Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, hraci na xboxu budou muset projit vymyvanim mozku, to se maji na co tesit, microsoft je v tom dobrej :-).
  • Marku, autor píše: "Idea, že silně zacílenou technologii prodáte všem, už selhala v případě Wii".

Já prostě tvrdím, že je tomu přesně naopak. Wii byl MEGAúspěch a počet prodaných konzolí VELMI překročil veškeré odhady.

A handrkoval se o slovíčka, že Ty sis jí nekoupil, takže jí neprodali všem, mi připadá malicherné. Od toho jsou statistiky, které v případě prodejů konzolí mluví jasně.
  • Autor říká, že se Wii nepodařilo prodat všem. Nic víc. Já jakožto HC hráč jsem toho důkazem. Sony mi dokázala vnutit PS3 kvůli Gran Turismo a God of War. Microsoft mi vnutil Xbox360 kvůli Halo 3 a Forza 3. Nintendu se nikdy nepovedlo mi prodat cokoliv. Wii jsem měl půjčený měsíc. Týden prima sranda s 8 různými hrami v kanceláři a pak na to padal prach, tak jsem to známému vrátil.

Tudíž nejprve si pořádně přečtěte článek a až pak začněte autora z nečeho osočovat.
  • Milý autore, co to placáš za nesmysly? Wii bylo opravdu tak neúspěšné? Tak proč se Wii prodalo více než XBOX360 a PS3 konzolí dohromady? Přes 65 miliónů prodaných konzolí je málo, když konkurence neprodá ani půlku? A to konzole Wii byla od počátku výroby zisková, Nintendo nemuselo svoji konzoli dotovat. Já bych to nazval megaúspěchem, zvlášť vezmeme-li v potaz, že konzole Wii je oproti konkurenci ve všech ohledech zastaralá!

Probuď se autore, vždyť Nintendo dostalo konzoli i do domácností, kde nikde konzole nebyla. A právě o tyto desítky milionů potenciálních causal hráčů stojí MS se svým Kinectem. Hardcore pařani jsou sice důležití, ale skupina casual hráčů je prostě 100x větší a hlavně bonitnější...
  • kinect jako doplnek bych bral. Samozrejme hry co hraju, se mi nejlepe ovladaji klavesnici a mysi, ale doplneni hlasoveho ovladani bych se nebranil. Vemte si, ze by jste mohli v nejake fantasy sesilat kouzla opravdu pomoci mluveneho slova :D .... rekli by jste napr. in fla gram a sup vyletel by fireball :D jen teda nevim, jak by kinect zareagoval v pripade, ze se vam neco nepovede a najednou by uslysel: k..va dopr..le to jsem to po..al.
  • Věř, že například takové cvičení je smysluplné i zábavné, v tomto ohledu je Kinect výborná věc. Využití pro normální hry asi teprve přijde. Ale i různé hopsačky, tancování a sporty jsou celkem zábava. Nic pro hardcore hráče, na odreagování a protažení těla ovšem super.
  • A co takovej Prince of Pesrisa-to budeš skákat po obyváku jak kamzík/idiot.
  • Erien
    Spíš si naivní ty, jestli si myslíš, že MS zajímá ČR. :D Jim jde o to prosadit to v USA, jestli se to tam chytí, to my těžko můžeme posoudit.
  • Urug
    Jestli nás chtějí naučit lásce ke Kinectu, nechť vydají SDK na PC a nechají nás si dělat co uznáme za vhodné.
  • GuruSerpent
    Jasně, nas**eme Kinect všude, kam to jde a dobré značky půjdou do ho*en. Hlavně, že na tom trhneme a lidi si zaskáčou před televizí. Proti nápadu Kinectu jako takovému nic nemám, ale až taková propagace je, myslím si, zbytečná. Už vidím, jak za pár let hraju Commandos na Kinectu :)
  • Kinect buducnosti

http://goo.gl/5Qe4J
  • co takhle prestat oznacovat ne-casual hry jako hardcore?
  • Whisp
    Kinect by mali nechať len pre športové a tanečné hry, prípadne pre hry na spôsob kinect adventures. Na klasické hry sa to skrátka nehodí, maximálne tak na doplnkové ovládanie, čiže napríklad pohyb v menu, na taktickej mape, úprava zbraní, či to hlasové ovládanie parťákov v ME3.
  • MadMaxGP
    Většina her je multiplatformních, takže by to byl spíše podpůrný nástroj pro doplňkové ovládání. Takže se stejně vývojáři moc nerozjedou (kdo by se s tím pro jednu platformu d*bal). MS only hc her moc nebude. Podle mě je cely kinect kus srotu a pro hc hráče nevyužitelnej i do budoucna...
  • Kinect mi příjde využitelnější spíš na PC. Co jsem viděl různé ty hacky a blbovinky, ovladaní PC pres to a tak.
  • Kinect mi příjde Využitelnější spíš na PC. Co jsem vyděl různé ty hacky a blbovinky, ovladaní PC pres to a tak.
  • Buď jsou v MS tak naivní nebo si myslí, že jsme takový blb*i, že bychom se nechali nalákat a obyčejnou hlasovou podporu, která už tu jednou byla (Tom Clancy Endwar). Sám mam Kinect a ME3 nebo GR:Future Soldier bych si kvůli tomu nekoupil a radeji čekám na něco pořádného. *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=2d6M6aH0wwY&feature=feedu :D
  • vasekveselej
    Tak tak, u her fyzicky odpočívám, nemám potřebu kolem sebe mávat a tak všelijak, proto prostě zatím říkám Kinectu ne, ale zase až se najde rozumný využití tak proč ne :)
  • Cosi
    To už si konečně zahraju Gears of War 2 na emulátoru na Pc. Jinak pochybuju že by kinect na hry byl kdovíjak užitečný. Běhat ani šermovat u hry se mi nechce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit