Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MP robil niekto uplne iny a vyslednu podobu SP MP nijakym sposobom neovplyvnil. Len pridal nieco viac za rovnaku cenu. Rovnako hranie MP nie je nijako povinne takze naozaj nevidim dovod preco by tam nemal byt.
  • Sweetchuck
    nemesus: Pejsek s kočičkou, viď, gumo? :)
  • MP dělal někdo jinej než SP, střevo :)
  • Sweetchuck
    To věřím, jen mi jako víceméně SP hráči a fanouškovi minulých dvou dílů trochu vadí, že se tvůrci mohli o to více soustředit na vypilování kampaně nebýt MP. Nehci tu rozpoutat nějaký flame, jen jsem se potřeboval vypsat.
  • Sweetchuck
    Pokud se nemýlím, tak v druhém dílu byl Cerberus network a každá kopie měla unikátní kód, takže to také znemožňovalo dát hru do bazaru a žádný multiplayer zapotřebí nebyl. Pokud to tak není, tak se omlouvám.
  • Shaker
    sice jinej typ hry, ale jinak je jak HL tak ME narez... navic ME multiplayer je prekvapive navykovej
  • Aby zákazníci nedali hru do bazaru a naopak distributor prodal více kopií. Proto.
  • Sweetchuck
    Problém s tím mám takový, že nevidím důvod implementovat MP do hry, která byla vždy založena na silném SP zážitku. A dávat ME3 do stejné roviny s HL mi přijde dost zcestné, hrál jsi vůbec nějaký díl?
  • no MP se v akčních hrách objevuje už od dob Half-life, co s tim máš za problém?
  • Sweetchuck
    Já tedy dodnes nenalezl žádné logické vysvětlení, co MP vůbec dělá v takové hře jako ME.
  • Veskoslav
    Ale jo, po pravdě mě MP v ME3 baví:) Jenom škoda, že schopnost např. biotronického biče není v klasické hře.
  • ještě jste zapoměli na destroyera-soldier,fury-adept a inženýr demolisher:)
  • Kvoli nariekaniu komunity sa cakalo na EC, kvoli tomu boli zdrzane SP DLC. Teraz treba pockat.
  • Sweetchuck
    Když BW před vydáním hry avizovali, že mají v plánu hromady DLC, nemyslel jsem, že tím myslejí výhradně MP.
  • Danny28
    K singlu vyjde jen Leviathan kdo ví kdy...S MP jsem už dávno seknul a nechci se k tomu vracet.
  • „Výše popsané DLC by mělo skrze XBL, PSN a Origin být dostupné v průběhu 17. a 18 července“
  • "tři nové pistolky (Piranha Shotgun, Typhoon Assault Rifle, Acolyte Pistol)" Tak pistolky :D, nevadí.
  • LTM3
    Kdy že to vyjde?
  • lock and load *4*
  • Nic moc teedy, cekal jsem uz Singleplayerove DLC prinasi boje na zemi... nj co se da delat nezbyva nez cekat a doufat :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit