Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Killzone: Shadow Fall nabídne 22 zbraní a mapová DLC zdarma
3.9.2013 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Takže ono se vlastně kašle i na konzolového hráči, ti to ale přitom považují za skvělou "fičurku".
-
Jen další bezvýznamný indie titul. *3*
-
Řekl PS fanboy 1. třídy Jen si to přiznej ta hra staví na principech CoD koridorová bezduchá střílečka s awesome efekty prostě stejná sračkaa jen kdoví proč tupá masa jim to žere..
-
Velkým odpůrcem těchto zmrvených portů je Total Biscuit na Youtube. Ten o tom dokáže vykládat desítky minut.
-
Ty se asi hodne nudis, co? Nebo ze by zavist? *15*
Reakce na Knoxxe. -
Ano, má. Televize totiž při pohledu z obvyklé vzdálenosti několika metrů zabírá mnohem menší úhel než monitor (panel), na který se při hraní díváš maximálně tak z metru. Proto je pro konzolové hry přirozenější menší úhel pohledu (FOV). Na PC porty se pak většinou kašle, takže si to hráči musí upravovat v ini a cfg souborech.
-
Koridorovy linearni strilecky jako CoD, BF nebo Half Life me neberou, ale zajimavosti KZ3 je, ze multiplayer je samostatne prodejny, ten jsem vyzkousel a hned ho koupil, hraju ho dodnes. S multiplayerem KZ3 jsem prestal hrat multiplayerove FPS na PC. Takze na multiplayer KZ4 jsem velmi zvedavy, doufam ze opet bude prodejny samostatne.
-
Smrt nic jiného si nezasloužíš.
-
Tohle jsem nikdy uplne nepobral. Ten uzky FOV na konzolovych hrach a jejich PC portu ma nejaky rozumny duvod?
-
Něco jako Call of Duty prostě koridorová sračkaa s exkluzivitou na PlayStation => modla pro PS fanboys
-
Kapuce z obrázku věrně simuluje konzolové FOV.
-
Co je to za hru? Nikdy jsem o ni neslyšel.