Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedokážu se dostat ani přes první tři nepřátele. Hra je podle cílena na sebevražedné psychopaty s rozkoší z vlastního umírání.

  • Duncan66

    Dohrano. Hru typu Souls jsem dosud nehral, takze jsem zejmena na zacatku porad umiral kvuli vlastni blbosti a netrpelivosti. Nakonec jsem se do toho dostal a stalo to za to. Je to docela narocne, ale da se to uhrat, kdyz clovek pochopi mechaniky a hlavne se zameri na upgrade poskozeni sve zbrane a nasetri si prachy na hodne "healu".

    Nejvetsi chybou cele hry je nedoreseny target system. Nespocetnekrat se mi stalo, ze jsem mel oznaceny cil, bezim na nej, vyskocim do vzduchu, abych zasadil smrtici uder a najednou se mi cil sam od sebe prepne, muj hrdina se sam automaticky stoci a ja zasahnu do prazdna. A uplne nejhorsi to navadeni je, kdyz hrajete na nejake uzke rampe, kde vlevo vpravo je propast. To chce vazne velky prepinaci skill, kdy clovek neustale aktivuje a deaktivuje targetovani, aby mohl uskakovat manualne kam chce, protoze po zamereni jsou uskoky jine a hlavne v momentu utoku se vas cil pohne a vy uskocite do propasti, ikdyz to vubec nebylo v planu a v momentu utoku jste byli nasmerovani tak, aby uskok probehl v poradku. 

  • Jack1947

    Souls nesouls, jinak to je docela v poho. Nic co by jsme už neviděli a lépe ale hratelné to je.

  • Tanatonaut

    Takže level design je bludištní bažina a to je všechno ? Línější by už byly jenom uličky mezi rozpadlými mrakodrapy ( Nier, Darksiders 3, Code Vein ).  Tak nic

    • Duncan66

      Je tam vyborna lokace odehravajici se na "cernem skle". Je nejpeknejsi a jsou tam i nejpestrejsi a soubojove nejzajimavejsi creepove. Je taky asi nejdelsi a nejnarocnejsi, ikdyz finalni boss byl pro me nejsnadnejsi ze vsech.

    • Carnage666

      Remnant From The Ashes měl bohužel taky většinou uličky v rozpadlym velkoměstě :D občas nějaký to metro.

  • ta hra ma 7/10 ale autor recenze doporucuje pockat na prvni slevu :)

    • iSpirit

      což dává samozřejmě smysl. Sedmička je ideální hra na slevy. Teď mě napadá např. A Plague Tale: Innocence. Koupil jsem právě ve slevě, takže jsem ve finále se sedmičkovou hrou spokojen za tu cenu, za plnou by to byla ovšem úplně jiná písnička.

      • A co potom 5 ? ta se nevyplati kupovat vubec ? Mimochodem Total war vykresal ze sedmicky velkou porci intenzivni zabavy :D

        • "A co potom 5 ?"

          Na to přece neexistuje odpověď, když ta čísla nemají pevnou definici, každý se je vykládá jinak a ve výsledku nic neznamenají.

        • iSpirit

          no, popravdě já skoro nekupuji ani ty sedmičky, není toho času, takže o pětkách ti toho moc neřeknu :).

          • Derp_1337

            Osobně to scóre až tak moc vážně neberu, protože ne každý člověk má stejný vkus. Však i na netu se recenze od různých novinářů dost liší v závěrečném hodnocení (rozdíl je běžně až o ±3 body). Osobně kladu spíš důraz na slovní popis hry a kupuji hry v závilosti na tom, jak moc mě lákají.

            Ale jinak souhlasím s tím, že taky nemám čas hrát kdejakou blbost či průměrné hry.

    • Maxianimal

      Vždyť ano? hra, která má 7/10 není nic, co by se muselo kupovat ihned po releasu. Na to jsou tu jiné ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit