Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten hawken je celkem good na odreagovani. No nekup to zadarmo.
  • Hawken 5000 kreditů
    Redeem kode: HAWKENPAXEAST a je to doma...
  • Prodam kupon v hodnote 1400 kc do hry hawken za 700 kc. pripadni zajemci piste na email mv.mv@email.cz a dohodneme se.
  • Chtel bych se zeptat jak je na tom mwo s narocnosti na hw ? Je to narocnejsi nez wot nebo je to nastejno ?
  • Pánové většina flameware tu vychází z doměnky, že MWO a HAWKEN jsou stejný typ hry. Není a prosím nesrovnávejte. Jsou to hry, kde jsou roboti co střílí, ale tím to hasne. Další podobnost je už jen v tom, že jsou obě hry Free to play.
    • Souhlas, vetsina si ocividne neuvedomuje, jak hrozne odlisne ty hry jsou, Hawken je v podstate standardni fpska s nejakymi temi vychytavkami navic (dve zbrane, skoky..), vubec to neni mechovka v battletechovskem stylu, ma mnohem bliz ke vsem tem battlefieldum, codum apod.
      Coz neni nutne minus, nekoho to bavi.
  • ta hra je fakt hnusna jako vacsina hier na u3 engine bolia z toho oci a je to skarede takze ne
  • Keyz
    Je to hodně akce ale zatím mně to baví.
    Koukal,že je možné potkat různě vylepšené mechy i na levelu 1,2...
    Takto mně sundala nějaká raketa skoro na ránu :)
  • KIMCID
    hraju a baví
  • potiz s Mechwarriorem je v tom, ze se vydali cestou World of Tanks, ktera podle me neni uplne nejlepsi - nektere mechy koupite pouze za penize, je tam neuveritelne moc grindovani a hraje se to uplne stejne jak tanky - pokud chcete zit 30 sekund, tak zarvete "na pascz!" a vybehnete. Jak nekdo psal v komentarich o taktickem prvku - zadny tam neni, pokud pro Vas taktika neznamena to, ze vzdycky by melo byt spoluhracu aspon o 1 vice v boji nez tech druhych, jinak nevyhrajete. Taky tam zacali byt pomerne unavujici hraci, co stoji tesne za kopcem a strili navadeny rakety...
    Nevim, nebavi me ani jedna z techto her, na MWO jsem se tesil, ale zklamalo. Pise zde pro vystrahu ostatnim - pokud jste hrali WoT a nebavili vas, pak nema cenu stahovat ani MWO.
    • TheMachineXYZ
      ------------
    • WoT mě dřív bavilo. Neskutečně sem byl do tý hry zažranej - velký plus bylo že to není pay to win hra, ale opravdu si tam člověk bez peněz užije i tak dost srandy (přinejhorším tam stačí jednou investovat do premiového tanku a máte už klid napořád).

      Jenže už je vidět jak ve Wargaming najednou nevědí kudy jít dál a tím mi tu hru naprosto znechutily, že už jsem na ni víc jak čtvrt roku nešáhnul - to že přidali (sice zbytečný ale budiž) čínský tanky mi ani tak nevadí (nakonec je to velkej trh a byla by hloupost ho ignorovat), ale oni už naprosto rezignovali na jakejkoliv posun vpřed - pořád jen přidávají nový a nový stroje, ale na mapy se*ou, takže už ty bitvy až odporně splývají. A to ani nemluvím o historickejch bitvách o kterejch mluvili už v době ostrého startu.

      WoT bylo jediné MMO, které jsem hrál a oni ho začínají potápět svojí neschopností - ta hra má potenciál vyloženě gygantickej...

      Tak právě můj zrak přešel na dvojlístek Hawken (zklamal) a MechWarrior online (uvidíme)...
      • MWO bych doporucil. Kdyby jsi se rozhodl hrat tak mrkni sem - http://www.mwo.cz/
        Na ts je tam nekdo prakticky kazdej den (vecer) a radi pomuzem a vysvetlime vse i nove prichozim.
        • Jo, díky. Určitě se mrknu.
    • Ne ze bych se nechtel hadat ale to co pises je fakt ptakovina. V MWO je to co vyhrava bitvy prave to jak se dokazes sehrat s ostatnima, sledovat co se deje na bojisty a adekvatne na to reagovat.

      Mechy ktere koupis jen za penize jsou takove ty hrdinske mechy a jedina jejich vyhoda je ze mas s nima o 30% vic cbillu a zkusenosti za bitvu. Jinak jsou to proste mechove ktery uz ve hre jsou a maji treba jen jinou sestavu hardpointu a trochu vetsi motor. Nejedna se rozhodne o zadnou zasadni vyhodu ktera by ti mela rvat zily.

      Grindu je tam mnohem mnohem min nez ve WoT uz jen proto ze v soucasny chvili neplatis nic za opravy takze se ti nemuze stat ze nedostanes nic nebo dokonce o neco prijdes. Neni tam ten strom udelanej jako v tancich takze kdyz chces atlase tak proste nasetris a koupis atlase a nemusis kupovat nic jinyho. Nejdrazsi mechove jsou snad kolem 12 milionu (tech tam moc neni) a prumer za hru mam 100k. Kdyz si vzpomenu co jsem delal abych se dostal na Mause a jak dlouho to trvalo....

      Navadene rakey k mechwarrior patri ale nenech se zmylit protoze takovy mech s LRM raketama je potravou pro moji Ravenu (s ECM).

      MWO ma navic proti WOT jednu primo olbrimi vyhody. Mas moznost uplne modifikace mecha. Chces snipera? Postavis ho. Kdyz te nebavi tak prehazis zbrane a trochu pancire a mas brawlera. Je to proste jen na tobe co budes hrat.
      • Veskoslav
        To je kec. Bohatě mi stačí, když vidím skupinu mechů a pálím rakety o sto šest, zbytek dělá to samé. O taktice to vůbec není. Většina se zbaběle akorát krčí někde za budovami a čeká, až někdo najde odvahu a vyleze. Ani to, když jsem na kopci, tak do údolí mám stejný dostřel jako kdybych byl na kopci. Ukaž mi prosím Tě, kde je ten taktický prvek. To, že se ostatní skrývají za troskami a pak vždycky někdo vyběhne a hned ho sundají? Nebo když jdou 4 těžcí mechové proti sobě a modlí se, ať se druhé straně přehřejí zbraně dříve než Těm druhým? Kde je ta taktika? Kde? U Hawken máš aspoň to, že máš neomezený pohyb, co se týče nahoru, dolů atd. U Mechwarrioru zvítězí ta strana, co je déle schovaná. Více jak 80% zápasů končí prostě tím, že jedné straně dojde trpělivost a zaútočí na druhou base se zakempenými mechy. Docela humorné vidět 20 metrového Titana, jak se schovává za budovou a tam kempí třeba 15 minut a ani se nepohne.
        • u hawkena je mozna neomezeny pohyb smer nahoru a dolu, ale s bitevnimi roboty to nema nic spolecneho. smesny desigh techto "mechu" je doplnen prumernou akci, kterou lze najit napr cod titulech. nebo mi chces snad rici, ze v hawkenu si prepinas radary, a ladis mecha tak jak v MW titulech? btw, jak rikas ze staci pali rakety, ono kdyby si dotycny cil nahodil ecm a nebo prepl radary na pasiv, tak ho tak lehce nezameris, ale chapu, ze hrac odkojeny na hawkenu se bude podobnymi fintami zabyvat.
        • Velkoslave nevím odkud čerpáš ty tvoje "příhody z natáčení", ale jedinej důvod proč "Titan" stojí za budovou a 15minut se nepohne je ten, že mu spadla hra a prostě nehraje.
          Proti bandě mechů s dalekonosnými raketami ti stačí jediný ECM a rázem jsou ty na dálku jenom zbytečná váha.
          U Hawkena je rozhodně omezený pohyb nahoru a dolů. Dost se mi stávalo, že jsem chtěl někam vylítnout, ale zastavil jsem se o jakousi neviditelnou barieru.
        • Dneska uz je na flamewar asi pozde... Jako bych nic nenapsal. Priznavam. MWO nema zadnou taktiku a je to jen o strileni raketama a laserama naslepo. Dobrou noc.
  • Na Hawken jsem se těši jako na smilování - bohužel z toho vylezla naprosto obyčejná koridorová FPS ve které nemáte vůbec pocit že ovládáte pořádný kolos. Pokud by tam nebyl vidět kokpit, tak je to skoro jako multiplayer v Halo...

    MechWarrior online jsem bohužel ještě neměl tu čest vyzkoušet, ale už na první pohled je na něm aspoň vidět snaha autorů že ovládáte opravdu pořádný stroj (žádný bunny-hop a podobné kraviny).

    Hawken jasně cílí na hráče co mají rádi styl CoD her. Navíc MW online podle videí vyžaduje taktické myšlení, což je u Hawken sprosté slovo...
    • Veskoslav
      Mechy v Hawken, ten největší je stejně velký jako ten nejmenší v MWo. Jenom pro srovnání.
      • Obávám se že největší s HAWKENA je ještě menší a to si v MWO z Commanda děláme srandu, že je to mech spíš na čištění budov. :)
    • on to zase takový kolos neni, vždyť jen to jen tak dvakrát, třikrát větší než člověk, tak bych to s MW nesrovnával i kvůli tomu, že je to spíše akční střílečka
      • Tak souhlasím že to není nějaký extrémní mech, ale ty jeho pohyby mi prostě přijdou naprosto nepřirozený a přehnaný - jde mi o ten pocit, protože když to tam nejde vůbec poznat, tak je to úplně jedno jestli tam chodí nějakejch chlápek v hi-tech brnění, nebo v právě v onom mechu.

        Důvod proč to autoři Hawkenu udělali byl ten, aby oslovily hráče jako jsem já (tzv ty kteří by si rádi daly souboje s odolnýmy mechy, kterým můžu ustřelovat bůh ví co, které nesou různorodou výzbroj atp) - jenže oni ty mechy pojaly právě jako tahák, kterého vůbec nijak nevyužívají (to s tím "vyléčením" stroje během bitvy mi přišlo jako velmi špatný vtip) a tím pádem je zbytečný a jak tu někdo píše níže, je to takový Quake 3-like styl.

        Asi jsem jediný komu tenhle "podraz" vadí, ale co nadělám. Snad jen doufat že ten MW online bude za něco stát, protože poslední hra, kde jsem měl jakž takž pocit že ovládám pořádnou pevnost na nohách byl Battlefield 2142...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit