Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    smazáno.
  • No video nezklamalo. Čtyřkolka ve výtahu, skok dolů a "sestřelení" myslím vrtulníku atd... To bude zase kokotina. Colonel 100 si vymění shitbag a pojede zase na Level Cap. No nevím realita to není to se ví, ale zdá se mi to nebo je to stále více arkáda. Jumping aka rabbit snipeři atd... nás asi neminou. Zbraně časem domrví jako v BF3, takže asi opravdu počkat a zatím pařit BF3 utírat slzy a v případě potřeby simulace zapnout ARMU.
  • Proboha, už se konečně všichni vyserte na trapný CODéčko, a hrajte něco pořádnýho.
  • este som nevidel ani jeden trailer kde by nepadal ten barak...

pprrrpd prd rpppprrrd pprprd rprd prrrrrd
    • Ale je to první trailer, kde není vidět ta narážející loď na ostrov:-)
  • Díky redakci za výborný přehrávač! Dávejte prosím rovnou odkazi na youtube.
  • Já už hraju od včerejška , a misím říci že zatím nic moc . Ať žije VPN
  • Konecne trochu lepsi multiplayer trailer...keby tu hru mohli plnym dúškom robit DICE pripadne dodat nejaky middle hardcore mode s recoilom alebo ako starycm dobrym suprresion ako bolo raz v BF3 tak ta hra by bola uzasna...z toho traileru to bolo citit vidno ze to robil niketo iny...Ziadne dristy hipsterov ze isiel na motorke a neviem co a striekal pritom genom s ust.
    Skoda poondiata EA
  • Je pravda, ze to co je v BF4 , jsem tak nějak čekal už v BF3 , nicméně i tak je pro mě BF3 velmi dobrá hra. Hrál jsem hodně BF2 a 3 jka je něco jinyho, ale i tak super! Ohledne DLC, no neresim, koupil jsem si deluxe verzi se vsema a musim rict, ze za ty penize mi prislo kopec zabavy a nelituju. Jediny proc jsem si BF4 ne predobjednal jako 3jku je, ze chci pockat dva tri mesice, i kdyz nevim na co:D . Asi si nechci priznat, ze ted nemam prachy , mlada by me zabila :D
    • Cituju: "Jediny proc jsem si BF4 ne predobjednal jako 3jku je, ze chci pockat dva tri mesice, i kdyz nevim na co:D "
      Já ti řeknu proč počkat: BF3 byla i rok po vydání brutálně zabugovaná a nečekám, že to bude s BF4 o moc jiné. Vyplatí se chvíli počkat.

Celkově si myslím, že je hloupost kupovat hry hned po vydání. Nepamatuju si jedinou hru, kde by se to opravdu vyplatilo. U her se vždy vyplatí chvíli počkat na doladění.
    • Mně ty gameplaye právě odrazují. Arkádu? ANO! Ale já bych právě chtěl něco ve stylu BF2. Jsem zvědaví, jak bude konkurovat TitanFall.
      • Já nevím, ale ani Bf2 mi něpřišla jako simulace, porad je to proste arkada a myslim si, ze svyzny tempo tomu rozhodne sedi. Dalsi vec je, jestli to nazyvat pokracovani BF . Abych rekl pravdu, vyhovuje mi akce typu... "letadlova lod, prevoz helikopterou na strechu budovy, tu odpalit, skocit z ni, po ceste postrilet par nepratel, dopadnout na zem, bezet, knifnout nekoho na ctyrkolce, bezet dal, odpalit dalsi budovu, skocit do heli ... Kdybych chtel simulaci, sahnu asi po Arme, takhle to je proste.
        • Jack1947
          Uplna Arkada urcite to neni/nebude jen vice arkada nez Arma. Souhlas. Na Titanfall jsem taky zvedavy velmi. *4*
  • ne dekuji, treti dil mi znechutili absolutni bezmoci branit se letadlum/bitevnim heli...
    (BRANIT SE a to AKTIVNE, ne na ne zablikat AA trubkou)
    letadla OP a o vrtulnicich zavesenych staticky na obloze mimo dosah soflamu a AA trubek, mno proste bravo DICE, strcte si 4ku do špic...

INFANTRY mod v napr. caspian border neexistuje (nejsou servery)

pockam si na dalsi bad company, zlata dvojka - BC2

cheers
  • Ať si to nechaj.... Trojku mi znechutili tím že jsem za ni po vydání zaplatil pěkné peníze a nakonec se nedá hrát, protože k tomu vydali tunu DLCéček. U čtyřky to samé... Dost hnus :(
    • Bohuzel to uz je pomalu standardni postup, jak z jedne hry (bez mesicnich poplatku), vyzdimat co nejvice. Na druhou stranu snad radeji nejake DLC, nez Battlefield kazdy rok *7* .
      • Tak vychází battlefield každé dva roky. Počítám, že v roce 2015 je tu BF5. Samozřejmě platí, že nezapomenou vydat "patch", který hru dojebe, aby si všichni koupili nový díl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit