-
Ahoj.Chci se zeptat,víte někdo jestli je v Mortal Kombatu 2011 Conquest?
-
Nejlepší je vlastnit konzoly a PC...ja mam sice konzoly pac jsem PC dal pryč...už mě nudilo jak sem musel dávat prachy do PC,abych ho měl ještě lepší a lepší kvůli nějaké hře....konzole je dobrá v tom že do ní dám cédo a fáchá to na 100% a nemusim se něčím obtěžovat je sice pravda že dám tak o 500,-Kč víc než na PC..ale já sem s konzolý spokojenej:-)
-
taky jsem přešel od několika let střídavého hraní a upgradování PC ke konzoli. Stačila mi hodina, abych zjistil, jak mají konzolisti pohodlný hraní a ještě se nemusí o nic starat, jen strčit disk a jet :)
-
bojovky se už prostě staly doménou konzolí, zase se není moc čemu divit, když se to na nich ovládá jak báseň
-
SFIV je dokonalej. Jenze capcom dela s SSFIV neskutecnej porod na PC stejne jako asi toto. Konzole jsou uz v prodeji od dubna 2010. a na PC jeste ani SSFIV oznamen. Keurvy bolsevicky.
-
z tohto je citit hit na 100 honov.... na PC sme taketo nieco uz davno nemali. Kto to s MK mysli vazne, ten ma uz davno gamepad kupeny. tesime sa tesime...
-
no to bych chtel videt, kde sezenes emulator na x360 a ps3 :D:D:D:D:D
-
bude i hap hihi ? *1*
-
dost ubohe na to ze PS3 ani Xbox 360 se k novym modelum pc ani zlomkem vykonu nepriblyzi a ignoravat pc je docela dobrej skok do zahuby ale budis lidi co si to budou chtit zahrat na pc si to stahnou z warez pak sosnou emulator a nazdar konzole *5* takle nejak to vidim ja :)
-
Ale ver že Mortal Kombat keby po strašne dlhej dobe vyšiel na PC tak by si to ľudia vážili a hru by si zakupily však aj na PC su gamepady tak .........
-
Jasne ze spousta PC hracu prechazi ke konzolim. Hodne vyvojaru a vydevatelu ale prohlasilo, ze PC nelze prehlizet a tituly jako Street Fighter, Fable III, Burnout Paradise, Darksiders, GTA4 (vcetne DLC) a urcite i spousta jinych, dalo by se rici konzolovych titulu, ktere si muzete dneska zahrat na PC, to dokazuji..
-
Já se nedivím, že se na PC vykašlali. S bojovkou by neoslovili moc početné obecenstvo (většina příznivců už vlastní konzole, kde se na bojovkách vyřádí) a když se k tomu přidá warez, tak by se jim to opravdu nevyplatilo, protože by si to z už tak málo lidí nekoupila ani polovina
-
Osobne beru spis trendy opacne, a to jako priklon ke konzolim. Hral jsem 15 let jen na pc (pred tim zx spectrum atp.) posledni dobou se nechci starat o instalaci her, hrabat se v systemu, utracet desetitisice za naslapany herni pc a podobne. Z techhle duvodu mi to, ze nejaka hra vyjde ciste na konzole nevadi (kde je imo gamepad podle me idelanejsi presne pro typ her jako je MK). Mam na vyber mezi pc(pracovnim) a konzoli, asi me tu ukamenujete, ale vdycky si koupim radeji konzolovou verzi nez tu pro PC, byt tam nemam directx 11 efekty a dalsi veci ktere stejne nemaji na gameplay zadny vliv.
-
Sakra, to měla být reakce na uživatele abc
-
Pokud tým tvoří jen 20 lidí, tak se dá předpokládat, že budou většinu materiálů outsourcovat od nějakých dalších vývojářů...
-
mortal kombat 1,2,3 mas na vyber:)
-
Mortal Kombat je znacka, ktora hadam nikdy neprestane bavit. Bol to prave MK, kvoli ktoremu som cely den stravil nastavovanim PCSX2 emulatora a pokusal sa hrat s 10-15fps :) A bol to prave MK, kvoli ktoremu som si neskor kupil PS2 a nedavno Xbox 360. Osobne si myslim, ze osud PC verzie nie je az tak v rukach Eda Boona ako skor ich distributora (aj ked urcite svoju vahu ma aj jeho slovo). Celkom zaujimave je aj to, ze MK tim cita nieco okolo 20 zamestnancov(vyjadril sa tak na jednej konferencii - zdroj Gametrailers), co je dost male cislo vzhladom na vysoku kvalitu ich produktov (MK robili asi 3ja :) )
-
Taky nechapu naprostou ignoraci PC platformy, ktera jde proti soucasnemu trendu. Novy Mortal Kombat by mel na PC jedinou konkurenci a tim by byl Street Fighter. Naposledy byl na osobnich pocitacich vydan staricky MK4, nebo se pletu? Nevim kolik stoji konverze hry z konzole, ale troufam si tvrdit, ze by na tom tvurci neprodelali. Jejich chyba...
-
To je v řiti! Jak rád bych si tohle zahrál, jenže PC zase utře hubu...
-
a PC zase houno ?