Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vitu aj MK mam a mozem povedat, ze je to zrovnatelny zazitok s Xbox360 verziou, ktoru mam taktiez. Jedina nevyhoda, ze som platil 2x za tu istu hru. Vita obsahuje vsetky DLC, ktore vysli na xbox uz priamo v zakladnej verzii, cize je tam napriklad postava kratosa, ci Freddyho Krugeho z Nocnej Mory z Elm street. V oboch verziach XBOX360 aj VITA som sa dostal v pribehu zhruba na rovnaku uroven a od isteho bodu hram uz len na vite. Bavi ma to tak viac, kdekolvek sa rozvalim a parim. MK na vite je urcite plnohodnotny zazitok na handhelde s hrou z XBOX360. To na roznych padoch a phonoch nemoze clovek zazit vdaka absencii vieme coho. NA iphone som kupoval skoro vsetko co vyslo, ale doba zabavy sa rovnala vacsinou par minut, maximalne nejaku hodinku - dve. Vita ma plnohodnotne tituly. Napriklad takeho raymana mam tiez aj na Xbox360 a aj na Vitu a detto som dalej v kampani na Vite. Vyzera aj sa hra na Vite lepsie ako na XBOXE. Vita je zazrak, ktory si pribalite do tasky na dovolenku a nemusite trepat celu konzolu velku. A zazitok rovnaky ako v obyvacke pri full hd. bye
  • K debatě o roce 1992 bych měl asi tolik. V čase se určitě nikdo vracet nemusel. V autorem recenze uvedené hře byl Yoshimitsu hlavní postavou a to že ho tvůrci Tekkena později, v roce 1994 použili pro svou bojovku, nevyžaduje rozhodně skok v čase. Názorným příkladem je hlavní hrdina hry Ninja gaiden - Hayabusha, který se pro všechny nezasvěcené skokany v čase objevil už dávno před tím v bojovce Dead or alive!!! *8*
  • Vita je tragedie vcera sem si koupil Nintendo 3ds a nelituji super, zelda,sf 4, a hlavne Resident Evil fakt Vita se muze jit zahrabat plus ta cena katastrofa fuuuj.
    • Kdyz mas takove nutkani plivat na vitu, tak to spis s tim 3ds moc spokojeny nejsi a zoufale se snazis sam sebe presvedcit, ze jsi neudelal chybu.
  • vita je je predrazena konzole do kapsy, ale ona se ani do te kapsy nevleze, hry v podstate zadne. Kdyz to srovnam s 3dskem a hlavne cenou a nabidkou, tak viva la Nintendo panove 3dsko za ty prachy stoji, na Vitu hazu bobek tak jak na celou Sony, jde to snima z kopce a v posledni dobe tu firmu nesnasim mejte se cuuuus. *16* *3*
  • No, může mi někdo prosím říct, proč polovina obrázků vypadá jako z Vity a druhá jako z PSP?

    Co se týče Vity, tak bych ji jako mrtvou platformu neodsuzoval. Řekl bych, že v lecčem dohnala a i předhonila Nintendo. Vita má sice parádní grafiku, ale zároveń je mnohem víc o zábavě a ovládání. Nedávno jsem zkoušel zadní touchpad a funguje skvěle. Hry za pomoci kamery jsou taky příjemným překvapením. Vůbec jsem netušil, jak hezky a přirozeně to bude vypadat. Jinak bojovky jdou absolutně mimo mě a MK se stopro vyhnu. Nicméně víc recenzí v Vity, chválím *3*
    • No to je tím, že ty "co vypadaj jak z Vity" jsou z ps3/x360 a ty "co vypadaj jak z psp" jsou z Vity.
  • Moc jich neni zvladlejch, ale prave vyhoda je v tom ze ipad ti nabidne tisice her co nejsou ovladane "analogama" ale jsou ve stylu angrybirds nebo jsou to klick to move atd, ted hraju heroes ktery jsou na dotykove ovladani jak delane, zavodni hdy taky ujdou ale nake alce opravdu bez cudliku moc nejdou, ale jak jsemsal uz nekolikrat ipad to vynahradi stovkama jinejch her a na nake akcni kousky clovek zapomene, kdyz si vemu co vsecko k tomu ten tablet da navic tak mi vita prijde jako uplne vyhozene penize, ja mam svuj ipad za 6000, a v dobe uvedeni na trh stala vita taky tolik ne ? A nemuzu na ni pracovat, tak pohodlne brouzdat netem, kteslit a ani nebydrzi 10 hodin jak ipad....
  • §racka *11*
  • Vita je proste mrtva platforma. MK vypada hnusne. A to bylo kecu o Ps3 do kapsy *10* Mozna tak ty promo videa, ale jak se ukazalo, byla to hnusna lez na nalakani zakazniku.
  • tak podle screenů to vypadá žalostně..
    • nejsem zadnej grafikofil ,ale uznavam ,ze ta grafika je prumerna . Na druhou stranu ,ale zase Mortal patri k tem prvnim hram na Vita platformu . Porad si myslim ,ze Vita ma na vic nez se dosud prezentuje . Treba Uncharted me nenadchlo . Otazka je jaky budou dalsi dily . Vita tady neni ani rok tak asi nema cenu ted hned od toho cekat nejake zazraky . Navic bojovky maj predevsim bavit a graficke pozlatko by mel bejt jen jako prijemnej bonus ke spickove hratelnosti . Jako vernej fanda serie Mortal Kombat si Vita verzi nekde testnu . Z obrazku muzou bejt veskere soudy dost nefer . Jenak vsem majitelum Vita preju super krvavou zabavu s LEGENDARNI bojovkou :-)
      • Caincz
        Já jsem samozřejmě počítal s tím, že první hry na Vitu nebudou žádný zázrak, ale to, co se zatím předvádí, to je ostuda. Uncharted, který má být od day one tahounem prodejů, je absolutně průměrná, upscalovaná nuda, která se "velké" trilogii ani nepřibližuje. O to víc mě ale štve, když pak vidím grafiku třeba Virtua Tenisu a vidím, že vono to jde, aby byla grafika pěkně hladká a téměř k nerozeznání od PS3. To samé FIFA, o kresleném Raymanovi nemluvě, to je přesně typ hry pro handheld. Resistance, na kterou jsem čekal, je taky hnusná a krom toho se ani nějak extra dobře nehraje...takže tady máme třeba 30 her, ale asi tak 5 z toho má smysl hrát. Snad to po létě bude lepší.
  • tesne po revoluci, v roce 1992... orly?
    • ales.smutny
      Orly... I sokoly! Pro tricatnika je tohle proste tesne po revoluci, pak to plynule prechazi na "pulku devadesatek" a "prelom tisicileti", "vetsi kouty" atd.
      • A ten Yoshimitsu mel byt jako z Tekkena? To uz bych se totiz musel smat hodne nahlas... a nebo se nekdo vratil v case z roku 94 a privezl arkadu Tekkena do roku 92?
        • ales.smutny
          No vida, tak to možná byl rok 94... Smích je zdravý, všichni to říkají! A jsem si jist, že s vyšším věkem přijde i poznání, jak jednoduše začnou jednotlivé roky splývat. Na druhou stranu, co se týče dalších mentálních kapacit, nejsem si jist, zda věk něco vyřeší.
          • To mas teda blby...
            • ales.smutny
              Já ani tak ne, já ne... :)
      • Odulin
        "Vetsi kouty".... *1* *1* ..dobrý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit