Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dalsi hra na kterou budu v (jednomrychlocramu) koukat za 1200 a zlehka odlozim se slovy dalsi kravina *7*
  • Ja bych si jak bylo receno pockal do vydani, je predcasne delat nejake zavery a ja stale doufam ze fear3 me prijemne prekvapi.....:)
  • Multiplayer k hororu nepatří a pokud tak určitě ne v klasické podobě.
    Tohle je rádoby přidaná hodnota bez skutečné přidané hodnoty.
    Historie je podobná jako u filmů. Jednička byla moc dobrá, zbytek je nadstavovaná kaše která už nemá žádnou chuť.
    F.E.A.R. je mrtev a dokud se nevrátí k původnímu konceptu a myšlence, ke znovuoživení nedojde.

    A téma pro flame :)
    Ať se vývojáři a distributoři nediví, že se hry stahují (nemyslím teď kradou). Marketingovým masírkám už lidi prostě nevěří a po lživých informacích z poslední doby provázejících některé, kdysi áčkové tituly, si lidi chtějí napřed vyzkoušet co si chtějí koupit. A jelikož tak vždy přijdou na to že informace byli lživé, hru si pak nekoupí.
    Ryba smrdí od hlavy. Vydejte kvalitní hru, nelžete a nemám problém koupit.
    Pokud ne, klidně krachněte a nesvádějte svou hloupost, nenažranost a lenost na hráče.
  • FEAR uz ostal iba nazov! Podla videa to zase pokazili uplne. Kde su tie casi ked Hratelnost bola nad grafikou! Aj ked napr. FEAR COMBAT stale povazujem za jednu z najdokonalejsich MULTI/SINGLE hier. Multak hram doteraz a neviem prist nachut tym novym COD aj ked ich mam zakupene / aktivne som hral COD MW2 ,COD BO ale stale sa musim vratit ku FEARU a podla videa a s ocakavaniami , ze tento sa im uz azda podari - ma teda velmi sklamal ako 2. FEAR je uz nadobro mrtvy skoda *10* Jupiter engine na ktorom bezi jednotka si osvojil CITY INTERACTIVE a vydal celkom uspesnych hier ako Sniper: Ghost Warrior ktory bezi na pokrocilom update povodneho enginu ktory je podla mna famozny! Mat peniaze na kupu toho enginu od City interactive by som im ukazal ako sa da este urobit FEAR! UFF som sa rozohnilll *1*
    • jsi trochu mimo sice CI si JUPITER engine osvojili a vydali na nem pa her ale zrovna moc uspešne nebyli, a hlavne SNIPER ghost warriror je na chrome enginu 4 od Techlandu, na tomhle enginu vyšel třeba i Call of juarez 2. jde to hlavně poznat na vlasech jsou takove zvlaštní.
      • Ano mas pravdu sekol som sa - Chrome Engine 4 bezi natom Sniper *5*

        Posledna uprava Jupiter engine Ex je Terrorist Takedown 3 z roku 2010
    • S tím Combatem naprosto souhlasím, skvěle vybalancovaný meele/klasický zbraně a vůbec účinnost zbraní a rychlost hry. A dobře navržený mapy... Factory je beztak nejlepší *1*
      • to myslis vazne ,ze je tam skvele vybalancovane malee ? Kdy pestickou uzemni stoprocentne zdraveho hrace je nehorazna haluz. Vsak si vsimni ,ze devadesat procent hracu tam nejdriv beha bezezbrane a az kdyz maj dostatek fragu tak se mylostive dovolej nekoho odstrelit. Napriklad DarkAssasin, Kolan a mohl bych pokracovat. Fear hrahu hodne let ,ale malee me tam pekne stve.
        • No jasně, že to myslím vážně, protože když to umíš se zbraněma, tak proti Tobě nemaj ve většině situací kdy je vidíš šanci, pouze ze zálohy a momentem překvapení. Takže vcelku 50/50... navíc výskoky, skluzy, otočky... srandy kopec i po tolika letech ;)
          • PRESNE! Do tej hry sa zamilujes - mas vela sposobov ako zabijes protivnika, ked kempis si mrtvy ty nie ako v COD a inych srackach --- najlespie ked niekoho zabijes UA a napiste STOP UA! No chod hrat COD alebo CS - no UA )) Za tych cca 5 - 6 rokov som kvoli tej hre upgradoval aspon 4x PC a klavesnice + mysky. Dnes uz sa da povedat , ze je tam dost borcov ale aj dost kvazi borcov s makrom na pohyb (viac pohybov - naprogramovanych na jedno tlacidlo), proste ako on sa dokaze rychlo premiestnovat - ja tak nedokazem mackat tie klavesy.......
            • hele co ma spolecneho ze borec s pestickou beha po mape a boucha do koho se da. Ono je rozdil takoveho typa sejmout na rovine a pak treba za rohem kde si na tebe pocka. Popravde malee je tam hroznej voser a zatim si stojim za ty roky jsem zjistil ,ze to pouzivaj jen noobove co se zbrani netrefej ani dvere. Slusnej hrac malee pouzije jen jkdyz prebiji zbran. A nebo na specializovanejch sereverech a ze jich je taky dost. Na nasem serveru mame malee hodne zredukovane a pak vidis jak idioti kdyz zjistej ze to jejich boxovani neprinasi ovace odchazej. Tohle by melo bejt vsude a byl by klid.
        • ehm milostive to me nak ujelo :D
  • Fear 3 vytváří jiná firma než ostatní díly tak se nemůžeme divit že F.E.A.R. tak jak ho známe někam zmizel, ale neházejme flintu do žita třeba nový díl nebude k zahození;-)
  • Trapas. *6* *6* *11* *12* COD je o 100000000000000000000000000000x lepsi *5*
    • ty myslis ten vojenskej Quake?
  • kolotocarska hra za 5 Kčs,-
  • nevim ja z toho mam pocit jako by banda unreal fandu zlegrace narychlo ukuchtila parodii na FEAR .
  • Pete.palis
    Pro mě dosti chaotický, ale uvidíme;)
  • rozhodně mě to zajímá víc než nějaké main-streamové COD for kids a plno jiných her na stejný způsob u kterých je tři p*dele komentářů...jestli to nikoho nezajímá je to podle mě jen dobře pač to na druhou stranu není ani zdaleka takovej mainstream .....nehodnoť hru před vydáním..sice tomu moc nevěřím(věřit je pěkné :D) ale nevím čemu bych tam měl v dneší době věřit ??? možná BF,Bioshock,...dál fakt nevím :D...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit