Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blahorodie
    NFS film ? Blbost.
    Radsej nech natocia Kurvahosi guten tag 2 *3*
    • heh ,ano Polievka v mesiarskej čiapke je genialny
      hra run bola podla filmu a bola to parada
  • mě filmy podle her nevadí, ale nasraly mě Bloodrayne, Max Payne a Doom- ten by ušel,kdyby to bylo víc do nadpřirozena s čertama a ne s mutantama z laboratoře,
    jinak třeba Resident Evil 1 má styl her, o dvojce se řiká ,že je nejhorší, pro mě sou všechny tak nastejno a ikdyž se čtyřka hodně odklonila od stylu hry,tak se mi to pořád líbí,jsem zvědavej na 5ku, no a než by zkazili velky série- moje oblíbené- Halo a Mass Effect, tak to radši zustanu u herního originálu
  • No posledni rychle a zbesile byla opravdu monstrozni S....A, tak pocitam ze need for speed filmy se ponesou v podobnem duchu.
  • tak to me pobavilo:" povedeny film fast five a vubec ne spatny real steel" Jako proti gustu zadny disputat,komu se to libi, at se kouka, ja mu to neberu. Ale fast five byla podle myho nazoru ohromna hovadina typu transformers, film plny patetickych hlasek typu "lets do it, we can make it!" a patosu. Hlavne dyt ten film ma byt sakra o autech a zavodech, nebo se snad pletu? vetsina filmu byla ale ve vysledku prestrelka nebo mlaticka. real steel si aspon na nic nehral
  • osobne bych chtel vydet Mass Effect a nebo Jurassic Park: The Game
    • Film podle hry podle filmu?
      • Jurassic Park byl natocen podle stejnojmene knihy napsanou Michael Crichton.
      • You must go deeper. *5*
  • montatatana
    Pokud by to byla spis jedna velka honicka, trosku ve stylu puvodnich Gone in 60 Seconds, tak by to bylo velice velmi hodne super :)
  • BombCZE
    Doufám, že v tom filmu bude Sgt. Cross, vždy mě bavilo ničit mu jeho vyleštěnou Corvettu s velkým křížem po celé karosérii. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit