Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    ...nás potrápili s mizerným Syndicate...
    takže hra, co má od Vás 6/10 je mizarná? ... Tak proč jí dáváte 6/10? Aha, dneska vlastně hodnocení nemá žádnou vypovídací hodnotu
    • smejki
      hru nerecenzoval autor tohoto článku a redakce není jednomyslná entita.
      • ales.smutny
        Díky, já už na tohle vysvětlování rezignoval...:)
        • Grifus
          Jako promin, ale "cumpi3" ma uplnou pravdu.

          Ty jako "aliby" sice potvrdis tvrzeni, ze ono hodnoceni Syndycate 6/10 (coz beru jako hru mirne naprumernou) je pouhym subjektivnim nazorem autora recenze. Ale ten subjektivni nazor prezentuje samotny web Games, takze ho snad redakce musi brat tak nejak profesionalne za svuj. Ikdyz ho mas osobne jiny.

          Na me taky pusobi proste divne, kdyz napises "Vytvoří jej Starbreeze Studios, kteří nás potrápili s mizerným Syndicate." misto alespon "Vytvoří jej Starbreeze Studios, kteří mě potrápili s mizerným Syndicate.".
          Pak to proste opravdu vypada, ze se nazor redakce na hru absolutne neshoduje s hodnocenim recenze...
          • GlaDOS
            Autor recenze neprezentuje zájem celé redakce. Proto se u článků uvádí jméno autora.
            • smejki
              JohnyTheZik: Souhlasím, že autor by se nikdy neměl zaštiťovat jménem redakce. Aneb oblíbené "hra se nám líbila, byli jsme u vytržení/hra se nám nelíbila, byli jsme zklamaní", které ve velké míře používají hlavně špatní novináři (Pokaždé si představím, jak se redakce sjede k recenzentovi domů, čumí mu přes rameno a každou chvilku do něj šťouchají, "ať jim dá taky žvejknout"). Tím "my", v tomto článku, čuju, myslel Aleš nás hráče, nikoliv nás redakci. Mluvení za hráčskou masu taky není úplně košer, ale tady tomu hlavně ubližuje fakt, že si to vážně lze vysvětlit jako názor redakce.

              A BTW, pokud se nepletu, Syndicate dostal 6/10 jen kvůli kooperaci, která byla fajná (Nevím, nehodlám to teď číst)
            • JohnyTheZik
              Ano, jiz po ste.. Ale je to jedina recenze na games.cz a ono zajmeno "nas" (ackoliv beru v potaz - nas, hrace) vyvolava trochu dojem toho, ze by tam spravne pasovalo "Vytvoří jej Starbreeze Studios, kteří nás potrápili s průměrným Syndicate." - obzvlast kdyz je Syndicate hypertextovej odkaz na kartu hry s jasnym hodnocenim 6/10.

              Ano, autor clanku muze mit jiny nazor na hru, coz je naprosto v poradku, ale vem si, jak divne by vypadalo treba "Vyvojari z Blizzardu nas v tomto roce nepotesili odpadem Starcraft 2: Wings of Liberty", kdyz tu ta hra dostala, pokud si vzpominam, 9 bodu.

              Neboli zvyraznil jsem ten kontrast, kterej ukazuje na lehkou absurditu v tvrzeni. Porad je to jeden celek (games.cz) stejne jako napr. mobilmania, kde taky nepisou jeden clanek o tom, jak je iPhone skvelej a druhej vzapeti, ze spatny iPhone nam pozastavil vyvoj atp. od jineho autora..
  • Dufam že bude o hodně delší než jednička. *3*
  • Super, má na to právo, byla to skvela vec
    • Krtecek-GT
      Souhlas, jednička je super, takže jsem zvědavej co vytvoří
      • Co jsem videl videjka tak to vypadalo celkem kostrbate :-/.
        • grafika je dobra, odpoveda nenarocnej strielacke. skor len dufam ze v dvojke bude od zaciatku vetsi vyber missii.
          • Taky se přimlouvám za víc misí
  • Jednička byla supr odreagovačka!
  • ZdepaCZE
    No měl jsem čest se s tím setkat a musím říct že to není nic než podprůměrná hra. To že mise nejde dodělat bez toho aniž byste postříleli snad 50+ policajtů a různých dalších nepřátel, že mise jdou řešit jen tak jak byly naskriptované a předem vymyšlené, že chodíte jek v koridoru a čekáte půl hodiny než plyšák dořeže bezpečnostní dveře kdy mezi tím kosíte kvanta tupě nabíhajících nepřátel že nemůžete si vzít rukojmí a i když stojíte za civilistou tak do vás swat klidě napere celou dávku z kulometu atd. atd. Jestli si představujete že se prostě budete někde plížit nebo přelepovat kamery pokaždé se snažit tam proplížit jinak apod. tak vás ta hra zklame jako mě. Hra má skvělý potenciál ale celá byla nedodělaná a podprůměrná. Snad se dvojka poučí.
    • az na mapu Diamont Heist mas uplnu pravdu, v spominanej mape to ide bez vystrelu a za to este dostanes achievment Shinoby. ale celu mapu prejdes za jednu minutu. takze to tiez nieje ono. ano raz aby si clovek spravil ten achievment to stoji zato ale na druhy krat stej vyvolas poplach aby si mohol postrielat kvanta tupych policajtov :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit