Přejít na výpis diskuzí
Možnosti herního světa na videu z Far Cry 3
16.11.2012 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Jasně, medvěd vběhne do bitvy plný výbuchů a začne trhat každýho, než ho někdo nesejme...Je mi jasný, že se FC3 nesnaží bejt realistickou simulací ale tohle je moc.
-
-
Třeba ho tam drželi v kleci a ty ho vypustíš a chudák polekaný a strachy šílenný méďa prostě trhá co mu příjde do cesty.
-
-
*Hop* *Hop*
-
-
-
Jen mam strach ze zvířat a_ se budu někde prodírat vysokou trávou a skočí na mě tygr tak se po*eru o žralocích ve vodě ani nemluvě
-
-
*Hop* *Mnam*
-
*Hop*
-
Spíš mám strach, aby nebyl jeden tygr za každým rohem a pod každým kamenem tři krokodýli. Protože když už se s tím patlám, tak to musím taky prodat, no né *1* Chci to vidět na youtubu, fullHD nekomprimovaný, a chci vidět, jak se upravuje FoV, jinak ať si políbí. Možná kdyby začli dělat FOV 30, tak by to bylo nejlepší. Představte si, kolik výkonu by najednou bylo na konzolích k dispozici! Kdo vlastně potřebuje next gen, tunel vision je budoucnost. No není to krásný?
http://www.youtube.com/watch?v=vXMx_kzl2JA -
si domu pozvy kamose a pust si nejakou hudbu nahlas, to se pak nikdy niceho neleknes.
-
-
ale jo, po prvotnim znechuceni se mi to zacina libit *4* Jen doufam, ze tam bude obtiznost, ktera mi zamezi kosit nepratele jako v cod
-
-
Doufám, že tam po čase nepotkáme humanoidní dinosaury, co vydrží 10 raket a co nám naprosto změní gameplay jako v jedničce.
-
-
tak jako ty opice jsem ještě bral, ale ty vemena s raketometama už byly moc + ještě k tomu ten debilní českej dabing :D
-
mutanti byli v jednicce jenom plus
-
-
To ani náhodou.
-
-
Rozhodně plus. Nemuseli se objevit tak brzo, ale rozhodně se předešlo stereotypu, kterej by se dřív nebo pozdějc dostavil.
-
-
Stereotypu se dá zabránit i jinými způsoby než že tam nacpeš mutanta s raketometem a já nevim co ještě.
-
-
-
-
-