Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Killzone: Shadow Fall nestojí na zkušenostních bodech, ale na výzvách
11.9.2013 | Aleš Smutný
8 příspěvků
-
Žeru ten jejich design
-
-
Design maji v Guerilla vzdycky na jednicku.
-
-
Sem zvedav az bude recenze , aky postoj games ukaze. Penize nebo reputace/láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí. Vic imigrantu pls.
-
Udelejte na games recenzi killzone:mercenaries. jsem na konci singlu a mam asi dve hodky v multaku a je to fakt pecka. Misty se to blizi kvalitam Rage, a to jak vizualem, tak hratelnosti. Jsem fakt prekvapen. Hned v prvni misi jsem cekal, kdy uz skonci ten uvodni filmecek jen abych zjistil,ze to neni video ale real time render. vizual je fakt bezkonkurencni. framerate drzi velmi statecne, akorat v jednom momente vyrazne klesl, kdyz se moji neschopnosti s analotovejma packama nahromadilo na scene opravdu velky mnozstvi helghastu. singl je koridor, ale jeden z nejlepsich za posledni leta, jsou tam otevrenejsi pasaze i volba postupu. pro hatery autoaim neni vubec a zasahovy zony jsou celkem prisny. moc se zatim nechytam, protoze s mysi mam nastrileno nekolik tisic hodin, s gamepadem tak 30... Must have titul a jestli takovejch pribude v kratsi dobe jeste par, tak uz opravdu neexisuje duvod, prc vitu nekoupit.
-
-
Povedz mi kde si vitu kupoval a koľko ťa stála, ja som už dlhšie uvažoval nad vitou, hlavne keď teraz vyšla lacnejšia a orezanejšia verzia, preto sa pýtam lebo rád by som si k nej hneď kúpil aj Resistance Burning Skies a Uncharted Golden Abyss spolu s novým Killzone mercenary :)
-
-
Nevím, jestli ty challenge jsou nejlepším řešením. Na jednu stranu se můžete soustředit na získání jednoho vylepšení a nečekat až se vám odemkne na nějakém 20. levelu, na druhou stranu to může hráče odvádět od týmové hry a místo plnění primárních úkolů budou celou hru kempit s minou na hráče s vlajkou nebo něco podobně specifického. Uvidíme, jak se to osvědčí v praxi.
-
tak to bude dobra hra avsak najprv je tu cod ktore je namile daleeko od tejto super robotickej akcie na ktoru sa tesim cize tentorok to vidim len na 2 strielacky ktore si zahram a to bude gosts a shadowfail bugfest datadisk ide mimo mna
-
kurna uz to chci parrrit!!!!!!