Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bejt to na PC tak je to dobry. Takhle je to blbost nejvetsi. Musim se smat tomu vladani. Secteno, podtrzeno ...... nemam rad japka a jejich konzoli. Konzole jsou hanba herniho prumyslu.
  • Unlock everything in Black OPS at CodHacks. CA *5*
  • tak autoaim ke konzolovym hram patri,to je to posledni co bych konzolove fps vycital,bez nej by se to hralo blbe na gamepadu.
  • Jo to oznacovani nepratel je hnus a ke vsemu jeste ten autoaim je taktez zajimava zalezitost. At ziji strilecky na konzolach, opravdu nadhera. Abych jen nenadaval, ozvuceni mi pripada dost dobre a paradne tvori atmosferu..
  • Nechápu proč to neudělaj i na PC.Takovou pařbu by si koupilo plno lidí.Když vidim ty křížky a čtverečky tak je mi blbě *10*
  • lol daj argumenty alebo vypadni rofl:DDD *11* *12*
  • je tam jedno povolanie Scout, ktory moze oznacovat protivnikov a potom ich spoluhraci vidia, tak nevrav ked tomu nerozumieš. Je to aj v BC2
  • splash
    Jj..za Halo a Gear od War to nevyměním :-D...
  • zjednodusovanie len tazko vycitat konzolovej hre. ale tak implementovat do hry hentaky cheat je uz trosku silna kava :) hlavne taky co sa da pouzivat furt ako to predviedol chlapik vo videu.
  • jj kdyby ten hud udelali decentni,bez vyskakujicich bodu a oznacovani nepratel tak by o bylo hned zajimavejsi.Problem je ,ze zjednodusovani je trend dnesni doby
  • graficky velmi pekne. a pritom staci ako malo - GI a motion blur. vyzera to celkom zabavne aj ked je to taka koridorovka na styl CoD s vyskakujucimi +100 za kazdy kill. co mi tam vyslovene vadilo je ten HUD skener co mu ukaze polohu nepriatel. do CS 1.6 sa to tiez da stiahnut - vola sa to Wall Hack. tuto je to akoze gameplay prvok ? :) to co ma byt, sak to je uplny cheat
  • Nejvetsi problem cele hry je podle me ten ze to neni na PC :D jinak by to mohlo bejt fakt dobry :) (a taky hezci :P ) . Ja dabluzel nic jinyho nez mys a klavesnici u FPS nestrpim a kdyz koukam na gameplay konzolove FPS tak se mi zveda husi kuze a rikam si skoda ze je to jen na ty ovladace. No reknete uz ste nekdy videly nekoho, ze by si k PC pripojil joypad a hral na tom jakoukoli FPS ? Komicka predstava ze? XD Btw problem s hackerama je a bude, nicmene v Bad company 2 je to vyresene rekl bych ale dobre. Hackera sem tam videl jen na serverech kde neni punkbuster. MW2 to uz je jina...
  • praveze prostredi a zbrane je jediny co se v te hre meni :-D
  • nevypada to spatne,ale co by me vylozene vadilo je ten preplacanej hud,vyskakujici bodove hodnoceni ,oznacovani nepratel apod...
  • Jasne ze to nehral. To su len take trapne pubertalne vykriky do tmy *6*
  • hm ... a hrál jsi Killzone 3 vůbec nebo 2?
  • Hrál jsem uzavřenou Betu a řeknu vám, to byly jatka ... úplně nej jsou melee kills ... maso ... Frozen Dam je dobrá mapa
  • splash
    A rikal sem snad ze na PC nejsou? Multak na PC je pro me mrtvá zalezitost :-).
  • ne jen o půlku mozku a spoutu perfektních her .-)
  • Vidno ze nevies o com hovoris lol::

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit