Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak snad se dozvíme více na letošní Gamescomu (ano, budou tam) - http://www.mnbl.eu/bannerlord-na-srpnovem-gamescomu/
  • walltar
    Zapoměl si zaměření na single combat vs velení menší armádě... Rozdílný systém cestování, který úplně mění dynamiku hry... a myslím, že bychom přišli na víc.

Pro MCA: Good, Good, let the hate flow through you.
  • Naprosto souhlasím...
    Imaginární svět vs Česko ve středověku... Sandbox vs Příběh... Ano tyhle hry jsou vlastně úplně stejné..

Proboha vzpamatujte se lidi. To že vás jedna z těch her neoslovila neznamená, že je špatná. Obě lákají na něco naprosto rozdílního...
  • A dalsi hra, diky které už má Vávra zase bláto na hřišti...
  • Inquisitor
    To bude zase ubíjení času bezúčelným a nepraktickým způsobem :)
  • Pochybuju ze by konzole zvladli vykreslit krak de chevalier
  • už aby to bylo
  • walltar
    Tak, tak, když to testovali a dali tam hvězdicovou pevnost, tak všechny konzole v okolí 20km vybouchly. *1*
  • Nevím proč by měl... Srovnáváš dvě rozdílné hry...
  • MickeyMutant
    Konzole zvládnou vykreslit grafiku maximálně do roku 1150. Pozdější hradní architektura je už příliš náročná na výpočetní výkon.
  • MickeyMutant
    Pěkná blbost to je, ale stejně bych chtěl vidět ten šrumec na hradbách, jakmile by to zblejskli.
  • kolesové rypadlo ve středověku neexistovalo, to je pěkná blbost, ale stromy kácet uměli *1*
  • P.S.
    takhle hrady v minulosti nevypadali, asi kompromis kvuli konzolím.
  • a mě bz se zase hrozně líbylo, kdyby jsi držel hubu *6*
  • tohle neukazujte vavrovi nebo pukne zavisti
  • MickeyMutant
    Mně by se zas líbilo kolesový rypadlo s pásovým dopravníkem.
  • Nevím o tom, že by kdy byl mount and blade realistickou simulací středověku. Není a nebude.
  • MickeyMutant
    Jéje. Nebo Stronghold. Ale když je to takové malé, bez reálného měřítka, a ne přímo na vlastní bulvy jako Mount & Blade, tak to člověk bere úplně jinak. Navíc výroky o historické věrnosti člověka tak nějak popíchnou.
  • walltar
    To si nikdy nehrál Age of Empires? *1*
  • Mě by se líbilo, kdybys napřed musel v okolí pokácet pár stromů a udělat z nich beranidla, katapulty a jiné dobývací stroje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit