Možná se pracuje na předělávce The Elder Scrolls IV: Oblivion
-
Nevím, Oblivion byl před vydáním maximálně hypován jako total mega super hyper nextgen..
A opravdu tomu tak bylo, načasování do nástupu X360/PS3 a DX9c grafik se povedlo na 1.
Brutální Parallax a Bump mapping po stěnách úvodního žaláře, opravdu hustá vegetace, totálně (dnes až směšně) “vybloomované” stavby a města obecně…
Ale hra jako taková byla ztěží průměrná. Hrozný leveling, hrozné animace a xichty postav, hodně slabá hlavní dějová linka.
Nic čím by se dnes někdo měl chtít prokousávat znovu
-
-
Mně to přišlo jako skvělá hra. Ty NPC vypadali hrozně ale například side-questy a gildy byly skvělé a dohromady zabavily na mnohem déle než příběhová linka.
-
-
Ano mě to tenkrát taky přišlo jako nejlepší hra světa.
-
-
-
Jako fajn. Ale pokud to udělají fakt jen jako 1:1 z hlediska hratelnosti, tak do otho nejdu. Ten level scaling tam byl skoro stejně hrozný jak v D4. Plus některé herní mechaniky (celý leveling systém) byl v mnoha ohledech rozbitý. Nebo přesvědčovací minihra, co ani nedávala smysl....
Ale pokud by vzali Oblivion a tyhle věci upravily a zmodernizovali, tak by to rozhodně stálo za zvážení.
-
-
Co je špatného na level scalingu u D4? Podle mě funguje perfektně.
-
-
Možná jsem si teď nas*al do trenek.
-
No, teď už jen chybí aby začali podle vzoru Take Two a jiných pronásledovat modery co se snaží o Skyblivion pár let...