Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No v multiplayeru v ME3 jsem strávil násobně víc hodin, než v samotném příběhu. Tím nehaním příběh, jen narážím na věty typu proč zase multiplayer......no protože byl prostě super a pokud tento bude aspoň takový jak trojka, budu na výsost spokojen
    • Jj, tak nějak. V ME3 mám nahráno přes 300 hodin, multiplayer z toho zabral alespoň 200 :)
      A to jsem se přitom před vydáním třetího dílu vztekal co si dovolují do "mého single-playerového Mass Effectu" tlačit nějaký blbý multiplayer *1* . SP kampaň nakonec byla méně zábavná, než jednoduchý a návýkový kooperativní MP pro 4 hráče

Na druhou stranu mě ale moc nezaujal coop multiplayer v DA:Inquisition. Ten jsem zkusil jenom na pár hodin a pak na něj úplně zapomněl.

Takže doufám, že se MP v Andromedě bude více blížit ME3 než Inquisition
  • hlavně aby z toho nebylo DAI: uzavři 150 průrev, posbírej 350 shardů, vyřeš 60 astrolábů, nasbírej 500 nerostů, bylinek. A to všechno na pozadí naprosto generického příběhu.
  • Morraw
    Přidávám se k lidem, které MP bavil. Dokonce by se mi líbilo, aby byl ještě více propojený se singlem a trochu více robustnější než jen arény. Ale chápu, že hra by musela být dohratelná i v singlu a aby to nikoho neomezovalo.
  • Spades
    Až jsem dostal chuť si znova zahrát MP v ME3.
    Ale dostala mě věta "Zatímco u multiplayeru v trojce vás držela zábavnost..."
    Mebylo by lepší napsat "držela JEN zábavnost"? Takhle to vypadá, že MP v MEA nebude zábavný *1*
  • nekromant33
    Tak ten mulťák nebyl zdaleka nic převratnýho, ale jako bonus to bylo v pořádku a zabavilo to. Ten v DA:I jsem nehrál, takže nevím jestli to tam někam posunuli, ale za přídavek se zlobit nebudu.
    • Bych ti řek, kam posunuli multiplayer v DA:I, ale nechci bejt sprostej.
  • Morraw
    Viděli jste ty edice na Originu ? Pouze skiny, zbraně a boostery do MP. Žádný "Season Pass", extra mise atd. EA jsou v tomhle opravdu největší s*áči. Hnus.
  • Ristoro
    Na co tam zase rvou multiplayer :(.
    • Když ti vadí multiplayer tak ho nehraj *3*
      • Ristoro
        Kdyby neovlivňoval singleplayer, tak by mi to ani trochu nevadilo. Že kolikrát celý tým, který mohl raději pracovat na singleplayer části, aby byla lepší, dělá na mulťáku, je věc druhá. A ano, vadí mi implementace coop kampaní a podobných trendů do singleplayer her.
    • Protože představoval velmi zábavnou složku, která dokázala zabavit klidně na desítky hodin *1*
  • MP je rakovina, která pořád jen zesiluje, copak to lidi nevidíte?
    • jamar28
      Proč? ME3 měl výborný MP.
  • Luckiller
    S tím můžou jít někam. Stejně tam je, jen kvůli mikrotransakcím a s tím mi můžou políbit. Jestli chtěj na mě udělat dojem, ať tam vrazí kooperativní syngleplayer *5* ale to jim radit, je jak mluvení do Bethesdy V ME3 jsem pařil můlťák jen ze tří důvodů. Syngle byl nedomrlý, jak souchotinář po maratonu a já neměl žaludek na "zvol si barvu" na konci toho všeho. Byl to jediný způsob jak hrát za mimozemskou rasu v ME. A ze třetí, proto, že jsem neměl, co jiného tehdy hrát, když jsem se chtěl odreágovat u střílečky.
    • Ty mikrotransakce vůbec nemusíš využívat. Jelikož jde o co-op MP, tak to v podstatě může být úplně jedno jestli tam jsou nebo ne, protože tebe to nijak neovlivní, když si jiný hráč něco koupí (hrajete spolu, ne proti sobě). Navíc v ME3 se balíčky kupovaly za herní měnu nebo BW body (za které se platí), takže se dá říct, že žádná změna v tomhle oproti nákupu v MP ME3 není.. A ve finále tě nikdo nenutí přeci MP hrát..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit