Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenurri

Občas se podívám na reddit a zděsím se, na co se lidi ptají. Hned na to se uklidním, protože si všimnu, že to je ze subredditu CK3 :D ...
    ani to nesleduju, párkrát jsem tam něco hledala a sem tam na mě vyskočí vlákno o incestu, vraždě rodinných příslušníků a podobně...

• Stephano

Už jsem málo píšu, tak jednou za rok ale... VÍC ČLÁNKŮ A VÍC STREAMU CK III. Je to opravdu jedna z nejgeniálnějších her. Plus módy. Také mám několik ultra zážitků.

1. Zachráněn před vraždou milenkou (achievement)

2. Nějakým způsobem jsem byl Francouzem na trůnu Byzance (achievement)

3. Neklán 97 let 

4. Bitva 300 tisíc vs 300 tisíc. 

5. S Barbarossou se dá udělat aliance s půlkou Evropy (útok na papeže? :D)

6. Omylem jsem vykastroval svého krále, protože se cítil, že erotika je faleš.

a spousta spousta dalších, kdy byl achievement kolem 0,5 procent. Dominantní rodina mimo Byzanc, z hraběte se stát císařem, cestování, hook na papeže, zajetí papeže a vyplacení (asi 2000 zlatých), nejvyšší dosažení všech důležitých faktorů (sláva, víra) v Modifikaci LOTR jsem donutil Sarumana k sebevraždě. Tam jsou takové postavy nesmrtelné :) 

• jurb83

Mna zabil vlastny syn a vzal si moju zenu, jeho matku, za zenu a mali spolu deti :D

• Stephano

Klasický Oidipus no :D :) Budeš hrát za Ženu královnu a zabije Tě dcera a vezme si otca, tak se to vyrovná do Elektry :D 

• jurb83

Oni potom tusim vsetci chcipli na choleru tusim, takze je to ok :D

• Paulika

Nevím, zda přejít na CK3. Stále hraji CK2 se všemi DLC. Několik lidi mi říkalo, že dvojka s  dlc je stále lepší než CK3. Samozřejmě, že po grafické stránce asi bude lepší trojka, ale co se týká mechanismů a bugů jaký je rozdíl? Můžete někdo poradit? Má smysl do trojky investovat? Základ + x DLCéček není zrovna levný špás. Možná počkat na nějaký humble balíček nebo slevy na Steamu. 

• Hidden

Je to samozrejme subjektivni, ale osobne bych se ke dvojce uz nevracel. Mit tuny DLC je sice pekne, ale trojka mi proste prijde lepsi a neprijde mi, ze by v ni neco zasadniho chybelo (ale to je i vec preferenci). Stejne jako u dvojky, neni nutno kupovat vsechna DLC a nektera mi prijdou vyslovene slaba a nebo jsou hodne specificka na nejakou aktivitu, takze urcite neni od veci prozkoumat co presne ktere DLC nabizi a podle toho koupit. Za sebe bych z tech vetsich doporucil Roads to Power a Royal Court, pripadne jeste Tours & Tournaments. Zbytek mi prijde takovy spise zamereny na mensi konkretni veci a nebo ne zase tak povedeny, takze vybrat dle osobnich preferenci. V castych slevach se zakladni hra da poridit i za mene jak 15 euro, takze klidne pockej na nejakou. :)

• Marines

No, Já hraji také "dvojku" a ke koupi trojky jsem zatím nepřistoupil. Investoval jsem do dvojky pěknou kupu euráků a tak si ji chci i užít, ne jen mít v knihovně. Jak znám Paradox, bude i trojka ve výru různě hloupých DLC k základní hře, stejně jak to dělají i u ostatních jejich her. Radit nechci - (dnes je všude přehršel rádců), ale z ekonomického hlediska je jistě lepší počkat na slevy, či humble...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit