Přejít na výpis diskuzí
MS zná chyby Games for Windows Live, slibuje nápravu
9.3.2011 | Aleš Smutný
21 příspěvků
-
nezlepsovat - zrusit!
-
-
Souhlas ! .. nepotřebuji další zbytečný program, který by běžel při spuštěné hře a otravoval ...
-
-
Ty vole ... takže hlavní problém GFWL podle Microsoftu je, že není povinnou součástí více her? A není to třeba tím, že oproti konkurenci je GFWL nespolehlivý, neintuitivní a polovinu času nefunkční? Pánové (zase) spadli na hlavičku.
-
-
ta neintuitivita me cte ze vseho nejvic. to gui ve hrat je zbytecne komplikovany a ma moc animaci. staci porovnat se steamem a hned je jasny, ze to lepe JDE.
-
-
lol, koukam ze jsme opet u nejnovejsi epizody microsoftiho serialu o tom jak jsou "commited" a "passionate" o pc hrani, ktery se projevuj tim, ze jednou za ctvrt roku vydaji nejaky takovyhle blabol a to je vse...
-
Nechápu k čemu služba Windows live vlastně je. Místo toho aby mi usnadňovalo hraní nebo podporovalo už zakoupené hry mě tahle služba jen buzeruje. Když mám na krabici s hrou nápis Game for Windows live tak mám rudo před očima *10*
-
nech to zrusia bude najlepsie. Steam staci. Aebo nech spravia Gold Steam.
-
jee win live to je ta sluzba kvuli ktere sem chtel zabit vydavatele hry? protoze ta sluzba dlouho nepodporovala cr? mozna ani ted to jeste nepodporuje? S tim at jdou do zadele. Jedine s cim mam dobre zkusenosti je STEAM. Ostatni bych plakal.
-
-
+1
Pritom nemaji jediny (nemarketingovy) duvod CZ nepodporovat. Chjo, akorat se mi zas chce sproste nadavat.
-
-
No tak GFWL prej bude natvrdo soucasti windows 8, tak to potes :D
-
já nechápu, proc prostze nemuzou okopirovat steam? to jsou v tom MS takovy hovada nebo co? dyt uz ta sluzba bezi snad 10 let a ja o ni slysim jenom, kdyz MS breci, jakto nikdo nepouziva a ze tam vlastne neni co pouzivat. *7* Tam musi zamestnavat snad partu orangutanu
-
-
a to pockeJ az Valve zacne delat vlastni OS *2*
-
-
To by byla bomba, ale to se naštěstí asi nikdy nestane.
-
-
-
nerušit...pařim tam GTA *1*
-
Win for Live ??? Dík, NECHCI.... *16* *16* *16*