-
No já se těšim...takovej motivační proslov od Sheparda když za něj nebudu hrát bude paráda...nejdokonalejší by bylo, kdyby jeho "charakter" byl daný tim, jak jste si ho vyprofilovali v singlu...tady josu žvásty něco o tom, že je to klasickej multiplayer...ano je, ale to je dneska všechno...půlka lidí tu sedne na p-*-de-l z BF3...ale ruku na srdce, co ten přináší nového kromě enginu? Téměř samovolné opravování tanku...docela uchylárna ne? Nevim co je víc Sfi-Fi...jestli ME nebo BF .)))))
-
-
Hmm, uz jim doslo, ze vnucenim Originu dosahnou opacneho vysledku, nebo porad ne?
-
-
K cemu MP kdyz si ho pak nezahrajete??? Minuly tyden jsme si ja a muj kamos poridili BF3 nejenom ze jsem si museli nainstalovat ten po***nej Origin on se i nasral jeho plugin fo Firfoxu pac se ta hra zpousit z WEBOVEHO prohlizece (Proc proboha???) taky se nam do kompu nainstaloval slidic PíčBaster, ale uplne nejlepsi je to ze ani jednomu z nas nejede MP a to ani kooperace proste vzdy kdyz se pripojime vyhodi nasto ze serverua stejny problem dle for maji hraci po celem svete EA podpora na dotazy nereaguje a kdyz jsem zkousel volat tel. podporu tak mi to reklo ze toto cislo je zrusene at volam jine a to tak rychle ze jsem tam musel volat 3x abych si to stih zapsat (skoda ze SW firma neni schopna zmenit tel. cislo na svych strankach.. asi to neumi nymandi*11*) no a vrchol vseho byl kdyz jsem se na to nove tel. cislo dovolal tam se mi ozvalo ze podporaEA je od do ve vsedni dny, ovsem prestoze meli pracovni dobu automat suse oznamil ze veskere linky jsou momentalne zamknute!!! *8* *10* jooo Origin rules a MP od EA zvlast
-
Asi už dávno, jinak by to nechtěli hráčům vykompenzovat multiplayerem *1*.
-
-
K čemu tam ten MP dávaj, když o to ve skutečnosti nikdo nestojí? Vynaložený čas a peníze mohli narvat do vylepšení SP, to kvůli němu si všichni ME3 kupují.
-
-
No tým, co dělal multiplayer, by nejspíš stejně na singlu nedělal.
Já nechápu lidi, co si stěžujou, když se do hry něco přidá. Obyčejnej zákazník dostane něco navíc a EA třeba zacílí na větší skupinu hráčů, ale kecy typu, že kvůli tomu něco odbydou si nechte. Už udělali dvě hry ze série, tak snad vědí, jak udělat tu třetí.
Pokud to dopadne blbě, pak teprv nadávejte, já věřím, že Mass Effect 3 bude super, ať už tam cokoliv přidaj nebo odeberou... -
-
Já netvrdím, že ten MP tam bude na úkor něčeho jiného, jen říkám, že tam takhle pracně udělali něco, co si většina ME hráčů možná ani nezahraje, nebo jen párkrát, protože je na té hře zajímají zcela jiné věci. A s tím zacílením na větší skupinu hráčů na mě nechoďte, bych chtěl vidět, jaký nový zákazník si koupí poslední díl trilogie!, jen kvůli tomu, že tam je arénový MP.
-
-
Multiplayer prodluzuje cas, ktery clovek u hry muze stravit, takze proc ne.
Navic nemyslim si,ze nejak odflaknou single player.
Taky se mi zda, ze mozna vylepsili boje, ktere podle me byly nejslabsi casti ME serie. -
-
Uměle natahovat SP hru multiplayerem se mi zdá poněkud nešťastné...
-
-
A mně se to zdá jako dobrý nápad pro prodloužení hratelnosti...sice nepřímo ale přesto držící se příběhu, kdyby tam namontovali klasickej team match tak by to bylo o něčem jiném...
-
Nezapomen, ze te nikdo nenuti tu MP cast hry vubec hrat a nijak negativne se ti to na vyslednem skore nepodepise.
Musime pockat do vydani ME3 a pak uvidime, jestli nejak odflaknuli SP cast hry a pokud ano,tak az potom bysme meli remcat na adresu MP. Takhle to beru jako prijemny bonus. -
-
Ale uplne presne!! :)
-
Tak, tak...
-
-
-
-
-
Bych do toho moc nadějí nevkládal,akčí složka v obou mass effectech byla zpracována víceméně průměrně a kvalitou se napodobovanému gears of war ani nepřiblížila,uspěch mass effectu stojí především na příběhu,postavách a světě ve kterém se odehrává a ne na akci a s tím souvisejícím multiplayerem...
-
-
Tak s prominutím Gears je tuponká, skvělá akční řežba, ale srovnávat to s Mass? To bych nikdy neudělal;) Určitě se najde hra podobného ražení jako Gears, která by se dala srovnat, ale Mass to není. A pokud srovnáváš jenom "stejný" způsob boje, tak to potěš úplně;)
-
-
Nevím co všichni kecáte vypadá to dost dobře. Nevím jak by jste si představovali coop v Akčním RPG já si to rozhodně zahraju už se těším na hru s kámošama.
PS nijak tu netrolluju prostě jsem rád za směr kterým se ME serie ubírá představa že by se člověk brodil tunou nudných statistik a tabulek mě děsí. -
-
Me se taky zda, ze to vypada dobre... Ale nevis jak by sis predstavil coop v akcim RPG ? Tak si nekdy zkus zahrat treba Borderlands. Tak nejak si ho totiz predstavuju ja :)
-
-
Borderlands jsem hrál a sorry coop byl perfektní po čase to ale bylo přece jen dost stereotypní. Navíc zde to bude poze coop v arenách a předpokládám žes neočekával coop napříč celou kampaní jako v borderlands. I když byla by sranda když by jeden člověk hral za Sheparda všechno vokecal a ostatní by jen tak postávali.
-
-
Vsak ja jsem spokojenej s tim jak to vypada. Jen myslim, ze casem opravdu cekam neco jako system borderlands, pravda trochu ozivenej, prave aby, jak jsi napsal, to casem nebylo tak stereotypni.. A to vodkecavani, nevim jestli to tak nakonec funguje, ale videl jsem nejaky videa ze SW old republic, a tam to myslim meli nejak poreseny, ale rad se necham opravit, nehral jsem to..
-
-
V TORu hraješ se skupinou jenom určité mise. V těchto misích se při rozhovorech losuje, která ze zvolených odpovědí se použije v rozhovoru. Když je volba mezi dark a light side odpovědí, tak si to zapamatuje kterou volbu hráč učinil a podle toho dostane light nebo dark side body. Tyto mise ale nejsou součástí hlavního příběhu, ten si každý jede sám. Jsou to vlastně takové arény s vlastním mini-příběhem a úkolama. Na vývoj příběhu tvého hrdiny nemají vliv. Kromě těch dark/light side bodů.
Mass Effect je založenej na příběhu Sheparda a dost dobře si neumím představit, že by to hrálo několik Shepardů najednou. A když to bude hrát jeden ze Sheparda a ostatní za libovolného člena posádky, tak ti ostatní budou jenom diváci. -
-
No a hned bych mel napad :) A to jsem trubka lajk.. Tak proc by ho nemeli vyvojari :) Me by treba moc bavilo, jit to s kamosem a v kazde misi, ma kazdy nejake skore, nebo by se nasel urcite i jiny ukazatel, podle ktereho by se dalo rozhodnout kdo ma zrovna veleni, a ten by odpovedel :) Nerikam, ze je to dokonaly reseni, ale myslim ze by se nad tim dalo zamyslet a rozvest to .. A me by urcite nevadila vymyslena postava pro MP, na urvoni Sheparda.. Diky za info.. aspon mam ted lepsi predstavu .)
-
-
-
-
-
konečně někdo, kdo to vidí stejně
-
Přesně pořád se vám něco nelíbí a neustále remcáte jak malí děcka vyvojáři dělají to co chtějí hráči tedy akční přiběhové rpg chtějí vyvážit akci s RPG a myslim že se jim daří skvěle pokud se vám to nezdá nehrajte to!je to tak jednoduchý.
-
Ta tuna "nudných statistik a tabulek" nebyla ani v ME1, tak co to plácáš?
-
-
Rozhodně bylo úmorné srovnávat 20 skoro stejných různě barevných pistolí. V ME 1 nešlo o to jak umíte střílet ale o to jak jste si rozdělili bodíky a to se do stylu Mass effectu nehodilo.
-
-
To bylo prave na ME to skvele. Stejne jako je to skvele v Alpha Protocol. Mass Effect 2 uz pro me neni RPG, ale pribehova akcni hra. Vyrazne orezani RPG systemu ve druhem dilu bylo pro me nejvetsi zklamani roku.
-
-
Pro tebe zklamání pro mě skvělá zpráva ale to je každýho názor co já vím tak lidi v mím okolí co ME hrají a hrály tyto změny vítají. Jak ti asi došlo já jsem také víc spokojen s ME 2. Zatímco hry jako DA nebo witcher jsou perfektní a jinak než v RPG podobě si je představit nedovedu k Mass Effectu se to prostě tolik nehodí. Já hraju ME hlavně kvůli skvělím postavám, rozhovorům, epickým momentům a rozhodnutím s také kvůli příběhu a tomu kouzlu oběvování cizích planet. Ať se na to dívám z jakéhokoli úhlu RPG prvky které by hratelnost zdržovali tam patří pouze v omezené míře.
-
-
To si nemyslím, ty body onu střelbu jen vylepšovali. Na druhou stranu co by jsi chtěl , bylo to RPG a do RPG prostě statistiky patří a jako takové i musí mít nějaký svůj vliv. Mě se osobně na onom směru kterým se ME momentálně ubírá líbí hlavně to že v ME3 bude moci každá třída používat všechny zbraně. To je podle mého dobrý krok.
-
-
Pokud nejsem v omylu, tak i v předešlích dílech šlo používat všechny zbraně...minimálně v jedničce...jen byl zaměřovač velkej jak vrata od stodoly
-
-
Aha...ve dvojce jsem za klasického vojága nehrál...Sentinel nebo Vanguard...to je moje...nicméně víc, že v jedničce šlo používat i ostatní zvbraně, protože jsem za zmiňovanou třídu/třídy (nevim, za koho jsem to hrál prvně) marně hledal zoom ke sniperce, než jsem zjistil, že to "neumí" používat...
-
Ve dvojce voják např. neměl samopal
-
-
-
Me treba diky tem statistikam bavil ME1 mnohem vic nez ME2.. ale tak 100 lidi, 100 chuti *4*
-
-
-
-
dvojka byla oproti jedničce tak hnusně zjednodušená až to nebylo hezký. Jestli to bude platit i pro trojku, Tak bych to viděl na Mass of Effect (CoD)
-
Pěkný trailer alespon ten multák vyzkoušim.
-
-
Jo a mimochdem proč dáváte minuska?Vždyt vy ten multiplayer hrát nemusíte.
-
-
Jakmile jsem to viděl, tak mě trkla instance z různých MMO... Jako pěkné, ale k čemu mi to bude hrát předem určenou sekvenci multiplayera (instanci), když z toho nic nebudu mít.. v MMO se instance hrajou kvůli příběhu, lootu.. Ale když jde jen tady o Co-Op tak v tom nic nevidim, jen že si to 1-2x zahrajete s kamarádem a to bude všechno..
-
-
Mají tam být nějaké bonusy do singlu, takže tam vlastně nějaký ten loot je.
-
A k tomu je to taky urceny, aby si to lidi jendou / dvakrat zahrali. Ce cekas, kaviar?
-
-
jojo už jako děti sme rikali, kdyz neco stalo za prd, že je to e-aný. No temhle hrobníkům já ted řikám taky tak: E-ani, Žádnž ííííejjj ale E-ani. E-ANI!
-
ježišmarjá to vypadá neskutečně trapně .... Snad se mi to o jen zdá ,ale nechtěj z toho udělat akční paskvil jako z DA2?