Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jespi

    Na redditu byl zhruba rok zpátky příspěvek od anonymního zdroje, který popisoval vnitřní problémy v taleworlds. Bohužel nemohl dokázat zdroj , takže vše co napsal zůstává jen jako možné spekulace.

    Každopádně, zmiňoval se, že TW několikrát překopávalo hru od základu, hotové modely, animace i skripty se vyhazovaly, výsledná vize hry se za tu dobu tolik změnila, že to co bylo napsáno v prvních 25 blozích, už nemůže být ani považováno za reálné.

    Zaměstnanci pracují na pevně dané smlouvy, jenže při změně tuším kreativního ředitele, byla spousta z nich vyhozena a s tím i obrovská odstupné, které přivedla TW na pokraj krachu, spolu s tím se začaly skrtavat plány kvůli snížení rozpočtu, jenže po nalezení silného sponzora se tyto plány vrátili, jenže se nechtěli vracet k rozpracovanému, proto začali opět od začátku.  No prostě bída děs. Bojím se finálního produktu. Podle mě to bude stejné jako když se na filmu podílí několik režisérů a producentů, neucelené, nelogické, zmatené.

    Každý se bojí že bude Bannerlord průšvih, já se nechám mile překvapit, ale zdravý skepticismus se bojí.

    • Uff, tak to jsou tedy neradostné vyhlídky. Doufám, že je to jen na úrovni klepů, ale to několikaleté mlžení a minimální progres není dobré znamení. Těch zklamání už bylo víc než dost :-(

  • Jose13

    Na turkov uz sere pes, vsetci hraju ruske Conquerors Blade co je vlastne MnB...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit