Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redakce, máte snad nějakou smlouvu s tiscali ohledně použitého přehrávače? Nechápu, proč používáte snad ten největší odpad. Věčně videa nefungují, tlačítko HD is on je spíš zavádějící... škoda mluvit. Bohužel, musím říct, že jakékoliv video se na games.cz objeví, radši si ho pustím jinde. Byl by takový problém používat youtube a podobné? *16*
    • Presne, na androidu to nefunguje vubec. S videi z youtube problemy nemam.
    • Presne tak, je to jedna z mala veci (ne-li jedina), ktera mi zde vadi. Nicmene ted je tam video z youtube, to prehodili? Pokud jo tak +1 :)
      • Ano, přehodili. Původně video bylo v jejich standardním přehrávači a nebylo dostupné...
  • neznam nikoho kdo by mel xbox, ale znam spoustu lidi co by to ocenily na jine platforme... skoda

ps: je to jen muj pocit, nebo jedine zajimave co na xboxu vychazi jsou prave plosinovky?
    • To je teda hodne divnej pocit. Jednak na Xbox vychazi skoro vsechny AAA hry co na PC a PS3 a navic to ma nekolik exkluzivnich titulu, zminme naprikla Gears of War.
      • Ne všem přijde zrovna Gears of war jako zajímavá hra.
        • A co třeba Forza nebo Project Gotham Racing?
          • To už je jiná, ale ne všichni jsou závodníci. Na PC bych bral značku jako Forza nebo GranTurismo, PGR.
    • Je to jenom tvuj pocit.
  • KokyMetalGear
    Kulervoucí, boží !!! Plošinovky zažívají renesanci *3*
  • po prvním videu se mi to líbilo hodně a pak jsem viděl xbox only, jsou to blbové (PCčkář)
    • kubi-wan
      Tak tak... ale doufám, že snad nakonec pochopěj, že i PCčkáři (jako já) nemusej hrát jen "hi-tech sofistikovanou zábavu" (uvozovky jsou namístě) jako CoD a plošinovkou nepohrdnou, a vydaj to dodatečně i na PC. Když mohlo Limbo, proč ne i Deadlight?
      Mimochodem, ta hra vypadá tak úžasně, že si může AAA hrama utírat p*del.
  • Shut up and take my money! Snad to na to PC vyjde...
  • Jen doufám,že časem se umoudří a vydají to i na PC stejně jako po čase Warp například.
  • Vrook
    Vypadá to úžasně. Mám rád plošinovky a miluju zombie tituly, ale nečekal bych, že se to takhle skvěle spojí. Teď ještě doufat, že to vyjde časem i na PC. Xbox se mi znovu kupovat nechce.
  • Tak to se mi moc libi, ted to jeste musi vydat na Steamu.
  • Grifus
    Tak to vypada opravdu libove. Bohuzel ma to jeden hacek - i ja jsem "PC only user"...
  • BoB.2
    Nějakej funkční odkaz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit