Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten hawken je celkem good na odreagovani. No nekup to zadarmo.
  • Hawken 5000 kreditů
    Redeem kode: HAWKENPAXEAST a je to doma...
  • Prodam kupon v hodnote 1400 kc do hry hawken za 700 kc. pripadni zajemci piste na email mv.mv@email.cz a dohodneme se.
  • u hawkena je mozna neomezeny pohyb smer nahoru a dolu, ale s bitevnimi roboty to nema nic spolecneho. smesny desigh techto "mechu" je doplnen prumernou akci, kterou lze najit napr cod titulech. nebo mi chces snad rici, ze v hawkenu si prepinas radary, a ladis mecha tak jak v MW titulech? btw, jak rikas ze staci pali rakety, ono kdyby si dotycny cil nahodil ecm a nebo prepl radary na pasiv, tak ho tak lehce nezameris, ale chapu, ze hrac odkojeny na hawkenu se bude podobnymi fintami zabyvat.
  • Chtel bych se zeptat jak je na tom mwo s narocnosti na hw ? Je to narocnejsi nez wot nebo je to nastejno ?
  • Souhlas, vetsina si ocividne neuvedomuje, jak hrozne odlisne ty hry jsou, Hawken je v podstate standardni fpska s nejakymi temi vychytavkami navic (dve zbrane, skoky..), vubec to neni mechovka v battletechovskem stylu, ma mnohem bliz ke vsem tem battlefieldum, codum apod.
    Coz neni nutne minus, nekoho to bavi.
  • Velkoslave nevím odkud čerpáš ty tvoje "příhody z natáčení", ale jedinej důvod proč "Titan" stojí za budovou a 15minut se nepohne je ten, že mu spadla hra a prostě nehraje.
    Proti bandě mechů s dalekonosnými raketami ti stačí jediný ECM a rázem jsou ty na dálku jenom zbytečná váha.
    U Hawkena je rozhodně omezený pohyb nahoru a dolů. Dost se mi stávalo, že jsem chtěl někam vylítnout, ale zastavil jsem se o jakousi neviditelnou barieru.
  • Pánové většina flameware tu vychází z doměnky, že MWO a HAWKEN jsou stejný typ hry. Není a prosím nesrovnávejte. Jsou to hry, kde jsou roboti co střílí, ale tím to hasne. Další podobnost je už jen v tom, že jsou obě hry Free to play.
  • Obávám se že největší s HAWKENA je ještě menší a to si v MWO z Commanda děláme srandu, že je to mech spíš na čištění budov. :)
  • Drasťo klid. :D Mylím že to myslel ironicky, jestli ne, tak troll.
  • TheMachineXYZ
    ------------
  • No jo vlastne! U Mechwarriora staci jenom strilet. Ja uplne zapomel jak jednoducha to je hra!
  • ta hra je fakt hnusna jako vacsina hier na u3 engine bolia z toho oci a je to skarede takze ne
  • Dneska uz je na flamewar asi pozde... Jako bych nic nenapsal. Priznavam. MWO nema zadnou taktiku a je to jen o strileni raketama a laserama naslepo. Dobrou noc.
  • Lzu? Ja to tak proste mel. Skocil jsem tam, fragrate kolem dvou a kazdou hru az na ty do kterych jsem naskocil pozde jsem se mohl prohlednout v seznamu nejlepsich hracu. Neber to spatne, ja to rozhodne nemyslim zle. Ja to myslim tak ze se s tim proste rychle szijes. Na tom neni nic spatnyho. Ja nerikam ze to ze je neco quakovity je spatne. Prave naopak jen jsem se snazil podchytit tu podstatu rozdilu tech dvou her takovym jednoduchym zaskatulkovanim. Jestli se te to nejak dotyka nebo to vidis jako utok na Hawkena tak to je opravdu jen tvuj problem :D
  • Keyz
    Je to hodně akce ale zatím mně to baví.
    Koukal,že je možné potkat různě vylepšené mechy i na levelu 1,2...
    Takto mně sundala nějaká raketa skoro na ránu :)
  • veru pravda je. skusil som a chytilo *1*
  • Veskoslav
    Mechy v Hawken, ten největší je stejně velký jako ten nejmenší v MWo. Jenom pro srovnání.
  • Veskoslav
    To je kec. Bohatě mi stačí, když vidím skupinu mechů a pálím rakety o sto šest, zbytek dělá to samé. O taktice to vůbec není. Většina se zbaběle akorát krčí někde za budovami a čeká, až někdo najde odvahu a vyleze. Ani to, když jsem na kopci, tak do údolí mám stejný dostřel jako kdybych byl na kopci. Ukaž mi prosím Tě, kde je ten taktický prvek. To, že se ostatní skrývají za troskami a pak vždycky někdo vyběhne a hned ho sundají? Nebo když jdou 4 těžcí mechové proti sobě a modlí se, ať se druhé straně přehřejí zbraně dříve než Těm druhým? Kde je ta taktika? Kde? U Hawken máš aspoň to, že máš neomezený pohyb, co se týče nahoru, dolů atd. U Mechwarrioru zvítězí ta strana, co je déle schovaná. Více jak 80% zápasů končí prostě tím, že jedné straně dojde trpělivost a zaútočí na druhou base se zakempenými mechy. Docela humorné vidět 20 metrového Titana, jak se schovává za budovou a tam kempí třeba 15 minut a ani se nepohne.
  • Veskoslav
    Proč tak záměrně lžeš? Rozhodně nejsi hned na prvních příčkách a rozhodně to není nic lehkého....Warrior online taky není žádný super, taktický zázrak. Většinou to vypadá tak, že 2-3 mlí běhají po mapě a zbytek stojí na kopci a snaží se odstřelovat. Taktika žádná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit