Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z tychto dlc som trochu sklamany cakal som daco ako vietnam, ww II , buducnost...toto skor vyzera akoby nestihli dokoncit hru tak ju teraz vydavaju pokuskoch za peniaze..
    • Radioaktivni_surikata
      Battlefield Vietnam, Battlefield 1942 a Battlefield 2142 byly 3 standalone tituly, ne jedna hra a k tomu dva datadisky. Nevím, co jsi čekal od BF3, ale prakticky každá DLC mapa je vychytaná a odlazená tak, že nenadržuje žádný straně nebo třídě. V základní verzi dostaneš 9 velkejch map, kampaň alá CoD a kooperativní mód. Poměrně dost zábavy za standardní cenu, navíc v dnešní době. Pokud vlastníš premium, tak zaplatiš cenu hry znovu, ale dostaneš dalších 20 map, takže se ti jejich počet ztrojnásobí. Navíc přibyly zbraně, vozidla a módy. Ukaž mi nějakou jinou střílečku, která je velká jako BF3 + premium v základu. Mě osobně nic nenapadá.
      • narazal som na bf bc2 dlc vietnam kde boli nove zbrane vozidla aj mapy ano bf3 nema zle dlc ale nieco na tento sposob by potesilo viac a ruku na srdce polka veci mohla byt aj v zaklade jedine dlc co sa odklana je close quarters a mozno aftermatch
  • premium.. to bude téma na dlouho. Já jsem koupil BF3 premium edici (čili obsahuje i základní BFko) za 980 kč i s krabčikou (žádnej key, fortelná krbka s diskama a DLC kodama :) ) a jsem nadmíru spokojen
  • Spades
    Nechápu, proč už jedou servery, a jaktože jsou na nich hráči, když to má na PC vyjít až příští týden...
    • Ten kdo má premium účet dostávají o týden dopředu...
  • Faktom je, ze tieto veci mohli do hry pridat uz davno a nie zase raz cakat na vydanie DLC (pripadne si zan pytat aj patricne peniaze pri samostatnej kupe, ktora ma asi neminie...). Najma mod CTF tam vskutku mohol byt pritomny uz par DLC dozadu.
    Doteraz ma s*erie, ako sa EA zachovala z hladiska majitelov povodnej hry a naopak k majitelom Premium verzie. Ci uz su to DoubleXP eventy alebo ine akcie. Ja som si vsetky DLC kupoval zvlast, pretoze povodne som si nebol isty, ci budem chciet kazdy kus. Teraz mi uz ostava akurat End Game. Je mi jasne, ze kupim aj ten, aby som mal celu BF3 seriu kompletnu, ale rovno vravim, ze s tym nie som spokojny. Je v tom proste citit typicky zapach Electronic Arts.
    Mno... a hlavne, ze teraz uz sa vykaslu na BF3 a zacnu vehementne propagovat BF4, to si mozeme byt isti. Zase zacne medialna kampan. Du blejt, velebnosti... *11*
  • Radioaktivni_surikata
    Vypadá to libově, jen škoda, že se nevrátily Migy. SU-35 mi k srdci nějak nepřirostlo *9*
  • Jak už jsem tady párkrát u BF3 článků psal, ta hra je dobrá, má potenciál. Podle mě ale bohužel promarněný potenciál. Zrovna dneska proto můj premium účet změnil majitele... *1*
    • To je otazka, co tohle dneska nema.Vsechno jde vzdy lip.BF je dle meho jedna z best her.Hraju vsechno a k tomuhle se stale vracim.Nehraju to non.stop, ale pres 150h neco znaci u me
  • Pete.palis
    Joo ty jejich Rambo trailery...skutečnost je pak trochu jiná *5*
    • Ani bych nerekl, ingame animace,vsechno lze virtualne zazit
      • Pete.palis
        děkuji za info...opravdu mě nenapadlo, že je to Ingame...jen mě leze krkem, jak to s těma wau efektama přeháněj..nic víc
  • Tak musim rict ze END GAME resp. mod Capture The Flag je prvni dlccko, kde dostanete dokonale epickou akci, ktera je prezentovana v traileru. Tenhle mod je presne to co Battlefieldu chybelo. Air superiority je taky good ale CTF me vystrelil z bot... neskutecna akce.
    • CTF? To jsou mi novinky *1*
    • A to ze mam nahrano v battlu uz 600+ hodin :)
  • Konečně si odemknu unlocky pro stíhačku *4*
  • Skvělé suprovní už se moc těším. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit