Přejít na výpis diskuzí
Murdered: Soul Suspect vás nechá vyšetřovat vaši vlastní vraždu
4.6.2013 | Aleš Smutný
17 příspěvků
-
Omluv moji nevzdělanost, ale co bude tento rok v kinech, co se podobá této hře?
-
Tak to si potom teda nehrál žádnou hru od square enix kamaráde... Square enix nedělá průměrné hry...
-
Asi je těžší udělat "normální" detektivku ze "staré školy"...škoda..
-
tak trailer pekny ako vzdy ked to robi square enix ale hra bude taky sedy priemer ako vzdy ked to robi square enix
-
nieco podobne v kinach tento rok bude :)
-
Tak musím říct, že ikdyž to nepatří mezi typ her co hraju, tak trailer je naprosto dokonalej. Něco podobnýho by mohl bejt skvělej film.
-
Za jakoukoli novou IP s originálním nápadem jsem rád, viz třeba Remember Me či Watch Dogs.
-
Velice zajímavé a oslovilo mě to. Je však jasné, že konec bude ve stylu odchod tam někam nahoru.
-
Tak to se už nemohu dočkat až si zahraji za ducha *4*
-
Já se na hru těším a studiu věřím. No a co se týče těch čarodějnic, lidé obvinění během soudů v Salemu nebyli ve skutečnosti upalovaní, ale věšeni. Ale chápu, že ta Salemská licence je takhle lepší i pro samotnou hru :D :D
-
Messiah je hodně nedoceněná akce/adventura, asi proto, že je tak pekelně těžká, i když hrajete za anděla Boba :), asi si ho znovu pořídím.
-
Ja teda nevim ale me se vybavil Messiah (rozumej podobnst ovlivneni myslenek a ovladnuti tela) ale to nic nemeni na tom,zee na tohle se tesim :-)
-
Vypadá to hodně slibně, doufám že se autoři inspirovali také od Simona R. Greena a jeho cyklu o "Noční Straně" Londýna. Protože to by bylo skvělý...
-
Sakra, YES!!! Nějaká pořádná herní detektivka, která je něco mezi Fahrenheitem a LA NOIR, jestli se to podaří :)
-
Taky mě napadl hned Duch. Bude to určitě zajímavý a vůbec by mi nevadilo trošku vyšetřování typu L.A. Noire. *3*
-
Námět vypadá zajímavě, uvidíme, co nám Square Enix připraví. Držím palce!
-
zní to dost jako filmovej Duch :) jen si zatím nedokážu představit hratelnost, ale Square Enix poslední dobou vypouští dobrý hry, tak snad to bude stát za to.