Přejít na výpis diskuzí
Muzyka slíbil vyjasnění konce ME3 a nové ME tituly
21.3.2012 | Petr Poláček
247 příspěvků
-
Pokud se hoši v Bioware cítili překvapení, kvůli špatnému ohlasu ze strany hráčů, tak buď lžou, nebo už jsou opravdu zaslepení. Už jednou jsem psal, že nejsem schopný pochopit, že celá série, kterou jsem měl opravdu rád, se dá totálně zlikvidovat během posledních deseti minut hraní. Paragon, Renegade, rozhodování v průběhu trilogie, sbíraní vojenské síly, všechno k ničemu. Konec bude stejný, pokud pominu barevné provedení, no matter what. Když si vzpomenu na konec dvojky, kde se celá vaše připrava na finální střet zůročí, nebo ne, tak tohle je opravdu k smíchu. A to není všechno, konec je navíc ještě těžce nelogický. A teď možná príjde DLC (doufám nezpoplatněné), které nabídne opravdový konec...
Možná se z toho stane obchodní taktika. V budoucnu si koupíte hru, s tím že za měsíc k ní výjde epilog za pouhých 299,- Kč *1* -
...
-
Už jsem ve finále, ale konec jsem ještě neviděl. Jako paragon se nemůžu přinutit zastřelit Maraudera Shieldse, když vím, že to se mnou myslí v podstatě dobře.
-
-
Marauder Shields je už teď legenda. Vlastně to dělá hru jedinečnou, protože závěrečným bossem je nejkladnější postava celé trilogie. *1*
-
Ano, byl to skutečný neopěvovaný hrdina ME3...
-
-
Já vám nevím,celý ten ME3 mi přišel takovej nemastnej neslanej...Strávil jsem u něj dost cca 30 hodin, ale žádný zapamatovatelný zážitek atd. Rozhovory ještě tupější než v předchozích dílech vše pouze jen na efekt a emoce. U mě se teda nedostavili a to jsem dost emotivní.
Moje představa o dokonalých rozhovorech je ve stokrát zmiňovaném Zaklínači 2 .. -
jen nechapu co porad nekteri maji s tim happy endem, vzdyt o to tu vubec nejde. Jde jen o to, ze lidi chteli konce, ktere davaji smysl. To je vse. dostali nesmysl, a tak se citi zrazeni
-
-
No ale nekteri chteli happy end, co dava smysl a ti se citi zrazeni 2x. To je cele.
-
-
ME 1 super, ME 2 horsi, ME 3 jeste horsi.
DA 1 super, DA 2 odpad. -
Plně s tím článkem souhlasím. Kritika ze strany hráčů je důležitá, ale tak je třeba aby dodržovala nějaká pravidla. Ono řict že to stojí ho*no je jednoduché ale říct přesně co hráče štve, popsat veškeré problemy a "kameny úrazu" je poměrně težké .... teda pro vetsinu hráčů. Pokud komunita poskytne konstruktivní kritiku a nebude se chovat jako banda primitivů ( těch je díkybohu menšina), tak si myslím, že si vývojáři rádi poslechnou co se komunitě nelíbilo a budou se snažit ve vetsi ci mensi mire snažit přizpůsobit nárokum komunity
-
-
Cetl jsi fora BSN? Tam je naprosto slusna a konstruktivni kritika s presne vypsanymi body, co je spatne. Problem ale je, ze i kdyz tam je SPOUSTA threadu, ten hlavni uz ma skoto 2400 stranek, tak Bioware porad dela mrtveho brouka a kdyz uz neco vypusti, tak to, ze poslouchaji a nebo p*covinu typu artistic integrity. Proto se pak neni cemu divit, ze nekdo uz tu ignoraci nevydrzi a tak se objevi i sprostejsi posty. Ale za to si Bioware muzou jen a jen sami.
-
-
Četl ale jen jsem zdůraznit jak důležitý je právě takový přístup tzn. konstruktivní, odborný a slušný .... jinak to že poslouchájí je maximum co mohou (chtějí) udělat ... diskuze by byla sice milá ale nic by neřešila .... důležité je to s čím příjdou. Třeba ja x- roku (radsi to ticho uz nepocitam) čekám na info o Half-life a sprosty post bych nenapsal .... až to bude tak to bude
-
-
-
Unfair a destruktivní nátlak? Unfair a destruktivní mi přijde pět let slibovat konce které budou přístupné na základě rozhodnutí z minulý(ch her, provázanost rozhodnutí atd. a nakonec se dočkám "destruktivních" celých TŘI konců (změnu animačky kde místo turianský fregaty to koupí reaper za rozdílný konec fakt nepovažuju) u kterých vůbec ale vůbec nezáleží na rozhodnutí z minulích her...
-
-
Dyť ten konec je 1. Akorát si vybereš barvu explozí.
Ačkoliv z hlediska herního enginu je jich 16. -
-
Jo to je fakt...ani ty drobný změny v pointě se asi nedaj považovat moc za jinej konec...jeden konec se třeba variantama...spíš
-
-
třema
-
-
-
-
Kdyby Bioware psali Pana prstenu, tak to dopadne takto:
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/270/606/13a.jpg
Jinak opravdu stale nemuzu uverit tomu, co jsem na konci videl. Presna kopie idiotskeho konce z Deus Ex 3, ktera absolutne popira to, co pred vydanim slibovali. Reci typu nechceme konec, kde si vyberete jen a, b nebo c. Bum, mame na vyber red, green ci blue. A ze se projevi vsechna nase rozhodnuti? Fakt? Mir mezi quariany a gethy a co slysime? Syntetici vzdy vyvrazdi organiky! WTH?
Nejsmutnejsi ale na vsem je to, ze toto je opravdu to, jak to planovali. A ted se divej a nechapou reakce hracu. Bohuzel jsou uz tak strasne mimo realitu. Jenze ted si zacinaji uvedomovat, jak moc si to po*rali, protoze kdo by ted kupoval jakekoliv DLC, kdyz vi, ze ve vysledku dostane opet red, green nebo blue. A do budoucna si spousta lidi rozmysli predobjednavku, nebo primo koupi z obavy, ze s nimi Bioware na konci zase vyjebe.
P.S. A co furt vsichni mate proti happy endu? To je nejaky novy trend nebo co? Ja osobne happy end chci. Nehraju hry, abych z toho mel depresi. Na to mne staci jit do prace. A kdyz chci jeste vetsi depresi, tak si pustim zpravy. -
-
Nejde jinak než s tebou souhlasit
-
-
no kazdopadne zaver je inaksi nez by clovek cakal a nez som videl v inych hrach. v podstate mi ani nevadi ten koniec a to vysvetlenie kto su reaperi a preco nicia vsetko co im stoji v ceste. jedine 2 veci co mi neje jasne su:
1. ako sa dostala moja posadka na normandy a ako stihla dojst ku relay a jumpnut prec
2. v DLC Arrival v ME2jke asteroid narazil do relay a to vybuchlo a znicilo cely solarny system. v kazdom konci ME3 vybuchnu desiatky relay a nic sa nestane v podstate nestane?
Myslim ze tieto dve veci su dost nejasne a hlavne ta 2jka. To ako sa dostali na normandy to si viem este nejako domysliet a predstavit ale preco relay po explozii neznicila vsetky solarne systemy, ked v ME2jke sa to riesilo mi neje jasne.