a stylem fantasy - mužský co vypadaj jako ženský, gaybe fantasy) vykrmování od malička. Já se u tohohle videa celou dobu jen smál, fakt hrůza *1* A ani nevím, proč nám to sem páni redaktoři cpou, když to de facto nikoho nezajímá *3*
-
Ano. U nás velmi časté.
-
Je to normálně že mě ty final fantasy vůbec nic neříkaj a mam raději "evropsko-americký" hry jako skyrim a dragon age? :-D
-
Dej si Kill Me Baby, zrovna jsem se díval na první epizodu a super.
http://utw.me/ -
Tak to je snad moc teplý i na miki hovnošiho!