Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer signalizuje dnešní vydání Battlefield 4
29.10.2013 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Ten borec co jim striha ty videa je fakt dobrej. Super nacasovani. *5*
-
Čtyřkolka pobavila *1*
-
Z tý reklamy mě fakt jebne.. (češi volí----)
-
-
Sak si zablokuj reklamu ked ti tak vadi... ja osobne som tiscali podporoval tym ze som neblokoval ale v poslednej dome to zacali tak prehanat ze to proste uz neslo tak teraz uz reklami blokujem aj tu.
-
http://www.youtube.com/watch?v=A1-wUV0-_JY *12* *16*
-
Je to nahlas!
-
-
Trailer klasicky vybornej, hrozne se mi libi ta "nova" voda a celkove to vypada dost dobre..
A taky jsem fakt rad, ze jsou zpatky Chinese forces..
http://www.youtube.com/watch?v=FO2cRI6-UPM
*5* -
Je pravda, ze to co je v BF4 , jsem tak nějak čekal už v BF3 , nicméně i tak je pro mě BF3 velmi dobrá hra. Hrál jsem hodně BF2 a 3 jka je něco jinyho, ale i tak super! Ohledne DLC, no neresim, koupil jsem si deluxe verzi se vsema a musim rict, ze za ty penize mi prislo kopec zabavy a nelituju. Jediny proc jsem si BF4 ne predobjednal jako 3jku je, ze chci pockat dva tri mesice, i kdyz nevim na co:D . Asi si nechci priznat, ze ted nemam prachy , mlada by me zabila :D
-
-
Cituju: "Jediny proc jsem si BF4 ne predobjednal jako 3jku je, ze chci pockat dva tri mesice, i kdyz nevim na co:D "
Já ti řeknu proč počkat: BF3 byla i rok po vydání brutálně zabugovaná a nečekám, že to bude s BF4 o moc jiné. Vyplatí se chvíli počkat.
Celkově si myslím, že je hloupost kupovat hry hned po vydání. Nepamatuju si jedinou hru, kde by se to opravdu vyplatilo. U her se vždy vyplatí chvíli počkat na doladění. -
Mně ty gameplaye právě odrazují. Arkádu? ANO! Ale já bych právě chtěl něco ve stylu BF2. Jsem zvědaví, jak bude konkurovat TitanFall.
-
-
Já nevím, ale ani Bf2 mi něpřišla jako simulace, porad je to proste arkada a myslim si, ze svyzny tempo tomu rozhodne sedi. Dalsi vec je, jestli to nazyvat pokracovani BF . Abych rekl pravdu, vyhovuje mi akce typu... "letadlova lod, prevoz helikopterou na strechu budovy, tu odpalit, skocit z ni, po ceste postrilet par nepratel, dopadnout na zem, bezet, knifnout nekoho na ctyrkolce, bezet dal, odpalit dalsi budovu, skocit do heli ... Kdybych chtel simulaci, sahnu asi po Arme, takhle to je proste.
-
-
Uplna Arkada urcite to neni/nebude jen vice arkada nez Arma. Souhlas. Na Titanfall jsem taky zvedavy velmi. *4*
-
-
-
-
Díky redakci za výborný přehrávač! Dávejte prosím rovnou odkazi na youtube.
-
No větší radost by mi udělalo kdyby to bylo z 2.sv. války v tomhle enginu než další trojka
-
-
Nebo i studená válka prostě něco nového .... té moderní války už je strašně moc :/
-
-
Druhou sv. Určitě, v tomhle enginu by to byla paráda.A nebo Vietnam, posledním hrou z Vietnamu byl bad company 2 vietnam, sice dobrý, ale takový " malý" přídavek. Za mě jednoznačně Vietcong 3 ale toho se nikdy nedočkám, a kdyby náhodou jo, tak opovažte se ho vývojáři doje..at !!!
-
-
Moje rec. Toho se ale hned tak nedockame.
-
-
este som nevidel ani jeden trailer kde by nepadal ten barak...
pprrrpd prd rpppprrrd pprprd rprd prrrrrd -
-
Ale je to první trailer, kde není vidět ta narážející loď na ostrov:-)
-
-
Konecne trochu lepsi multiplayer trailer...keby tu hru mohli plnym dúškom robit DICE pripadne dodat nejaky middle hardcore mode s recoilom alebo ako starycm dobrym suprresion ako bolo raz v BF3 tak ta hra by bola uzasna...z toho traileru to bolo citit vidno ze to robil niketo iny...Ziadne dristy hipsterov ze isiel na motorke a neviem co a striekal pritom genom s ust.
Skoda poondiata EA -
ne dekuji, treti dil mi znechutili absolutni bezmoci branit se letadlum/bitevnim heli...
(BRANIT SE a to AKTIVNE, ne na ne zablikat AA trubkou)
letadla OP a o vrtulnicich zavesenych staticky na obloze mimo dosah soflamu a AA trubek, mno proste bravo DICE, strcte si 4ku do špic...
INFANTRY mod v napr. caspian border neexistuje (nejsou servery)
pockam si na dalsi bad company, zlata dvojka - BC2
cheers