Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer signalizuje dnešní vydání Battlefield 4
29.10.2013 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Proboha, už se konečně všichni vyserte na trapný CODéčko, a hrajte něco pořádnýho.
-
smazáno.
-
Bohužel jsem si to předem objednal, takže musím čekat než mi to dojde. Jinak se hra dá hrát i v ČR/SR teď se zapnutým VPN/Proxy, ale to asi už všichni ví. :DD
-
Paráda. Prodej startuje dnes, ale do hry se dostanete až 31. 10. jak mi bylo sděleno v jedné z JRC prodejen.
-
-
VPN vole
-
Vygoogli si navod jak to aktivovat drive pomoci VPN *3*
Jinak souhlas,ze cekat 2 dny,zatimco US a nejspis asie uz hraje, je trochu neprijemne a otravne. -
-
Me teda spis prijde ujety, ze si za takovych okolnosti tu hru nekdo koupi ... nejspis je padlej na hlavu ...
-
-
Jo a díky těmhle volům stále vycházejí nedodělané hry... kdyby hráči nekupovali beta verze, vývojáři by si dali více záležet..
-
-
-
všechno jde když se chce ;-)
-
-
Ať si to nechaj.... Trojku mi znechutili tím že jsem za ni po vydání zaplatil pěkné peníze a nakonec se nedá hrát, protože k tomu vydali tunu DLCéček. U čtyřky to samé... Dost hnus :(
-
-
Bohuzel to uz je pomalu standardni postup, jak z jedne hry (bez mesicnich poplatku), vyzdimat co nejvice. Na druhou stranu snad radeji nejake DLC, nez Battlefield kazdy rok *7* .
-
-
Tak vychází battlefield každé dva roky. Počítám, že v roce 2015 je tu BF5. Samozřejmě platí, že nezapomenou vydat "patch", který hru dojebe, aby si všichni koupili nový díl...
-
-
-
No video nezklamalo. Čtyřkolka ve výtahu, skok dolů a "sestřelení" myslím vrtulníku atd... To bude zase kokotina. Colonel 100 si vymění shitbag a pojede zase na Level Cap. No nevím realita to není to se ví, ale zdá se mi to nebo je to stále více arkáda. Jumping aka rabbit snipeři atd... nás asi neminou. Zbraně časem domrví jako v BF3, takže asi opravdu počkat a zatím pařit BF3 utírat slzy a v případě potřeby simulace zapnout ARMU.
-
Já už hraju od včerejška , a misím říci že zatím nic moc . Ať žije VPN
-
Tadyydadydáááá, BF je tady a to znamena konec vsem dohadum a hateu. Jeste COD a mame pro letosni podzim vymalovano. *4*
-
-
BF je pro lamky. COD zadupe BF do země. COD JE KRÁL!!!
-
-
:D nic nezkoušejte. arma je lepší
-
Taky mam rad bonbony
-
-
Jacku Jacku *1* *1*
-
-
To co v poslednich dvou dilech teto serie provedli s tou ustredni znelkou, to je otresne, fakt ze jo. *1*
Hlavne ta "pridici" verze v samostnem zaveru traileru je naprosto "uzasna". *15*
Ale jinak trailer fajn.