Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hry z druhý světový byly nejlepší. Nevim, že se dostaly k oblibě války na blízkym východu.
    • asi proto ze se nam to tenkrat zacalo zajidat ,,stejne jako sme ted prezrani modernou *3*
  • Kdo by pred nejakymi deseti lety cekal, ze se nam bude styskat po poradnych druhovalecnych strileckach.
  • mám rád tyhle hry..ale nějak teď nemám důvod chtít něco takovýho. Mám red orchestru, insurgency, squad, armu.. a celkem si vystačím i jen se Squadem *4*
  • Jako rad bych neco na zpusob enemy territory, ale z traileru to vypada opravdu spis jako CoD. ET melo ruzny classy, ale hlavne me bavil ten postupny pruchod mapou a plneni objectivu ... a to tohle fakt mit nebude. Vubec je skoda, ze se nejaky ET klon uz dlouho neukazal.
    • přesně tak :/
  • Sr_Lobo
    Per to do mě ať je po mě! *14*
  • oktavius66
    Po dlouhé době hra z druhé světové války a co dostaneme ? Multiplayer... Už to opravdu chce pořádnou AAA hru. Před 10 lety jsme říkali, že to téma je furt dokola a vyčerpané, ale je nejvyšší čas na něco nového nebo se vrátit zpět. Mě už začíná z moderního prostředí stříleček doslova hrabat. Já nevím jak vy, ale jsem rád, že se objeví ten Far Cry: Primal. Ubisoft je sice škola, kterou všichni známe, ale má alespoň koule udělat něco takového. Nemluvě o tom, že by se už z ledu mohl vyhrabat Medal of Honor, který byl absolutní špičkou ve hrách z druhé světové. Mají možnost využít Frostbite 3 na plné obrátky, který jsme ještě na období jako je druhá světová válka neviděli. Je to doslova tahák na peníze na které EA slyší. Zřejmě se ohlíží na mladší publikum, které ani neví, že nějaká taková válka existovala. Je to škoda. Snad někomu se rozjasní v hlavě.
    • Zřejmě se ohlíží na mladší publikum, které ani neví, že nějaká taková válka existovala.

Podle profilu nejsi zase tak moc daleko od toho mladšího publika, tak nevím. :D Ale dobrý, chápeme, co myslíš.

Ovšem, využít Frostbite engine na prostředí druhé světový snad ani ne. Kromě toho, že by to mělo "epik" audio a bortily by se teda zídky je ten engine tak přepálená věc, že sledovat jak se v tom pohádkovým a barvičkovým provedení lesknou panzery jak psí kulky, bych si klidně osobně nechal ujít.
  • nevim jestli je vhodne zminovat v jednom clanku capture the flag, Team deathmatch, domination a enemy territory. souvislost = 0 a enemy territory se obraci pravem v hrobe (jestli tam teda uz je).
  • grafika jako MOHAA. ale kuci asi zacinaj.
    • Kr.Pa
      Je to alfa...
  • Krescz
    insurgency doi je to co hledáte ;)
  • Jack1947
    Proboha proč? to co fungovalo před lety a stále běží.. tak nevidím důvod to znásilnovat do jiné hry *7*

Na tamto individuum podemnou snad nemá smysl... ani nějak víc reagovat.
    • To, že i ty jsi fungoval před 10-ti lety a běžíš dodnes neznamená, že je to dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit