Přejít na výpis diskuzí
Mordheim: City of the Damned přidává strategický pohled a nové mapy
3.6.2015 | Aleš Smutný
2 příspěvky
-
Když se objevila novinka, že se Mordheim připravuje, byl jsem fakt nadšený. Když čtvrtý (předposlední) update, neudržel jsem se a koupil EA. Stejně jsem věděl, že si tuhle hru koupím v plné verzi, tak i kdyby nic, tak kvůliva ceně. Zatím jsem odehrál tři tutoriálové mise. Ostatní mi nešlo spustit. Tak jsem hru uložil do chládku a včera zkusil nový update. A nespustitelný 4 tutorial se mi naloadoval ... Protože s tím mělo problém vícero lidí, tak myslím, že tohle je vcelku významná změna pro stávající majitele ;]
Nádhledová mapka - strategic view byla už v předchozím updatu. Ale byla fixovaná na aktuální jednotku a nešlo myslím posouvat a rotovat, čož je novinka tohohle updatu.
Sice mě strategie baví, ale nemůžu říct, že by mi úplně šli. Navíc nejsem ten typ, co by se vydržel rejpat ve statistikách celé dny. Mordheim mě ale baví moc moc moc. Super atmosféra. Líbí se mi způsob pohybu ala fps a přitom je to tahovka. Na každý další update se těším.
EA má podle mě smysl pokud máte chuť hru testovat, neštve vás, že případně nefunguje a máte chuť se podílet na vzniku hry nebo jen podpořit lidi, kteří ji tvoří, abyste měli "jistotu", že hra vznikne. Za mě thumb up. -
CHCEM trposov a dark elfov!