Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Battlefieldu 4 nabídne větší úpravu zbraní a větší destrukci
13.6.2013 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Přiznám se, po spatření singlu jsem nebyl extra nadšen a nechávalo mě to chladným. Po spatření multi jsem předobjednal. BF3 hraji doteď a jsem spokojen. Snad to nezpackaj...
-
-
to jsi dobry kaskader, predobjednat si hru a pak doufat, ze to (jeste vic) nezpackaj *4*
-
-
tjn :D zpackali to predtim nekolikrat, tak jim dava jeste jednu 10. posledni sanci :D
-
-
-
Mám jedinú obavu. A to optimalizacia. BF3 som nemohol dva mesiace hrat pre optimalizaciu.-...
-
-
Já sem si musel koupit nový komp. *1*
-
-
Ať už o Battlefieldu 4 napíšou cokoliv, pár lidí tady bude stejně nadávat. Pak vyjde a těchto pár lidí si ji stejně koupí *1*
-
-
Trepes hovadiny. Osobne vlastnim komplet celu seriu BF3 (vsetky datadisky), taktiez som vlastnikom BF2.
Problem je, ze prave v pripade BF3 sa z cista jasna objavila Premium verzia, ktora bola a stale je podraz voci ludom, ktori si zakupili zakladnu verziu. Skratka, presne v duchu sk*rvenej poilitiky EA. To je zaroven dovod, preco teraz ani nahodou nejdem predobjednavat stvrty diel, nakolko BF3 mi s tou obrovskou zakladnou map bohate staci a uz som sa poucil. Veleuzasny Electronic Arts urcite zase vyda nejaku "Premium verziu" (mozno sa to bude, aby sa nepovedalo, volat inak), takze tentoraz sa uz nenecham zmanipulovat a radsej si pockam... EA == smradi prvej kategorie. Nech sa potom nestazuju, ze na nich vacsina ludi nadava... *16*
-
-
A ja se tesim :D
-
Reiki : jak by řekl klasik: Nebreč lamo *14*
-
-
Ja neplacem, hra ma bavi, len ju nemozem hrat, lebo by som prisiel o oci. Ja som len vyjadril moj nazor na to. Niekto s tym taky problem mat nemusi, ale ja mam.
-
-
Já si na BF3 zvykal měsíc, ze začátku sem málem rozmlátil klavesnici ale dneska na něj nedám dopustit. Až se to naučíš a přijdeš na to budeš rád že ho máš *5*
-
musis si na hrani poridit "tactical military goggles", pak nejen ze te nebudou bolet oci, ale budes si o toho pripadat jako true muhrican soldier *1*
-
-
*1*
-
-
-
-
Kupil som si BF3 ked bol v akcii za 10€.. najhorsia kupa hry co som kedy urobil. Pritom z videii sa mi hra pacila, no este som nezazil hru, ktora mi ide oci vypalit tak moc ako toto. Po 20 minutach hrania to musim vypnut, inak by som oslepol z tej modrej. Aj som to trosku ztlmil v tom subore, ked som zmenil enlightment = 0, ale zas tak moc to nepomohlo. Navyse som nevedel, ze sa hra spusta cez prehliadac... Ale najviac ma irituje, ze hra nema menu, ale nejaky pridrbany sposob spustania cez prehliadac. A ani LAN si clovek nemoze spravit a server len za dalsie prachy.
Lutujem, ze som tie peniaze nedal na BF2, BF4 urcite obidem oblukom. -
-
Zajimalo by mne, jaky imbecilove tomuhle davaj minusy, vzdyt ma pravdu !
-
Já tam žádnej modrej nádech nemám? Naopak je tam šedej filtr, kterej ubírá na saturaci. Někdo ho vypíná, mně se naopak líbí. Z toho upravenýho by mě právě bolely oči, http://www.youtube.com/watch?v=WJU-JKFPsTo
-
-
Jo tak z toho 14-15 snímku by mě vážně bolely oči. http://files.technofovea.com/dice_rendering_screens.swf Ten poslední snímek je takovej hnus - takhle to vypadá ve hře. Samozřejmě nepočítám ty post úpravy, co jsou na netu, protože to ve skutečnosti není vypnutí, ale korekce barev, které už jednou korekcí prošly. A teď si představte ten poslední snímek na průměrném nb, který stěží pokryje 50 procent barevného rozsahu kvalitnějšího monitoru. Kdyby si to někdo nedokázal představit - je to zhluk šedomodrého humusu- viděl jsem u známého na nb osobně a oproti kvalitnímu monitoru fakt hrůza.
-
Hele a víš jak se to dá vypnout? Mám taky šedej nádech a líbí se mi to víc, ale chtěl bych to zkusit vypnout :)
-
-
Nikdy jsem to nezkoušel, jen sem vždycky kroutil hlavou nad videama z youtubu, protože někdo si z toho udělal vysloveně omalovánky (na tom videu v odkazu je to ještě dobrý). Podívej se do popisu toho videa, je to tam popsaný včetně hodnot, na který to nastavili. Víc ti asi neporadim.
-
-
-
-
Viac zbrani viac destrukcie= lepsia hra?:D zatial to vyzera ako expanzia pre bf3 nic v zlom
-
-
A můžeš nám prozradit, co tak extra bys čekal, aby ti to nepřišlo jen jako expanze? Taky bysme mohli říkat, že Assasins Creed 2 byla expanze jedničky, ale nějak jsem si nevšimnul, že by to lidi říkali. Přitom dvojka byla vypilovaná jednička s opravdu pár novejma vychytávkama a novým dějem. Kdyby to celý překopali, tak by to zas nebyl Battlefield a taky by bylo všechno špatně. Víte vy vůbec, co chcete? Jen se tak ptám, nic ve zlym.
-
-
inu dobu napr? preco vsetko musi byt moderna vojna+ grafika sa moc nezmenila ked si postavim vedla bfbc2 a bf3 rozdiel hned na 1vy pohlad ze ide o inu hru
-
-
No na PC se grafika moc nezměnila, to je fakt, ale na konzolích to bude megaskok *1* Tak to ber tak, že o moc dál s ní jít ani nemohli, protože už trojka vypadala zatraceně dobře. A všechno není moderní válčení, to jsou z velkech hráčů CoD a BF. Taková Red Orchestra 2 není a daří se jí pokud vím docela slušně *3*
-
-
mam ro2 a je to uplne o inom nez bf kedze ta hra sa snazi byt realna(nevravim ze neni dobra) zatial co bf je arkadovka + v ro2 su neni vozidla jedine tank
-
-
-
Já bych si třeba zahrál nový díl BF2142 ... Nebo se vrátit s BF s jedním dílem zase do druhé světové, nebo do první světové ... prostě není důvod si tuhle hru kupovat pokud už mám BF3 ... pokud by vzali jinou epochu tak by ta hra jako expanze nevypadala.
Jo a taky konečně pořádnou podporu joysticku (když jsem hrál tak nastavit X52 na hraní BF3 byl nadlidský úkol) -
-
Třeba se jednou návratu do WW2 v režii Dice dočkáš, teď to není na pořadu dne. A není to zas tak dávno, co všichni nadávali, že žádnou WW2 už nemůžou ani vidět, ať se s tím jdou už bodnout. Můžeš sáhnout po Red Orchestra 2 místo po BF4, na výběr máš. Joystick je dobrej nápad, ale nad tím bohužel asi jen mávnou rukou, protože by to moc lidí stejně nevyužívalo. Na ten arkádovej model to není ani zas tak potřeba.
Já tam zas tak málo změn od minule nevidím. Lepší modifikovatelnost zbraní, sem s tím (ty dvojí mířidla co byli ve videu ze singlu se mi fakt líbí), lepší destrukce, lepší vzhled, větší družstva, novej hratelnej národ, samozřejmě nášup novejch map, zbraní a vozidel, velitelskej mód, vylepšenej engine, novej příběh (což je mi šumák). I malý změny znamenaj velkej rozdíl, když se jich sejde víc. U mě budou určující bugy, když budou, tak zůstanu u trojky, když ne, tak nevidím důvod proč nepřesedlat. Ve trojce mám přes 500 hodin, s premiem mě to stálo asi 18 stovek. To mám nějaký 3,6 Kč za hodinu zábavy. Zas tak chudej nejsem, abych si nemohl dopřát novej díl *4*
BF5 bych v jiný době už uvítal, ale já tím moderním válčením ještě přejedenej nejsem. Bad Company jsem úspěšně minul, CoD nehraju a zbytek multiplayerovejch stříleček co mám jsou tajtrlíkoviny, L4D, Killing Floor, teď nově Primal Carnage. -
-
No já taky chudej nejsem, ale pro mě tam prostě těch novinek, abych za to zase dal dalších 100€ není ... Já sem třeba hrál BF1942, BF2142, BF3 ... ostatní šly mimo mě, teď zase BF4 vynechám a pokud budu mít chuť si zahrát BF tak si zahraju BF3. Asi kdybych hrál BF2 tak bych BF3 nikdy neměl a možná bych teď přemýšlel o BF4.
Jinak já jsem jenom odpovídal na tvou otázku "Víte vy vůbec, co chcete?" ...
Já hraju velice málo MP stříleček a tak si vybírám ... a každá musí být dostatečně jiná, než ta, kterou jsem hrál před tím. Taky u nich neztrávím 500h, ale třeba jenom 100h protože je to pro mě okrajový žánr (rád si to zahraju, ale většinu času trávím u RPG, strategií a simulátorů) Já sem třeba BF3 od Close Quaters nehrál, ale jak budu mít chuť tak si to zase na měsíc zapnu a zkusím ty ostatní datadisky, které tam od CQ příbyli. Pokud by byl BF4 v jiné době tak ho koupím ... takhle jak je to prostě pro mě nemá význam, protože ještě dlouho můžu hrát BF3. -
-
Já vím, že jenom odpovídáš na otázku, vždyť to taky nemyslím nějak zle nebo podrážděně. Ale jestli jsou pro tebe střílečky okrajovej žánr, tak je mi pak jasný, proč nejsi z BF4 nadšenej, když už máš BF3. Já je mám rád, takže to vidím jinak. A ještě jinak by to viděl kámoš, což je takovej CS Junkie jak má bejt. Pro něj by byla ukrutná změna i pár přeházenejch objektů, ale tak "špatně" na tom zas nejsem :D Ona ta otázka byla taková selektivní jsem troll/nejsem troll, protože spousta lidí se sem přijde akorát vyzvracet.
Nový mapy co přišly po close quarters rozhodně zkus, Aftermath se mimořádně povedl a End Game je taky dobrý. Capture the flag a Air domination (nebo jak se to jmenuje) jsou dobrá bžunda.
-
-
-
-
chceme zpatky Battlefield 2?
-
-
A on ti ho někdo vzal? Pokud vím, tak pořád funguje. Si ho za dvě stovky kup a hraj do aleluja.
-
-
polozil jsi otazku, dostal jsi na ni odpoved, co jeste chces?
-
-
-
-