Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer ve Sniper Elite 3 přežijí jenom lišky mazané
5.6.2014 | Ladislav Loukota
10 příspěvků
-
Nemůžeš myslet vůbec vážně vždyt, to vypadá z traileru a gamerplayíí ještě o fous hůře jinak ano souhlas "koupím až podle ohlasů". Radši si dám jedničku, pokuud někde vyhrabu cd se hrou. *4*
-
Ja sa na hru teším, strielačiek z 2 sv. je momentálne za posledné roky veľmi málo, dá sa povedať, že nie sú takmer žiadne. Teda okrem ro 2 a sniper elite v2 ma žiadna iná ani nenapadá a ja ako veľký zanietenec 2 sv. vojny mi jednoducho táto hra nesmie uniknúť :)
-
Já naopak doufám, že se o ní začne mluvit. *3* Dvojka mě oproti jedničce drasticky zklamala, ale toto vypadá vcelku slušně. Ale koupím až podle ohlasů.
-
Se stím smiř rovněž.
-
Mělo to ale i světlé stránky třeba - bitka mezi snipery na náměstí ta byla paraádní *4* , zbytek bylo lehce codové ale jako béčko co si na nic nehraje dejme tomu jenže 3ja už asi bude (přinejlepším) jen to béčko.
-
Je zvláštní, že mají chuť a motivaci pořád v tomhle pokračovat. Už jednička mě štvala spoustou věcí. Dvojku jsem teď stáhl zdarma na steamu a neni to uplně špatný, ale.... ale prostě se nepoučili. Koridor, ovládání na prd, nevyužitej potenciál. Kdy už konečně pochopí, že pohled skrz dalekohled, či scope, je díky přiblížení mnohem zryhlenější, než v reálu? Na nejvyšší obtížnost musíte do skopčáka vysolit skoro plnej zásobník thompsona, než lehne. Wtf? Krytí klávesou Q, resp. pálení z krytu je na prd, raději to nepoužívám, protože to nefunguje tak jak má a tak jak to mají ostatní 3rd person hry. Mohla by to bejt parádní série, ale je to strašně nedotažený. Fakt nechápu, že to bude mít již třetí díl.
-
Ještě 23dní (!!) než se o téhle hře přestane mluvit , tedy aspoň v to doufám.
-
Předchozí díly jsem nehrál, ale tohle se mi líbí čím dál víc.. Pokud to nebudou prodávat v ceně dvou her (hra + season pass), jak je dnes zvykem, tak budu rozhodně zvažovat koupi.
-
Sniper Elite 2 je teď zdarma na steamu ;-)
-
Se stim smiř.