-
Loukoť je segment ráfku kola. To co háže stíny na silnici jsou paprsky kola. *3*
-
a taky občas v nějakym obchoďáku *15*
-
na druhou stranu má pravdu, že pořádná krosová hra mi na PC chybí.
Ale management týhle hry je padlej na hlavu. Hrát to budou primárně motorkáři. No a v létě raději vlezu na Hondu, než bych seděl u počítače. Kdyby to vydali přes zimu, tak si to spousta motorkářů z nudy koupí. -
Jo TRials evolution nebo i jinou z rady, to spis na xboxu ta konverze na kompu se 2x nepovedla.
-
tyhle automaty mají v onom muzeu Arcade Hry
-
To by mně zajímalo zda na tohle existuje profi ovladač a jak funguje. Kdysi jsem byl na automatu kde byla motorka a normálně ve hře to zatáčelo podle pohybu na motorce. Byl tam i náklon i když mírný.
-
Tohle není Trials Evolution, to spíš bude na dráze svištět prase na kolečkových bruslích.
-
Jsi THE doctor? Člověk je 4 dny pryč a celá místní smetánka zabanována, tady byla vzpoura?
-
Nevim proc se Milestone stale pousti do jakychkoliv zavodu. Uz znicili rally, motorky, co dal ???
-
Jo, urcite ve hre MotoGP bude dlc blato a skokanky... Vyjasni si pojmy zlato...a chtel bych videt tebe jezdit jen po tyhle rovny ceste s temahle motorkama...
-
Snad bych si to taky zkusila zahrát, ale podle obrázků mi to připadá dost jednotvárné. Takový ježdění po rovný cestě, csss to umí každej. *6* Chtělo bi to nějaký skokánky, bláto a tak... Třeba se toho dočkáme v rámci nějakýho DLC.
-
Za me hodne povedena hra. Souhlasim s kritikou AI, tam je nekdy moc silna, nekdy moc slaba, ale to je asi moje jedina vytka. A to jakozto velky kritik pokud jde o zavodni hry, to uz musi byt abych mel jen jednu vytku. Recenze dobra, jen me prekvapilo slovo "peloton", pac sleduji motorky cca 7 let a nikdy jsem ho v prenosu neslysel. Ale budiz, probiha Tour de France, tak beru :) Akorat nevim, jestli 8/10 nebo 9/10, takze nakonec 8,5/10
-
Já jsem to hrál asi 2 minuty, přítelkyně minutu .. pak to šlo z disku, tragedie.