-
Čau, jak to jede po netu ? Jde vytvořit hru přes IP adresu nebo se musí na ofiko servry ?
-
Todle byl zrejmne spatny zert.Vyhozene penize !
-
Stejne rok co rok motorky, bez spetky invence takze nuda. ( hral jsem snad jen pred lety jedno a ja radsi auta, nepocitaje MX to mi alwe prislo po par stejnych jezdach hodne stereotypni na chvilku zabavilo pak zas nuda, no potom uz jsem nemel proc zapinat radsi Pure, nebo FUEL i kdyz tam jsou auta -motorky a quad *3* ()
-
Já jsem to hrál asi 2 minuty, přítelkyně minutu .. pak to šlo z disku, tragedie.
-
-
Snad bych si to taky zkusila zahrát, ale podle obrázků mi to připadá dost jednotvárné. Takový ježdění po rovný cestě, csss to umí každej. *6* Chtělo bi to nějaký skokánky, bláto a tak... Třeba se toho dočkáme v rámci nějakýho DLC.
-
-
Jo TRials evolution nebo i jinou z rady, to spis na xboxu ta konverze na kompu se 2x nepovedla.
-
Jo, urcite ve hre MotoGP bude dlc blato a skokanky... Vyjasni si pojmy zlato...a chtel bych videt tebe jezdit jen po tyhle rovny ceste s temahle motorkama...
-
-
na druhou stranu má pravdu, že pořádná krosová hra mi na PC chybí.
Ale management týhle hry je padlej na hlavu. Hrát to budou primárně motorkáři. No a v létě raději vlezu na Hondu, než bych seděl u počítače. Kdyby to vydali přes zimu, tak si to spousta motorkářů z nudy koupí. -
-
Jenže když počkají až na zimu, tak zase nemůžou prodávat na závodech... na SBK měli v tom stanu v paddocku vedle čepic, deštníků a triček vždycky i hromadu krabic s Generations, počítám že na GP to funguje podobně...
-
-
Tohle není Trials Evolution, to spíš bude na dráze svištět prase na kolečkových bruslích.
-
-
-
-
Do pyče,ta hra je nudna jak 12 rocnej moderator Tiscali.hun
-
-
Tak ji nehraj kkte *7*
-
-
Je to šrot..... O dobrém fyzikáním modelu se vůbec nedá mluvit. To musel bejt recenzent hodně zhulenej aby mu to přišlo dobrý... Ovládání i grafika cca 6 let zpět. Jediný co tu hru opravdu zachraňuje jsou ty aktuální soupisky a možnost split screenu.
Za mě max 3,5/10 -
Mne na PC a celkovo na vsetky platformy chybaju motorky na otvorenych cestach v beznej premavke. Okrem motoraceru a burnout paradise si asi nespomeniem na ziadnu inu hru.. a ak aj je tak nie v takej kvalite aby to stalo za rec. Chcelo by to proste motorky na styl starych NFS..
-
-
Test Drive Unlimited ? V jedničce byly od začátku, ve dvojce jako DLC.
-
-
To hej ale aj to iba ako taky bonus, ovladanie bolo uplne nanic.
-
-
-
Nevim proc se Milestone stale pousti do jakychkoliv zavodu. Uz znicili rally, motorky, co dal ???
-
-
Co jako na motorkách zničili? Snad jako jediní několik posledních let vydávají svoji sérii Superbike SBK, na všechny dnešní platformy včetně PC, které je výborným kompromisem mezi simulací a arkádou, takže pro většinu hráčů. Průměrné hodnocení se pohybují kolem 8/10. Staré MotoGP byly totální arkádové braky, toto MotoGP je bez diskuzí tím nejlepším dílem.
-
Jsi THE doctor? Člověk je 4 dny pryč a celá místní smetánka zabanována, tady byla vzpoura?
-
-